12m³ container – groen- en tuinafval

Een container voor groen- en tuinafval van 12m³ huren? Bij Spelt Afvalcontainer bestelt u deze container voor verschillende soorten afval uit uw tuin gemakkelijk online voor 8 weken.

314,-

314,-

Wat mag er in de 12m³ groen- en tuinafval container?

Heeft u een grote tuin en gaat u deze flink onder handen nemen? Dan is de groenafval container van 12m³ de juiste container voor uw klus. Deze container is zeer geschikt voor veel soorten tuinafval, zoals oude takken, struiken en planten. Wilt u tijdens de verbouwing aan uw tuin ook grond afvoeren? Dan adviseren wij een grond container te huren van 3m³ of 6m³. Het is namelijk niet toegestaan om grond af te voeren in de groenafval container. In de tabel kunt u zien welk afval gedeponeerd mag worden in de 12m³ groenafval container.

Wel toegestaan

Niet toegestaan

Bladeren Bielzen
Bloemen en planten Boomstobben of -stronken
Boomstammen Etensresten
Takken en struiken Grond (max. 10%)
Plastic, papier en glas
Riet
Stenen
Tuinhout en -palen
Zand
Gras(zoden)

 

Hoeveel afval past er in de 12m³ groenafval container?

Voordat u een bestelling plaatst, adviseren wij u om goed na te denken of de 12m³ groenafval container het juiste formaat is voor uw klus. Er passen ongeveer 10 volle kruiwagens van 100 liter in 1m³. In de 12m³ container kunt u dus tot wel 120 kruiwagens aan tuinafval kwijt! Is dit toch iets te veel en denkt u aan een kleinere container genoeg te hebben? Bij Spelt Afvalcontainer kunt u ook groenafval containers huren in de formaten 3m³, 6m³, 10m³. De container van 10m³ is beschikbaar in zowel een open als in een gesloten uitvoering.

Het ophalen van de 12m³ groenafval container

Na 8 weken is de huurperiode voorbij en halen wij de volle groenafval container bij u thuis op. Wanneer de container vol zit, is het geen probleem om deze eerder op te halen. Wilt u vervolgens nog een container huren? Plaats dan gemakkelijk een nieuwe bestelling! Nadat de container bij u thuis is opgehaald gaan we aan de slag met het recyclen van het tuinafval. Uw groen- en tuinafval wordt door ons verwerkt tot compost. Uw groen afval blijft dus ook groen en is volledig herbruikbaar.