9.4/10 (535 reviews)
  • Bezorging door heel Nederland
  • All-in prijzen
  • Inclusief 8 weken huur
  • Voor 23.59 besteld, volgende werkdag geleverd

Een container huren in Eemnes

In Eemnes is opruimen en je afval afvoeren een fluitje van een cent. Spelt Afvalcontainer staat klaar om je daarbij te helpen. Wij hebben namelijk vele mogelijkheden om jouw plannen te ondersteunen. De container die je bij gaat huren is geschikt voor diverse soorten afval. En natuurlijk kies jij zelf het formaat afzetbak die het beste past bij jouw ideeën. Zo profiteer je dus niet alleen van de beste prijs, maar ook van onze service en de belofte dat Spelt Afvalcontainer zorgt voor een veilige en milieuvriendelijke aanpak van de afvalverwijdering in Eemnes.

De keuze voor de juiste afval container is snel gemaakt door de uitgebreide informatie op onze website. Je vindt hier veel informatie over dakafval, puinafval, hout, groenafval, tuinafval, grofvuil, grond en gemengde afvalstromen.
Je kan ook gebruik maken van onze keuzewizard zodat je zeker bent van de juiste containerbak in Eemnes.

Rolcontainer huren

Op zoek naar een afvalcontainer in Eemnes? Bekijk hier de beschikbare opties:

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Heb ik een vergunning nodig voor het huren van een container in Eemnes?

Als je in Eemnes een Spelt afvalcontainer op de openbare weg wilt laten plaatsen door ons, dan moet je vooraf een melding doen bij de Gemeente Eemnes. Gelukkig zijn hier geen kosten aan verbonden. Als je een planning maakt voor jouw klus in Eemnes en je de bezorgdatum van onze afzetcontainer gaat bepalen dan moet je hier wel rekening mee houden. Je moet namelijk 10 werkdagen van tevoren via de website van de Gemeente Eemnes een melding doen. Hiervoor heb je DigiD nodig of wanneer je aannemer of hovenier bent kan je een zakelijke melding doen met Eherkenning niveau 2 (EH2). Om de melding te doen kan je gebruik maken van deze link : Melding ingebruikname gemeentegrond aanvragen – Gemeente Eemnes Als klant ligt het op jouw weg om ervoor te zorgen dat deze aanvraag goed en tijdig verloopt.
Eemnes valt onder de BEL-combinatie tezamen met Blaricum en Laren, maar de regels voor het aanvragen van een vergunning om de Spelt Afvalcontainer op de openbare weg te mogen zetten verschillen per gemeente.

Als jij de mogelijkheid hebt om onze chauffeur de afvalcontainer op jouw eigen erf te zetten dan hoef natuurlijk geen melding te doen. Dit is waarschijnlijk het geval als je bijvoorbeeld in Eemnes-Binnen op een (voormalige) boerderij woont. In dat geval kan je Spelt Afvalcontainer al de eerstvolgende werkdag op je erf in Eemnes-Binnen verwachten, maar natuurlijk ook op jouw eigen oprit van jouw nieuwbouwwoning in Eemnes-Buiten. Dus jouw energieke impulsieve plannen zijn voor onze dynamische collega’s geen enkel probleem!

Ben je op zoek naar een afvalcontainer in Eemnes? Dan bieden wij de perfecte oplossing.

Eemnes ligt in het verzorgingsgebied van onze vestiging Zeist / Den Dolder. Deze vestiging regelt onder andere de orders in en het rond ’t Gooi, waar Eemnes net tegenaan ligt. Onze chauffeurs uit de regio Zeist bedienen niet alleen de provincie Utrecht, maar ook een deel van de provincie Noord-Holland waar Eemnes vroeger toe behoorde, tegenaan ligt en nog veel economisch op gericht is door de historische binding met Amsterdam.
Volgens onderzoek is Eemnes de best bereikbare plaats van Nederland. De chauffeur van Spelt Afvalcontainer komt uw bestelde container dus met een glimlach brengen, omdat hij met zo’n efficiënte rit het milieu maar minimaal heeft belast om bij jou in Eemnes te kunnen komen.
Je order plaatsen bij Spelt Afvalcontainer is dus de beste keuze voor het afvoeren je recyclebare producten zoals puinafval of voor gemengde afvalstromen zoals grof afval.
Je kunt bij Spelt Afvalcontainer kiezen uit diverse formaten afzetbakken waardoor je altijd de passende keuze maakt voor het huren van de juiste container in Eemnes.

