Container huren Drenthe

Heb je ooit een grote opruiming gehad en je afgevraagd waar je al dat afval moet laten? Of misschien ben je bezig met een middelgrote verbouwing en heb je een plek nodig om al het bouwafval op te slaan? Dan is een afvalcontainer huren in de regio Drenthe de ideale oplossing voor jou! Bij Spelt Afvalcontainers kun je terecht voor verschillende soorten containers, afgestemd op jouw specifieke behoeften. En het beste? Je kunt gemakkelijk online bestellen en wij leveren containers snel bij jou op locatie. In deze blog duiken we dieper in de wereld van afvalcontainer huren in Drenthe. Lees snel verder!

Vind jouw container

De juiste afvalcontainer huren in Drenthe voor al jouw afval!

In Drenthe een container huren? Het is van belang om te weten welke afvalcontainer nodig is voor jouw project. Hieronder bieden wij diverse containers en inclusief formaten die daarbij horen.

Drenthe container huren? Wij leveren verschillende afvalcontainers:

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Vergunning voor afvalcontainer Drenthe

Afvalcontainer huren in de regio Drenthe? Voordat je een container plaatst, is het belangrijk om te weten of je een vergunning nodig hebt. In veel gevallen is dit niet nodig, maar er zijn uitzonderingen. Bijvoorbeeld als je de container op openbaar terrein wilt plaatsen.

In provincie Drenthe zijn er specifieke regels over het huren en plaatsen van afvalcontainers. Het is altijd raadzaam om vooraf bij de provincie Drenthe te informeren naar de lokale regelgeving. En vergeet niet, voor een middelgrote verbouwing past een grotere container, terwijl voor een kleine verbouwing een kleinere container vaak voldoende is.

 

Bouw container huren in Drenthe

Ga je een huis renoveren of een nieuw kantoor bouwen, dan kan dat veel afval opleveren. Het huren van een bouwcontainer in Drenthe is dan een ideale uitkomst.

Bouwcontainers zijn ideaal voor het afvoeren van materialen zoals hout, kapotte tegels, bouwafval, metaal en plastic. Let op: gevaarlijke materialen zoals asbest, verf en chemicaliën mogen niet in deze container.

Bekijk alle mogelijkheden voor een bouw container huren in Drenthe en welke materialen er bijvoorbeeld niet in afgevoerd mogen worden.

Grofvuil afvalcontainer huren in Drenthe

Ga je een grote schoonmaak houden of de zolder vol oude meubels opruimen? Een grofvuil container is dan je beste vriend.

Je kunt verschillende soorten afval kwijt in een grofvuil afvalcontainer. Je kunt hierbij denken aan kapotte apparaten, oude meubels, ander groot afval en zelfs bruingoed. Let op: je mag geen gevaarlijke stoffen zoals verf, olie en asbest in deze container gooien en ook geen autobanden of elektronica. 

Aanvullende informatie over een container grofvuil huren?

Houtcontainer in Drenthe huren

Ga je een oude schuur afbreken of aan de slag met een ander project waarbij veel houtafval vrijkomt? Dan kun je in van een houtcontainer de perfecte oplossing.

Je kunt verschillende soorten hout afvoeren met een houtcontainer. Bijvoorbeeld: onbehandeld hout, planken, balken en zelfs spaanplaat. Let op: in een houtcontainer mag je geen geïmpregneerd hout en hout met spijkers afvoeren.

Voor meer informatie en mogelijkheden bekijk je houtafval container huren in Drenthe.

Tuinafval container huren in Drenthe

Tijdens het snoeien van bomen en het aanleggen van een nieuwe tuin, zul je veel tuinafval hebben. In dit geval is het huren van een tuinafval container een ideale oplossing voor jou.

Je mag met een tuinafval container verschillende soorten afval afvoeren, zoals gras, takken, bladeren en zelfs struiken. Let op: tuinmeubels, stenen en grond horen hier niet in thuis.

Kijk hier de opties voor tuinafval container huren in Drenthe.

Grond container huren in Drenthe

Bij het aanleggen van een nieuwe tuin of het graven van een vijver komt vaak veel grond vrij. Een grondcontainer is dan de perfecte oplossing.

Je kunt in een grondcontainer zowel zand en klei als aarde en schone grond kwijt. Let op: je mag geen stenen, takken of ander bouwafval afvoeren met een grondcontainer.

Bekijk alle mogelijkheden voor een grondafval container huren in Drenthe.

Puincontainer huren in Drenthe

Staat het slopen van de oude schuur of het bouwen van een tuinhuis op de planning? Dan is een puincontainer jouw redder in nood.

In een puincontainer kun je schoon puin, bakstenen, beton en tegels kwijt. Let op: andere soorten afval zoals hout, metaal, gips, asbest, chemisch afval en plastic mogen hier niet in.

Bekijk alle mogelijkheden voor een puincontainer huren in Drenthe.

Dakafval container huren in Drenthe

Tijdens het vervangen van een dak of het installeren van zonnepanelen komt afval vrij zoals dakgrind en dakleer. Een dakafval container is voor dit project de beste keuze.

Je kunt in een dakafval container dakleer en dakgrind kwijt. Let op: je mag geen hout en asbesthoudende materialen in een dakafval container gooien.

Bekijk alle mogelijkheden voor een dakafval container huren in Drenthe.

Afvalcontainer huren prijzen Drenthe

Bij Spelt Afvalcontainers container verhuur huur je een container voor een prijs inclusief 8 weken huur, aflever- en ophaalkosten en btw! Je betaalt veilig en snel online met iDEAL zonder borg te betalen. Er zijn verschillende formaten afvalcontainers te huur in Drenthe.

De prijzen variëren van minimaal € 159,- tot maximaal € 1.094,-. Onze tarieven verschillen per afvalcontainer. En het beste? De prijzen zijn all-in, dus geen verborgen kosten!

Het juiste formaat afvalcontainer huren in Drenthe

Het is belangrijk het juiste formaat container te huren in Drenthe. Een afvalcontainer die te klein is, betekent dat er afval over blijft en een extra container nodig zal zijn. De beschikbare container afmetingen zijn minimaal 3m³ en maximaal 12m³.

Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste formaat afvalcontainer?

Veilig en milieuvriendelijk containers huren in Drenthe

Veiligheid is een belangrijk onderdeel bij het verhuren van onze containers. Voor extra veiligheid adviseren wij een gesloten container te huren in plaats van een open container. Wij nemen de gehuurde container niet terug als het afval aan de bovenkant te los zit, zoals losse stenen en planken. Wij kunnen hierdoor de veiligheid niet garanderen.

Is de huurperiode afgelopen? Dan wordt de container opgehaald. Het afval dat we afvoeren krijgt vervolgens een nieuw leven. Zo verwerken we puinafval tot menggranulaat en groenafval tot compost. Wij verwerken hiermee bijna 100% van het soort afval naar een nieuwe duurzame bestemming!

Voor meer informatie of vragen kan je contact met ons opnemen.