9.4/10 (535 reviews)
  • Bezorging door heel Nederland
  • All-in prijzen
  • Inclusief 8 weken huur
  • Voor 23.59 besteld, volgende werkdag geleverd

Container huren Leiden

Klaar om te verbouwen of andere grote werkzaamheden waar veel afval om de hoek komt kijken? Een container huren in Leiden zorgt ervoor dat al jouw afval netjes kan worden opgeruimd!

In Leiden afvalcontainer huren? Zo gezegd is niet zo gedaan. Er komt een hoop bij kijken zoals een vergunning voor het plaatsen van de container dient nodig te hebben. Ook moet je de gewenste afvalcontainer weten te vinden voor het soort afval en moet die ook de juiste formaat hebben.

En daar kan Spelt Afvalcontainer bij helpen!

Container huren Leiden

Klaar om te verbouwen of andere grote werkzaamheden waar veel afval om de hoek komt kijken? Een container huren in Leiden zorgt ervoor dat al jouw afval netjes kan worden opgeruimd!

In Leiden afvalcontainer huren? Zo gezegd is niet zo gedaan. Er komt een hoop bij kijken zoals een vergunning voor het plaatsen van de container dient nodig te hebben. Ook moet je de gewenste afvalcontainer weten te vinden voor het soort afval en moet die ook de juiste formaat hebben.

En daar kan Spelt Afvalcontainer bij helpen!

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Vergunning voor het huren van een container in Leiden?

Zeker dat de gehuurde afvalcontainer op eigen terrein past? Mooi, dan is een vergunning aanvragen niet nodig! Maar als dit niet het geval is, dan is dit erg belangrijk.

In Leiden is bij het plaatsen van een afvalcontainer op een deel van de openbare ruimte (de weg, de straat, de stoep of in het groen) geen vergunning vereist indien de oppervlakte van de container kleiner is dan 15m³, de container niet langer geplaatst wordt dan 1 maand en de container geen overlast geeft. 

Gebruik je een parkeerplaats in het gebied betaald parkeren? Dan betaal je alleen de parkeerkosten. Voldoe je niet onder deze voorwaarden, dan moet je een melding doen of een vergunning aanvragen. Dit kan door op de pagina van de gemeente Leiden te kijken. 

De afvoer en plaatsing van de afvalcontainers valt meestal binnen een omgevingsvergunning, dat is belangrijk om te weten als er al een is aangevraagd. Maar voor alle zekerheid raden we aan om contact op te nemen met de gemeente.

Hout afvalcontainer huren in Leiden

Een houtafval container huren doe je als je afval moet weggooien zoals houten kisten, oud houten meubilair en deuren.

Wat in bakken voor houtafval precies wel of niet weggegooid mag worden, is te zien op onze pagina!

Bouwafval container huren in Leiden

Bij het huren van een bouwafval container kunnen allerlei verschillende grote stukken afval kwijt: metaal, plastic, tegels, sanitair en beton- en steenpuin. Er zijn ook soorten afval waar maar een bepaald aantal percentage van het totale afval in een bouwafval container mag weggegooid worden.

Hiervoor kun je op onze Bouw- en sloopafval pagina checken. Zo zie je ook wat voor afval niet in een bouwafval container mag weggegooid worden.

Sloopafval container huren Leiden

Op zoek naar containers waar je metselwerken, isolatiematerialen en overige bouwafval materialen kan weggooien? Dan is een sloopafval container huren in Leiden de geschikte container!

In de sloopafval containers kunnen dezelfde soorten materialen worden weggegooid als bouwafval containers, dus check onze pagina via Bouw- en sloopafval containers huren Leiden.

Grondafval container huren leiden

Druk bezig in de tuin en is er genoeg grondafval bij je huis in Leiden? Afvalcontainer huren voor grondafval is dan wel zo handig. Hier kan namelijk alle soorten tuinaarde, compost en zand kwijt.

Kijk daarbij wel goed of het schoon aarde is, anders is het namelijk niet mogelijk om het weg te gooien in een grondafval container. Wat er nog meer wel of niet in kan, zie je op de grond container huren pagina.

Puinafval container huren in Leiden

Puincontainer huren in Leiden? Dit soort containers zijn ideaal voor grote stukken steen en dakpannen. Als je gaat verbouwen zullen dit soort stukken afval voorbij komen en daarvoor is een puincontainer perfect om het allemaal in weg te gooien.