 

Bouw- en sloopafval container huren in Eemnes

Onze meeste verhuurde container is een bak die bestemd is voor bouw- en sloopafval. Dit is een gemengde stroom van materialen die uitermate geschikt is voor een verbouwing of renovatie. Denk bijvoorbeeld aan het realiseren van een aanbouw aan je woning. Hierbij moet eerst gebroken en gehakt worden voordat er enig resultaat zichtbaar wordt. Een verbouwing van de woonkamer geeft vaak al veel spanning omdat het inbreuk geeft op je dagelijkse ontspanning. Hoe fijn is het dan als je geen stress hoeft te hebben rondom het afvoeren van je afval: plaats met enkele simpele stappen je order op onze website en wij regelen de rest.
Behalve het vervoer van je afval in de door jou gekozen container, zijn wij natuurlijk ook een erkende afvalverwerker. Dit wil zeggen dat de materialen die jij in de container gooit door ons op beste wijze geschikt worden gemaakt voor hergebruik, zoals bijvoorbeeld kunststof, beton en hout. Om het recycleproces in goede banen te kunnen leiden is het wel belangrijk dat jij ervoor zorgt dat er geen chemisch afval in de container komt. Hier valt asbest ook onder. Ook producten op oliebasis en accu’s mogen niet in het restafval terecht komen.

Ontdek alle beschikbare opties voor het huren van een bouw- en sloopcontainer in Eemnes.

Grofvuil container huren

Een andere vorm van gemengd afval is het grove afval of ook wel grofvuil genoemd. Als je deze container huurt dan denk je niet aan verbouwen maar aan opruimen. Deze bak van Spelt Afvalcontainer is goed geschikt voor oude meubels, rommel van zolder of uit de garage. Je huis of je schuur ordenen is vaak zo’n klus waar je toe moet zetten, maar als er eenmaal een vuilcontainer van Spelt Afvalcontainer voor je deur staat dan wordt het een fluitje van een cent. Binnen korte tijd ben je van je grofvuil af en zorgen wij ervoor dat jouw oude tafel, stoel en speelgoed wordt afgevoerd in Eemnes.
Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd!

Let op dat gevaarlijke stoffen zoals batterijen of chemische producten niet in een grofvuil container mogen worden geplaatst. Houd er rekening mee dat koelkasten en vriezers een chemische vloeistof bevatten en niet in de container mogen worden gedeponeerd. Voor informatie over de juiste inlever locatie voor dit soort afval kun je contact opnemen met de Gemeente Eemnes.

Ontdek alle beschikbare opties voor het huren van een grofvuilcontainer in Eemnes.

Houtafval container huren Eemnes

Als je tijdens jouw verbouwing alleen houtafval hebt, zoals bij het afbreken van je schuurtje, dan heeft Spelt Afvalcontainer daar natuurlijk ook een geschikte container voor die je kan huren in Eemnes.
Door hout afval apart te houden kan dit duurzamer worden hergebruikt en verwerkt worden tot een nieuwe grondstof. Zo zijn wij samen goed voor het milieu en jouw klus snel en makkelijk uitgevoerd in Eemnes.

Ontdek alle beschikbare opties voor het huren van een container voor houtafval in Eemnes.

