9.4/10 (535 reviews)
  • Bezorging door heel Nederland
  • All-in prijzen
  • Inclusief 8 weken huur
  • Voor 23.59 besteld, volgende werkdag geleverd

Container huren Den Haag

Een afvalcontainer nodig in Den Haag? Bij Spelt Afvalcontainer ben je aan het juiste adres! Bij ons is het gemakkelijk om snel een container te huren. Bestel je vandaag een container, dan wordt deze morgen geleverd.

Als je een container in Den Haag wilt huren is er geen vergunning nodig voor het plaatsen van een afvalcontainer, mits deze er korter dan 9 weken staat. Wel is er een meldingsplicht. De container moet minimaal 24 uur voor de plaatsing gemeld worden.

Het huren van verschillende soorten containers in Den Haag

Wil je een afvalcontainer huren? Bepaal eerst de juiste container die hoort bij het afval dat vervoerd moet worden. Bekijk eerst welk types afval er bij de klus komen kijken en kies vervolgens de juiste soort container die hier bij past.

Heb je in Den Haag een afvalcontainer nodig? De volgende verschillende soorten afvalcontainers staan tot je beschikking:

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Vergunning voor een afvalcontainer huren in Den Haag

Wanneer de container op eigen terrein komt te staan is er geen vergunning nodig. Alleen is er vaak geen ruimte om de container in de tuin of op de oprit te plaatsen. In dit geval moet de afvalcontainer op een parkeerplaats of stoep worden geplaatst. In Den Haag is hier geen vergunning voor nodig, tenzij de afvalcontainer langer dan 9 weken blijft staan. Het is wel verplicht om te melden dat er een container wordt geplaatst. De melding moet worden ingediend op de website van de gemeente Den Haag, en minstens 24 uur voordat de container wordt geplaatst.

Vaak valt het afvoeren en plaatsen van de afvalcontainer binnen de omgevingsvergunning. Toch raden wij aan dit voor de zekerheid te controleren. Voor meer informatie hierover raden we aan de pagina van de gemeente Den Haag te bezoeken.

Houtafval container huren

De houtafval container huren is de beste optie voor een klus waarbij veel houtafval komt kijken. Deze container is geschikt voor geschilderd hout, verlijmd hout, onbeschilderd hout en houten meubels. Ontdek hier alle informatie over het huren van een houtafval container in Den Haag.

Grofvuil container huren

De grofvuil container is de juiste afvalcontainer voor grofvuil en restafval. Hier kunnen veel verschillende soorten afval in worden afgevoerd, bijvoorbeeld afkomstig van een verbouwing. Zo mag hier grofvuil in zoals meubels, kasten, huisraad en stoelen. Ook is deze container geschikt als je veel gebruiksvoorwerpen zoals grof restafval hebt, bijvoorbeeld pannen en servies.

Ontdek hier alle informatie over het huren van grofvuil container in Den Haag.

Bouw- en sloopafval container huren

Een bouwafval container huren in Den Haag is de beste optie bij een grote verbouwing waarbij veel verschillende materialen vrijkomen zoals sloopafval. In deze afvalcontainer mogen afvalsoorten zoals hout, metalen papier, glas en karton worden gedeponeerd. Let wel op, chemisch afval mag niet in deze bouwcontainer worden afgevoerd.

Ontdek hier alle informatie over welke soort bouwafval er in de afvalcontainer mag. En het huren van bouw- en sloopafval container in Den Haag.

Tuinafval container huren

Een tuinafval container is de geschikte container als er veel plantaardig afval bij een klus vrijkomt. Hier kun je groenafval zoals takken, planten, boomstammen en bladeren in deponeren. Ook is dit de gewenste container bij het type afval zoals riet, struiken en gras. In de groenafval container mag geen klein chemisch afval worden geplaatst.

Ontdek hier alle informatie over het huren van een groen- en tuinafval container in Den Haag.

Puin container huren

Het huren van een puincontainer in Den Haag is geschikt als je schoon puin en ander puinafval wilt afvoeren. Er zijn verschillende soorten schoon puin die in de container mogen zoals betonpuin, metselpuin en specie.

Ontdek alle informatie over het huren van een puin container in Den Haag.

Hulp bij het kiezen van de juiste afmeting

Om te helpen bij het kiezen van de maat van de container hebben wij een advies voor de juiste formaat afvalcontainer geschreven. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je helpen bij het kiezen van de juiste afvalcontainer. Zo kun je kosten besparen door de juiste formaat container te bestellen.

Afmetingen van afvalcontainers in Den Haag

De Spelt Afvalcontainers zijn beschikbaar in verschillende afmetingen. De containers zijn beschikbaar in verschillende formaten van 3m³, tot maximaal 12m³. Ook bieden wij gesloten containers voor hout, bouw- en sloopafval of groen- en tuinafval, van 10 kubieke meter.

De tarieven van een container huren in Den Haag

De tarieven van de containers verschillen afhankelijk van het formaat van de afvalcontainer. De tarieven variëren tussen de €159,- tot maximaal €569,-. Deze scherpe prijzen zijn inclusief 8 weken huur, op- en afhaalkosten en de BTW.

Milieu & veiligheid bij een container huren in Den Haag

Bij Spelt Afvalcontainer zien we afval niet als een eindpunt maar juist als het begin van iets nieuws. Van de afvalstroom die bij Spelt Afvalcontainer binnenkomt, wordt bijna 100% gerecycled.

Om goed te kunnen recyclen is het belangrijk dat het afval op een juiste manier in de container wordt gedeponeerd. Een aantal belangrijke punten hiervoor zijn de hoeveelheid afval en het afvalsoort. Je geplaatste afval mag niet hoger dan 20 centimeter boven de rand van de container uitkomen. Het afval mag ook niet te vast in de container zitten en er mag geen afval uit de container steken. Als het afval niet op de juiste manier in de container is geplaatst, kunnen wij de container niet meenemen. De container kan zorgen voor gevaarlijke situaties in het verkeer, die wij niet willen veroorzaken.

Leverings- en ophaalmogelijkheden van containers in Den Haag

Als je vandaag een container bestelt bij Spelt Afvalcontainer, wordt deze de volgende dag op locatie bezorgd. Na de huurperiode van de container halen wij de container weer op. Deze dag kun je zelf kiezen. Wij halen de container op een dag die jou het beste uitkomt.

Mocht één container niet genoeg zijn en zit de afvalcontainer vol, dan kan deze in overleg worden omgeruild.

Heb je nog vragen of is iets nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact met ons op!