Container huren Hengelo voor elke klus

Tijd voor die ene grote klus of verbouwing? Huur dan eenvoudig en snel een container in Hengelo. Afvalcontainer huren in Hengelo doe je bij Spelt Afvalcontainer. Het mooie, vandaag besteld, volgende werkdag op locatie.

Vergunningsaanvraag al ingediend bij de gemeente Hengelo? Voor het plaatsen van een afvalcontainer op de openbare weg heb je soms een vergunning nodig.

Diverse soorten containers in Hengelo

Welk soort afval wil jij gaan deponeren? Je kunt bij Spelt Afvalcontainer verschillende soorten containers huren. Wij helpen je graag verder met het kiezen van de juiste container voor jouw type afval. Onze containers zijn geschikt voor zowel particulier- als bedrijfsafval.
Container huren in Hengelo? Wij leveren verschillende afvalcontainers:

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Vergunning nodig voor een container in Hengelo?

Voor het plaatsen van een container op eigen terrein heb je geen vergunning nodig. Het kan voorkomen dat er niet genoeg ruimte aanwezig is om een container op eigen terrein te plaatsen. Dan dien je rekening te houden met het volgende;

In Hengelo heb je geen vergunning nodig voor het plaatsen van een container op een deel van de openbare weg. Je dient hiervoor wel aan enkele voorwaarden te voldoen. De afvalcontainer dient geplaatst te worden op verharde gemeentegrond voor maximaal 10 dagen. En de container mag maximaal 8m² aan oppervlakte in beslag nemen.

Lukt het niet om aan de voorwaarden te voldoen? Dan raden wij je aan om minimaal 8 weken van tevoren een vergunning aan te vragen. Het plaatsen van een container valt soms ook onder de omgevingsvergunning. Meer informatie kun je vinden op de pagina van de gemeente Hengelo.

Container bestellen in Hengelo: wat is de beste keuze?

Weet je welk type afval je wilt deponeren? Dan raden wij je aan om de volgende tips voor het huren van een afvalcontainer door te nemen.

Verschillende formaten containers in Hengelo

Een container huren in Hengelo doe je bij Spelt Afvalcontainer. Maar hoe kies je de juiste formaat container voor jouw klus? Onze containers variëren van 3m³ tot maximaal 12m³.

Tarieven container in Hengelo huren

Bij Spelt Afvalcontainer betaal je voor je container een vaste prijs, ongeacht gewicht. Onze tarieven zijn all-in en starten al vanaf €159 inclusief 8 weken huur, BTW, en transport. Zo kun je eenvoudig een grote hoeveelheid afval deponeren.

Container huren: milieu & veiligheid

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel! Vul de afvalcontainer niet hoger dan 20 centimeter boven de rand. Wij nemen namelijk geen containers mee waarbij afval meer dan 20 centimeter uitsteekt. Dit levert gevaarlijke verkeerssituaties op tijdens het transport.

Wij verwerken bijna 100% van ons afval tot een nieuwe, duurzame bestemming. Zo draag je direct bij aan een schoner milieu.

Transport tijdens een container huren in Hengelo

Morgen beginnen aan een verbouwing? Geen probleem. Vandaag een container besteld, volgende werkdag op locatie. Is de huurperiode verlopen of is de container vol? Dan halen wij je afval op wanneer het jou uitkomt.

Zit je nog met vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor het beste advies of neem een kijkje in onze algemene voorwaarden