Container huren Tiel

Op zoek naar een afvalcontainer in Tiel? Afvalcontainer huren doe je gemakkelijk en snel bij Spelt afvalcontainer. Spelt afvalcontainer wil de container die je vandaag besteld morgen al leveren. Wij zijn er voor verschillende soorten container verhuur.

Denk er aan dat er voor de gehuurde container een vergunning nodig kan zijn. Zoek zelf uit welke vergunning er nodig zijn voor een afvalcontainer huren in Tiel.

Welk type container moet ik kiezen?

  Juiste container bij verschillende soorten afval

  Bij Spelt afvalcontainer kan je voor elk soort afval een andere container huren in Tiel. Het is belangrijk om te kijken voor welk afval je een container nodig hebt en wat de meest geschikte container is.

  Container huren in Tiel? Bekijk de verschillende afvalcontainers en welk soort container jij nodig hebt:

  3m³ container

  230cm x 175cm x 110cm
  Prijzen zijn all-in en incl. BTW

  3m³ container


  Kleine verbouwing

  Past op één parkeerplaats

  Meest gekozen

  6m³ container

  365cm x 185cm x 110cm
  Prijzen zijn all-in en incl. BTW

  6m³ container


  Middelgrote verbouwing

  Past op één parkeerplaats

  10m³ container

  360cm x 185cm x 155cm
  Prijzen zijn all-in en incl. BTW

  10m³ container


  Middelgrote verbouwing

  Past op één parkeerplaats 

  10m³ gesloten container

  315cm x 185cm x 200 cm
  Prijzen zijn all-in en incl. BTW

  10m³ gesloten container


  Middelgrote tot grote verbouwing

  Past op één parkeerplaats

  Beste optie

  12m³ container

  460cm x 185cm x 150cm
  Prijzen zijn all-in en incl. BTW

  12m³ container


  Indien beschikbaar in jouw regio

  Past op één parkeerplaats

  Bouw- en Sloopafval Container

  Een Bouw- en Sloopafval Container huren is ideaal tijdens een aanbouw, verbouw, renovatie en sloop van een gebouw of pand. Door het afval in een container te gooien kan er meer afval worden opgeslagen en hoeft het minder vaak te worden weggebracht.

  Deze container vullen mag onder andere met dakafval zonder asbest, gips, glas en puin. Er mogen onder andere geen accu’s en batterijen, matrassen en vloeistoffen in. Bekijk alles wat toegestaan is in een Bouw- en Sloopafval Container.

  Groen- en tuinafval Container

  Een Groenafval Container huren is perfect voor tuinafval zoals bladeren en takken. Mocht je deze afvalcontainer huren mogen er ook bloemen, planten en boomstammen in. Er mogen bijvoorbeeld geen etensresten, stenen en zand in de container.

  Bekijk de mogelijkheden en wat er wel en niet is toegestaan bij het huren van een Groen- en tuinafval Container.

  Grondafval Container

  Een Grondafval Container is de juiste keuze voor een klus waar veel zand, aarde of veen vrijkomen. In deze container mogen schone grond en graszoden. Er mag geen puin of takken in.

  Bekijk alle mogelijkheden voor het huren van een Grondafval Container.

  Grofafval Container

  Deze grofvuil container is geschikt voor een grote schoonmaak van het huis of een verhuizing. Hier mogen bijvoorbeeld hout, metalen en steen in, maar geen golfplaten, matrassen en autobanden.

  Bekijk alle mogelijkheden en wat er wel en niet is toegestaan bij het huren van een Grofvuil Container.

  Dakafval Container

  Deze container is speciaal voor klussen waar dakmaterialen bij vrijkomen. Mocht je deze afvalcontainer huren mogen er dakpannen, dakleer, dakgrind en ander sloopafval zonder teer of bitumen in. Er mag geen aanhangend isolatiemateriaal, hout en daktrimmen in de container.

  Bekijk wat er verder wel en niet is toegestaan voor een Dakafval Container.

  Houtafval Container

  De Houtafval Container huren is speciaal bedoeld om in Tiel verschillende soorten houtafval af te voeren. Er mogen in de container onder andere deuren en kozijnen, geschilderd hout en laminaat. Maar geen schuttingen, verbrand hout en verrot hout.

  Bekijk wat er precies wel en niet toegestaan is voor het huren van een Houtafval Container.

  Puinafval Container

  Deze container huren is ideaal voor het afvoeren van steenachtig materiaal. Puin is zwaar materiaal, dus ook om te vervoeren. Met een Spelt container hoef je niet meer telkens het puin te vervoeren, maar kan je het in de container gooien.

