Container huren Nijmegen

Geïnteresseerd in het huren van een container in Nijmegen? Het huren van een Spelt Afvalcontainer kan eenvoudig en snel. Kies vandaag een container en ontvang deze de volgende werkdag.

Toestemming aangevraagd bij de gemeente? Voor het plaatsen van een afvalcontainer op de openbare weg heb je in de meeste gevallen een vergunning nodig. Bij plaatsing op eigen terrein is dit echter niet nodig.

Profiteer nu van 10% extra voordeel

Ben jij op zoek naar een afvalcontainer in regio Nijmegen? Profiteer nu dan nu tijdelijk van 10% korting. Om gebruik te maken van deze actie vul je in de winkelmand de volgende kortingscode in: nijmegen

 

Actie kortingscode: nijmegen

Verschillende soorten containers huren in Nijmegen

Enig idee welke container geschikt is voor jouw afval? Spelt Afvalcontainer beschikt over verschillende soorten afvalcontainers, afhankelijk van het soort afval dat je wilt laten afvoeren. Om de geschikte afvalcontainer te kiezen bepaal je eerst welk type afval je wilt laten afvoeren.

Afvalcontainer nodig in Nijmegen? Wij leveren verschillende soorten afvalcontainers: 

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Vergunning voor afvalcontainer in Nijmegen

Om een afvalcontainer te plaatsen is in sommige gevallen een vergunning nodig. Het kan soms lastig zijn om een afvalcontainer op je eigen grond te plaatsen. De oplossing hiervoor is het plaatsen van de container op de openbare weg.

Voor de plaatsing van een container op de openbare weg dien je een melding te maken bij de gemeente Nijmegen. Je kunt hiervoor een formulier invullen op de pagina van de gemeente Nijmegen. Wij raden je aan om dit minimaal 3 weken voor plaatsing van de container te doen. In sommige gevallen valt het plaatsen van een container onder de omgevingsvergunning. Ben je in het bezit van een omgevingsvergunning? Neem dan voor de zekerheid contact op met de gemeente Nijmegen.

Grofvuil container huren in Nijmegen

Van plan om grofvuil af te laten voeren? Je kunt bij ons eenvoudig een grofvuil container huren. Spelt Afvalcontainer beschikt over verschillende formaten grofvuil containers, vanaf 3m³ tot maximaal 12m³. Voorbeelden van afval dat geschikt is voor een grofvuil container zijn: meubilair, hout, puin, en bruingoed.

Voorwerpen die chemische vloeistoffen bevatten zoals koelkasten en vriezers, zijn niet toegestaan in een grofvuil container. Raadpleeg de gemeente Nijmegen voor het afvoeren van deze voorwerpen.

Wil je meer weten over onze grofvuil containers? Bekijk alle mogelijkheden voor een grof afval container.

Bouwafval container huren in Nijmegen

Bouwafval container huren in Nijmegen? Bij Spelt Afvalcontainer kun je eenvoudig een afvalcontainer huren die geschikt is voor bouw- en sloopafval. Een bouwafval container biedt de ideale uitkomst tijdens een grote verbouwing. Voer eenvoudig jouw bouw- en sloopafval afval af zoals hout, metaal, en kunststof. Ideaal voor verschillende materialen en gemengd afval.

Benieuwd naar welke materialen nog meer in een bouwafval container mogen worden gedeponeerd? Bekijk alle mogelijkheden voor een bouw container huren.

Puin container huren in Nijmegen

Een puincontainer huur je snel en eenvoudig in Nijmegen. Je kunt een puincontainer huren voor het deponeren van steenachtig materiaal zoals, beton, metselpuin, en dakpannen. Alle mogelijkheden voor een puincontainer vind je hier.

Groenafval container huren in Nijmegen

Van plan om je tuin op de schop te nemen? Met een groenafval container kun je eenvoudig jouw tuinafval laten afvoeren. In deze container mogen materialen zoals bladeren, boomstammen en struiken. Alle mogelijkheden voor het huren van een groen- en tuinafval container kun je hier vinden.

Grond containers huren in Nijmegen

Een container speciaal voor bodemafval biedt de uitkomst om uitsluitend schoon grond af te voeren. Onder schone grond vallen materialen als: zand, veen en aarde. Deze materialen mogen dus niet zijn gemengd met bijvoorbeeld takken of ander puin. Meer informatie kun je inwinnen op de pagina over grond containers.

Houtafval container huren in Nijmegen

Uitsluitend houtafval in onze containers deponeren? Dan biedt de houtafval container de ideale uitkomst. De container is geschikt voor geverfd hout, ongeverfd hout, maar is niet geschikt voor materialen als geïmpregneerd hout. Wil je weten of jouw afval in aanmerking komt voor de houtafval container? Bekijk dan alle informatie voor een houtafval container huren.

Hoe kies ik de juiste container in Nijmegen?

Om zeker te zijn dat je de juiste container huurt, kun je de tips voor het huren van een afvalcontainer doornemen. Zo weet je zeker dat de juiste container bij jou voor de deur staat.

Formaten afvalcontainers in Nijmegen

Bij Spelt Afvalcontainer beschikken wij over verschillende formaten containers. De formaten variëren van 3m³ tot een maximale grootte van 12m³. De tarieven die hierbij horen variëren van €159,- tot maximaal €569,-. Dit zijn altijd all in tarieven, inclusief BTW, 8 weken huur en op- en afhaalkosten.

De tarieven om een container te huren

De tarieven die bij de afvalcontainers horen variëren van €159,- tot maximaal €569,-. Dit zijn de all in tarieven, inclusief BTW, 8 weken huur en op- en afhaalkosten.

Veiligheid en milieu bij een afvalcontainer huren in Nijmegen

Wij geven prioriteit aan veiligheid. Zorg ervoor dat de container niet overvol raakt met afval. Het is niet toegestaan om afval hoger dan 20 centimeter boven de rand uit te laten steken. Overbeladen containers worden niet door ons meegenomen omdat we hierbij niet de verkeersveiligheid kunnen waarborgen.

Containerservice: leverings- en ophaalmogelijkheden

Vandaag een container besteld? Dan kun je deze bij Spelt Afvalcontainer al de volgende werkdag verwachten. Na de huurperiode van 8 weken halen wij de container kosteloos op een dag dat het voor jou uitkomt.

Je kunt ook tijdens de huurperiode je container inwisselen voor een nieuwe afvalcontainer. Neem hiervoor gerust contact met ons op. Ook bij andere vragen kun je contact met ons opnemen. Zorgeloos een afvalcontainer huren doe je bij Spelt Afvalcontainer!