Container huren Woudenberg

Het huren van een container in Woudenberg is enorm gemakkelijk. Zo kun jij jouw afval snel weggooien in de container. Het enige wat jij hoeft te doen is de container in drie eenvoudige stappen te bestellen en te zorgen dat jouw afval in de container wordt gedeponeerd. Lees de onderstaande blog voor meer informatie voor het huren van een afvalcontainer in Woudenberg.

De prijzen zijn all-in, dit houdt in: inclusief btw, bezorgen en ophalen en acht weken huur.

 

Vind jouw container

Kies een container

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Container huren gemeente Woudenberg

In sommige gevallen heb je een vergunning nodig voor het plaatsen van een container op openbare grond. Voordat je een container huurt, raden we je aan om dit te checken bij je gemeente. Kijk voor meer informatie op de gemeente Woudenberg site.

Wordt de container op eigen terrein geplaatst? Dan is bovenstaand niet van toepassing.

Container huren Woudenberg

Wil je een grofvuil container huren, omdat je gaat verhuizen? Of wil je een tuinafval container huren, omdat je jouw tuin gaat renoveren? Dan ben je bij Spelt-Afvalcontainer aan het juiste adres, wij hebben verschillende soorten containers in de verhuur.

Wij hebben de volgende containers in de verhuur: bouw- en sloopafval container, groenafval container, grondafval container, grofvuil container, dakafval container, houtafval container, puinafval container.

Verschillende formaten afvalcontainers te huur

Voordat je een container gaat huren is het handig om een inschatting te maken van de hoeveelheid afval die vrijkomt bij je klus. Vanuit deze inschatting kun je een keuze maken uit de geschikte container voor jouw klus. Je kunt kiezen uit verschillende formaten containers. Om je meer inzicht te geven voor het kiezen van de juiste container kan je de volgende pagina bekijken: welk formaat container heb ik nodig?

Wil je de afmetingen weten van onze containers? Bekijk dan de afmetingen pagina.

Tarieven voor het huren van de gewenste container

De tarieven zijn per container verschillend, afhankelijk van het soort afval wat je gaat deponeren in de container. Elk afval soort heeft een andere verwerkingsmethode, om deze reden heeft elke container een ander tarief. Ook verschillen de formaten van onze containers, het tarief heeft dus ook te maken met de grootte van de container.

Voor meer informatie kan je de tarievenpagina bekijken.

Container verhuur gemeente Woudenberg

Een afvalcontainer huren in Woudenberg is een handige optie voor het weggooien van al je afval. Dit scheelt je een hoop ritten met je aanhanger naar de milieustraat.

Het enige wat je hoeft te doen, is de container in drie eenvoudig stappen bestellen en te zorgen dat je al je afval in de container deponeert. Je hoeft bij het bezorgen en het ophalen van een container niet aanwezig te zijn.

Ben je niet aanwezig? Dan is het wel van belang dat er een plek gereserveerd is om de container te plaatsen en 1 à 2 parkeerplekken zodat de chauffeur genoeg ruimte heeft. Bij het ophalen is het ook van belang dat er genoeg ruimte vrij is om de container te kunnen oppakken.

Veilig een container huren in Woudenberg

Veiligheid staat bij ons voorop, zorg dat de container ook niet hoger wordt gevuld dan de rand. Dit is erg belangrijk omdat we anders niet mogen rijden met de container. Wanneer een container te hoog beladen is, kan er los afval op de container liggen, wat tijdens het rijden op de weg terecht kan komen.

Om te zorgen dat omstanders geen afval weggooien in de gehuurde container, is het handig om een afdekzeil te halen. Deze kun je halen bij de bouwmarkt. Wanneer je klaar bent met de klussen kan je de container afdekken.

Hoelang mag ik een afvalcontainer huren Woudenberg?

Bij de prijs zitten acht weken huur inbegrepen.

Wanneer wordt mijn afvalcontainer geleverd?

Wij hanteren de belofte: vandaag besteld is de volgende werkdag geleverd.
Wil je de container een andere dag geleverd hebben? Ook dat is mogelijk, tijdens het bestel proces kan je de gewenste plaats en afvoerdatum aangeven.

Kan ik mijn plaats en afvoerdatum nog wijzigen?

Je kan je plaats en afvoerdatum tot één werkdag van tevoren wijzigen tot twaalf uur voor de middag.

9.4

Staan snel klaar

Perfect op tijd gebracht. En ik dacht thuis te moeten blijven op de ophaaldag dus datum verplaatst, Maar heb totaal niets gemerkt dat de container is opgehaald. Ik had de datum dus eigenlijk niet hoeven te verplaatsen.

Reactie van het bedrijf

We zijn blij dat alles goed is verlopen, daar streven we naar. Dank u wel voor de mooie review. Met een vriendelijke groet, Saar

- Hellevoetsluis

Top

Goede service vanuit de hele organisatie. Van chauffeur tot planner iedereen is klantgericht.

Reactie van het bedrijf

Enorm bedankt voor de mooie complimenten, we helpen graag nog een keer. Met een vriendelijke groet, Saar

- Den Haag
1638 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10