9.4/10 (535 reviews)
 • Bezorging door heel Nederland
 • All-in prijzen
 • Inclusief 8 weken huur
 • Voor 23.59 besteld, volgende werkdag geleverd

Container huren Den Haag

Ben je van plan om een klus te starten? En wil je voor deze klus een container huren? Dan ben je bij Spelt-Afvalcontainer aan het juiste adres. Bij Spelt-Afvalcontainer hebben we jarenlange ervaring met het verhuren van containers. Mocht je na het lezen van de onderstaande blog nog vragen hebben, dan kun je altijd terecht bij onze klantenservice. Wij hebben kunnen je verder helpen met vragen over het huren van een container.

Welk type container moet ik kiezen?
  Container huren Den Haag

  3m³ container

  230cm x 175cm x 110cm
  Prijzen zijn all-in en incl. BTW

  3m³ container


  Kleine verbouwing

  Past op één parkeerplaats

  Meest gekozen

  6m³ container

  365cm x 185cm x 110cm
  Prijzen zijn all-in en incl. BTW

  6m³ container


  Middelgrote verbouwing

  Past op één parkeerplaats

  10m³ container

  360cm x 185cm x 155cm
  Prijzen zijn all-in en incl. BTW

  10m³ container


  Middelgrote verbouwing

  Past op één parkeerplaats 

  10m³ gesloten container

  315cm x 185cm x 200 cm
  Prijzen zijn all-in en incl. BTW

  10m³ gesloten container


  Middelgrote tot grote verbouwing

  Past op één parkeerplaats

  Beste optie

  12m³ container

  460cm x 185cm x 150cm
  Prijzen zijn all-in en incl. BTW

  12m³ container


  Indien beschikbaar in jouw regio

  Past op één parkeerplaats

  Vergunning voor het huren van een afvalcontainer 

  In sommige gevallen heb je een vergunning nodig om een container te laten plaatsen op gemeentelijk grond. In Den Haag is het van belang dat je container vierentwintig uur van tevoren wordt aangemeld, vaak regelen wij dit voor jou. (alleen omgeving Den Haag) Om misverstanden te voorkomen, is het handig om dit wel even te checken bij ons. Voor meer informatie over vergunningen en meldingen kijk op de gemeente pagina van Den Haag.

  Wanneer de container wordt geplaatst op eigen terrein, is bovenstaand niet van toepassing.

  GRegels omtrent een container huren Den Haag oud- en nieuw.

  Sinds de afgelopen jaren geldt er een nieuwe regel omtrent oud en nieuw van de gemeente Den Haag: alle open containers moeten voor de kerstvakantie in Den Haag verwijderd worden. Wanneer je dus een container wilt huren in Den Haag rondom november en december, is het handig om te checken bij de gemeente Den Haag of bij onze klantenservice wanneer de container weggehaald moet worden.

  Voor meer informatie omtrent het huren van een container rond de periode oud- en nieuw kun je contact met ons opnemen.

  Verschillende soorten afvalcontainer huren

  Er zijn veel verschillende soorten afval, daardoor zijn er dus ook veel verschillende soorten afvalcontainers te huur. Voor je een keuze gaat maken om juiste container te huren, is het handig dat je bij jezelf nagaat wat voor een soorten afval er vrijkomen bij jouw klus. Je kunt een keuze maken uit de volgende afvalcontainers: Bouwafval container, grofvuil container, puin container, dakafval container, houtafval container, grond container, groenafval container.

  Verschillende soorten containers

  Bouwafval container:

  In de bouw- en sloopafval container kun je, bielzen, gips, glas, metalen, kunststoffen en nog veel meer soorten bouw- en sloop afval afvoeren.

  Groenafval container:

  In de groenafval container kun je, bladeren, bloemen en planten, snoeiafval en nog meer soorten tuinafval afvoeren.