Let hierbij wel op dat er geen asbest tussen mag zitten. Zo zijn er meerdere soorten afval dat wel of niet in een puincontainer mag weggegooid worden.

Grofvuil container huren in Leiden

Grofvuil container huren in Leiden. Afvalcontainers voor je grofvuil afval. In deze containers kun je televisies, banken, vloerbedekking en nog veel meer weggooien.

Waarvoor een grofvuil container niet geschikt is, is bijvoorbeeld accu’s en batterijen. Bekijk dus eerst goed of je afval in de grof afval container weggegooid mag worden.

Dakafvalcontainer huren in Leiden

Bezig met het dak van het huis? Hierdoor kan enorm veel afval tevoorschijn komen. Daarvoor is een dakafval container huren in Leiden wel zo slim! Zo kun je onbezorgd de geschikte afval in de geschikte afvalcontainer weggooien.

In een dakafval container kun je houten dakconstructies, lood en zinkafval en nog veel meer dakafval in de container deponeren.

Tips voor het huren van een container in Leiden

Er zijn dus genoeg keuzes uit soorten afvalcontainers huren in Leiden. Maar niet alleen naar de soort afvalcontainer, ook de juiste formaat is belangrijk. En is er een vergunning nodig om de container te plaatsen op openbare ruimte?

Zo zijn er nog meer punten waar je op moet letten bij een container huren in Leiden. Het kan ook zijn dat een open container nodig is in plaats van een dichte, maar hier zelf te weinig van af weet.

Met tips bij huren afvalcontainer kom je erachter waar je op moet letten en wat voor jouw de geschikte afvalcontainer is om te huren.

De formaten en prijzen van een container in Leiden

Bij een afvalcontainer huren in Leiden is het laatste wat je wil dat de container vol zit maar nog wel afval hebt om weg te gooien. Een inschatting maken hoeveel afval je denkt weg te moeten gooien is erg lastig.

Er zijn allerlei verschillende formaten containers voor de soorten containers die te huur zijn. De containers variëren van 3m³ tot 12m³. Zo is bij een keuken verbouwing een afvalcontainer nodig van 6m³.

Voordat je een kleiner formaat container huurt, willen we adviseren dat het beter is een te grote dan een te kleine afvalcontainer te huren. Hierdoor weet je zeker dat al het afval kwijt kan. Een container extra huren omdat de eerste te klein is, is dan ook zonde van het geld.

Voor meer advies en informatie bekijk je onze juiste formaat afvalcontainer pagina.

De tarieven die het huren van een afvalcontainer Leiden met zich meebrengt, varieert door de grootte van de container en het soort container.

Een mooie opsteker: De tarieven die we weergeven zijn inclusief 8 weken huur en de ophaal- en leverkosten plus btw! Zo kun je bij ons via iDEAL gemakkelijk en veilig betalen. Dan kun je zorgeloos op de container wachten zonder onverwachte extra kosten.

Leverings- en ophaalmogelijkheden bij het huren van een afvalcontainer in Leiden

Afvalcontainer huren in Leiden? Vandaag besteld, volgende werkdag op jouw gewenste locatie afgeleverd. Zorg ervoor dat er genoeg ruimte is voor de container om geplaatst te worden. Wanneer de huurperiode er op zit halen wij de container weer op. De exacte datum kan telefonisch met ons worden afgesproken.

Het is ook mogelijk om een container te vervangen voor een nieuwe container. Dit doe je door een nieuwe container te bestellen via onze website. Geef bij de opmerkingen aan dat de container gewisseld mag worden.

Veiligheid en milieu voorop bij het huren van containers in Leiden

Bij het huren van een container is het van belang dat er goed op de veiligheid wordt gelet. Let op dat als er een klep op de container zit, dat die goed dicht zit. Of dat het afval niet met meer dan 20 centimeter boven de hoogte van de container uitkomt.

Milieuvriendelijk bij ons een container bestellen

Spelt Afvalcontainer containerverhuur is druk bezig met het verduurzamen van het afval die wordt opgehaald. Zo wordt bijna 100% van het afval nieuw leven gegeven in energie en grondstoffen.

Meer informatie kun je vinden op onze website en onze algemene voorwaarden. Bij vragen kan je ook contact met ons opnemen.