  In de Puin Container mag schoon puin bijvoorbeeld badkamer- en keukentegels, dakpannen, metselpuin en tuintegels. Er mag onder andere geen dakgrind, gips, glas of hout in.

  Hoe kies je de beste container om te huren in Tiel?

  Als je hebt bepaald welk soort afvalstromen bij de klus komen kijken moet je dus een container kiezen. Voor het kiezen van de container adviseren wij om deze tips voor het huren van een afvalcontainer goed te bekijken.

  Dit kan kosten besparen en zo kies je zeker de juiste container.

  Welk formaat container moet ik hebben?

  Er zijn verschillende formaten containers. Bij Spelt zijn er afvalcontainers van 3m³ tot aan 12m³, ook zijn er containers met en zonder klep. Wij begrijpen dat je niet te veel wil betalen voor een container die je helemaal niet nodig hebt. Daarom kan je hier het advies lezen voor het kiezen van een juiste formaat container, zo kan je de juiste afvalcontainer huren.

  Vergunning voor afvalcontainer Tiel

  U heeft geen vergunning nodig wanneer een container op uw eigen terrein komt te staan, zoals de tuin of de oprit. Nu is juist daar vaak geen ruimte voor, zeker in Tiel. Het is dan wenselijk dat de afvalcontainer geplaatst wordt op een parkeervak of de stoep.

  De gemeente Tiel geeft op hun website geen duidelijke informatie over het aanvragen van een vergunning of doen van een melding voor het plaatsen van een afvalcontainer op een deel van de openbare ruimte (de weg, de straat, de stoep of in het groen). Voor meer informatie raden we u aan zelf contact op te nemen met de gemeente Tiel

  Heeft u al een omgevingsvergunning aangevraagd voor een verbouwing? Dan valt het afvoeren en plaatsen van een afvalcontainer hier vaak binnen. Wij raden u wel aan om dit nog even voor het container huren in Tiel na te vragen.

  Container huren prijzen Tiel

  Bij Spelt Afvalcontainer containerverhuur huurt u gemakkelijk en snel een container inclusief 8 weken huur, BTW én aflever- en ophaalkosten. Nadat de huurperiode voorbij is, wordt de container bij u thuis in Tiel opgehaald en krijgt uw afval een duurzame nieuwe bestemming. Zo verwerken wij puinafval naar menggranulaat en groenafval tot compost. Zo verwerken wij bijna 100% van uw afval naar een nieuwe duurzame bestemming.

  Alle prijzen op de website inclusief aflever- en ophaalkosten. U betaalt veilig en snel online met iDEAL zonder borg te betalen, zo komt u niet voor verrassingen te staan. Er zijn verschillende formaten afvalcontainers te huur in Tiel.

  Veiligheid en Milieu bij container huren Tiel

  Veiligheid is altijd belangrijk, dus ook bij een afvalcontainer huren. Daarom is het belangrijk dat er aan een aantal regels wordt voldaan. Zo mag de container niet te vol zitten, mag de lading niet boven de rand uitkomen, mag de lading niet te stevig in de container zitten en mogen er geen uitstekende delen in de container zitten.

  Bij Spelt afvalcontainers weten we ook dat duurzaamheid en circulariteit belangrijk zijn. Daarom zien we het afval niet als eindpunt, maar juist als startpunt. Wij hergebruiken afval op een duurzame en verantwoordelijke manier door milieuvriendelijk te werk te gaan. Bijna 100% van het afval gaat naar een nieuwe duurzame bestemming.

  Leverings- en ophaalmogelijkheden

  Als je vandaag bestelt, gaan we ervoor om morgen de container te leveren. Bestel eenvoudig een afvalcontainer op de gewenste datum en dan plaatsen wij deze bij de aangewezen locatie. Zorg ervoor dat er ruimte is voor de container om te plaatsen. Zo kun je eenvoudig jouw afval in de container storten en halen wij deze op wanneer het jou uitkomt. Dit scheelt veel ritten, tijd en zorgen over het weggooien van jouw afval!

  Het is ook mogelijk om de container te laten wisselen! Bestel dan een nieuwe container op onze site en geef bij de opmerkingen aan dat het gaat om een wissel van container.

  Na de periode halen wij de container met jouw afval op en verwerken en scheiden we dit tot menggranulaat en compost. Op deze manier verwerken wij bijna al het afval en krijgt het een nieuwe duurzame bestemming.

  Verhuurvoorwaarden en contactgegevens

  Bij Spelt container verhuur mag de container maximaal 8 weken blijven staan. Wordt dit langer dan is het belangrijk contact op te nemen en dit aan te geven. Dit en andere voorwaarden staan in de algemene voorwaarden.

  Voor meer vragen zijn we ook te bereiken op de contactgegevens hieronder.