Groen- en tuinafval container huren Eemnes

Hoe fijn is het om in je vrije tijd lekker te tuinieren en de drukke werkweek even achter je te laten. Om dat zorgeloze gevoel vast te houden is een groenafval container van Spelt Afvalcontainer een uitkomst voor jouw tuin klus in Eemnes.
Spelt Afvalcontainer plaatst de afzetbak zo dicht mogelijk bij jouw tuin, dit gebeurt in overleg met jou als klant als je dit fijn vindt.
Je kan eenvoudig jouw takken, bladeren en snoeiafval in de tuinafvalcontainer doen, waardoor je niet ver hoeft te lopen met je groenafval op jouw erf in Eemnes.
Jouw GFT-afval komt op ons terrein om een nieuw leven tegemoet te gaan als compost. Wij hebben daarbij jouw hulp nodig: gooi geen plastic of steen in deze container, want dan wordt ons gecertificeerde product onbruikbaar als meststof.

Ontdek alle beschikbare opties voor het huren van een container voor tuinafval in Eemnes.

Grondafval container huren

Tijdens het tuinieren komt er vaak wat grond vrij. Als dit een grote hoeveelheid is dan is raadzaam om een grondcontainer te huren bij Spelt Afvalcontainer.
Als je tuin afgraaft voor bijvoorbeeld een renovatie dan is dit de ideale container voor jou die wij graag in Eemnes komen plaatsen.
Onder grond verstaan wij ook zand, veen, klei en grondachtige materialen. Het is niet de bedoeling dat takken, boomstammen, grind of steen door de grond gemengd zijn. Als de grond vervuild is met bijvoorbeeld olie dan kunnen wij deze ook niet innemen als grondcontainer. Neem in dat geval contact op met de Gemeente Eemnes.

Een grondcontainer huren bij Spelt Afvalcontainer maakt het afvoeren van je grond makkelijker doordat dit materiaal een hoge massa heeft. Jij hoeft er zelf dan niet mee te gaan rijden want dat doet onze chauffeur voor jou. Hierdoor kun je je project in Eemnes veel sneller voltooien.

Ontdek alle beschikbare opties voor het huren van een container voor grondafval in Eemnes.

Puinafval weggooien in Eemnes

Het verwijderen van puinafval kan een uitdaging zijn doordat het een hoog gewicht heeft. Onze 3m³ en 6m³ afzetbakken zijn uitermate geschikt om jouw puin in Eemnes af te voeren.
Dus aan de slag met het slopen van je oude badkamer. Het muurtje, de tegels, de toiletpot, ze mogen allemaal in de puincontainer. Als je daarbij wat betonijzer hebt dat vast zit aan je gesloopte vloer dan is dat geen probleem voor Spelt Afvalcontainer.
Gemetselde stenen en voegen vallen ook onder puinafval. Het is belangrijk dat er geen ander materialen door het puin heen komen zoals gips, asbest en glas. Jouw puin wordt namelijk voor hergebruik geschikt gemaakt door het te vermalen tot korrels die toegepast kunnen worden in bijvoorbeeld de wegenbouw. Dat aanwezig glas dit onmogelijk maakt kan iedereen zicht gemakkelijk voorstellen. Recyclen dat doen we met elkaar: samen naar een betere toekomst in Eemnes.

Ontdek alle mogelijkheden voor het huren van een puincontainer huren in Eemnes.

Een dakafval container huren in Eemnes

Gelukkig gaan goede daken jaren mee, maar op een bepaald moment ontkom je toch niet aan een grondige dakrenovatie. De dak afval container van Spelt Afvalcontainer wordt gemakkelijk geplaatst in Eemnes om jou daarbij te ondersteunen.
In deze dakafval container mag dakleer worden gedaan dat niet teerhoudend is. Ook mag er geen overige en/of gevaarlijk afval aan kleven zoals asbest of bouwafval.
Dakleer is zwaar en de flappen schuiven tijdens het transport gemakkelijk van elkaar. Het is daarom belangrijk dat je ervoor zorgt dat de dakleercontainer niet boven de rand wordt geladen.