  Grofvuil container:

  In de grofvuil container kun je boeken, speelgoed, plastic, bruingoed, metalen en meubelen en nog veel meer soorten afval afvoeren

  Grond container:

  In de grond container kun je grond, zand, veen en oude graszoden afvoeren.

  Houtafval container:

  In de houtafval container kun je houten meubelen, deuren en kozijnen, pallets en nog veel meer hout soorten afvoeren.

  Schoon puin container:

  In de puinafval container kun je verschillende soorten puin afvoeren, denk aan: betonpuin, dakpannen, grind, klinker etc.

  Dakafval container:

  In de dakafval container kun je dakbedekking, dakleer en bitumen en teerhoudend dakafval afvoeren.

  Hulp bij het kiezen van de juiste afmeting

  Voordat je een container gaat huren is het handig om te weten welke afmeting je nodig hebt. Het is namelijk voor jezelf van belang dat je de juiste afvalcontainer huurt voor jouw klus. Dus ga bij jezelf na hoe groot je klus is en hoeveel afval er ongeveer vrijkomt, daarna kan je een keuze maken uit onze verschillende formaten afvalcontainers.

  We begrijpen dat het lastig kan zijn om de juiste formaat container te huren, daarom hebben wij een pagina die je verder kan helpen voor wat meer informatie voor de juiste container. Welke formaat container heb ik nodig?

  Afmetingen van afvalcontainers 

  Wanneer de gehuurde container bij jou (voor je deur is geen voorwerp wat je bezit, er hoeft dus geen w achter!) voor de deur wordt geplaatst, is er ruimte nodig voor de container. Elke container die wij verhuren heeft zijn eigen afmeting, alle formaten containers passen op één parkeerplaats. Zorg dus voor genoeg ruimte voor de chauffeur of chauffeuse zodat de container op de gewenste locatie geplaatst kan worden.

  Genoeg ruimte voor het plaatsen en afvoeren houden in: Twee à drie parkeerplekken inclusief de plek waar de container geplaatst moet worden.

  Wil je meer informatie over alle afmetingen van onze containers? Bekijk dan onze afmetingen pagina.

  De tarieven voor de gewenste container

  Bij Spelt-Afvalcontainer hebben we verschillende tarieven voor onze afvalcontainers. De tarieven hangen ervan af welke formaat container je wilt huren en voor welk soort afval je de container wilt gaan huren. Elke afvalsoort heeft zijn eigen verwerkingsmethode waardoor de tarieven verschillend zijn.

  Onze tarieven vind je op onze tarievenpagina houden in: incl. btw, bezorgen en ophalen en acht weken huur. Heb je de container langer nodig dan acht weken? Dat is geen probleem, neem dan contact op via de chat en dan helpt Saar je verder voor het verlengen van je container.

  Milieu & veiligheid bij een container huren

  Wij proberen altijd op een veilige en een milieuvriendelijke manier de containers te plaatsen en af te voeren. Denk aan de routes optimaliseren van de vrachtwagen. Elke dag kijken we opnieuw hoe we het beste kunnen rijden door de minste kilometers te maken. Ook hebben we eens in de zoveel tijd een personeelsbespreking om te zorgen dat we allemaal zo veilig mogelijk blijven werken. We bespreken dan hoe we onze werkmethodes kunnen verbeteren en wat we daarvoor kunnen of moeten doen.

  Leverings- en ophaalmogelijkheden van containers 

  Als je vandaag een container bestelt bij Spelt Afvalcontainer, wordt deze de volgende dag op locatie in Den Haag bezorgd. Na de huurperiode van de container halen wij de container weer op. Deze dag kun je zelf kiezen. Wij halen de container op een dag die jou het beste uitkomt.

  Mocht één container niet genoeg zijn en zit de afvalcontainer vol, dan kan deze in overleg worden omgeruild.

  Heb je nog vragen of is iets nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact met ons op!

  Meer informatie over Spelt-Afvalcontainer?

  Ben je geïnteresseerd in Spelt en het verhaal rondom Spelt? Neem dan een kijkje op: www.spelt.nl