Ontdek alle beschikbare opties voor het huren van een container voor dakafval in Eemnes.

Ontdek de tarieven en formaten van de afvalcontainers van Spelt

Jouw keuze voor Spelt Afvalcontainer zal je niet tegenvallen wat er zoveel mogelijk dat het altijd past bij jouw plannen en wensen. Kies het juiste formaat zodat de prijs niet boven jouw budget uitkomt. Als je ruimte hebt op jouw perceel in Eemnes, dan mag je ook gerust twee containers tegelijk bestellen. Zo kan je je bijdrage leveren aan een schonere omgeving door bijvoorbeeld één container zuiver met puin te vullen en de andere bak te gebruiken voor alleen maar houtafval.

Wat je ook kiest, het tarief is altijd all-in.
Maar wat krijg je dan allemaal van Spelt Afvalcontainer voor deze scherpe prijs?
Natuurlijk je container op jouw adres en het ophalen hiervan, het milieubewust omgaan met jouw afval, 8 weken huur inclusief, snelle levering de volgende werkdag, prijs inclusief BTW die je via de vertrouwde omgeving van jouw eigen bank kan voldoen via iDeal. De chauffeur van Spelt Afvalcontainer komt met zijn keurige vrachtwagen ook nog eens een gratis glimlach bij je brengen in Eemnes.

Wij hebben ons best gedaan om zoveel mogelijk informatie te omschrijven zodat jij weet waar je aan toe bent. Maar onze service gaat verder: via telefoon en chat assisteren wij je graag om tot een goede keuze te komen in Eemnes.

Leverings- en afhaalmogelijkheden

Wij zijn er voor jou en dus mag jij kiezen wanneer wij welkom zijn in Eemnes om jouw afvalcontainer te komen leveren.
Als je dat fijn vindt dan kan de chauffeur zich melden aan de deur om elkaar te spreken over de plek waar de container het beste kan komen te staan.
Tijdens het bestelproces kies je de plaatsdatum en de dag waarop jij je container graag weer opgehaald ziet worden. Als opmerking kan je informatie toevoegen die belangrijk is, zoals aanbellen gewenst of een tip voor de chauffeur om bijvoorbeeld achteruit het erf in Eemnes op te rijden.
Het huren van de container wordt zo zeker een succes zonder dat jij er gedoe door ervaart.
En ben je zo enthousiast dat je nog een container wil hebben dan zijn wij ook blij dat wij terug mogen komen. Geef tijdens het tweede bestelproces aan dat er al een container op jouw adres in Eemnes staat en wij zorgen er efficiënt voor dat er gewisseld wordt zonder onnodige extra rit.

Twijfel je over welke container het meest geschikt is voor jouw behoeften, of heb je andere vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd paraat om je verder te assisteren.

Veilig en milieuvriendelijk containers huren in Eemnes

Veiligheid voor mens en milieu staat hoog in het vaandel bij Spelt Afvalcontainer. Met jouw hulp zijn wij hier nog beter toe in staat. De belading van de container moet zo zijn dat de chauffeur deze zonder afvallende lading op de auto kan trekken. Daar kan jij voor zorgen door niet boven de rand uit te laden en geen losse materialen bovenop te leggen.
Zodra de container op de vrachtauto staat is jouw afval onze verantwoordelijkheid geworden. Daarmee bedoelen wij niet alleen het vervoer, maar ook de milieuvriendelijke verwerking van jouw afval vanuit Eemnes.
Zo wordt puinafval weer menggranulaat, hout wordt spaanplaat en groenafval verwerken wij tot compost. Jouw bijdrage aan deze circulaire economie is jouw aandeel in een fraaier Eemnes.

Voor meer informatie of als je vragen hebt, staan we altijd klaar om je te helpen. Samen kunnen we streven naar een schonere en meer milieuvriendelijke omgeving in Eemnes!