Container huren Bussum

Wil je een container huren in Bussum? Dan ben je bij Spelt-Afvalcontainer aan het juiste adres. Wij hebben verschillende soorten afvalcontainers in de verhuur voor elke soort klus. Bedenk je op het laatste moment dat je morgen een container nodig hebt? Dan is dat voor Spelt geen probleem, wij hanteren de belofte: vandaag besteld is de volgende werkdag geleverd.

Lees onderstaande blog voor meer informatie over een afvalcontainer huren in Bussum. Heb je tijdens of na het lezen nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan altijd voor je klaar!

 

Vind jouw container

Kies een container

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Vergunning voor het huren van een container 

Wil je een container huren en aten plaatsen op openbare grond van gemeente Gooise Meren? Dan raden we je aan om te checken of hier een vergunning voor nodig is. Ga je de container laten plaatsen op eigen terrein? Dan een vergunning niet van toepassing.

Kijk voor meer informatie op de gemeente Gooise Meren pagina.

Soorten afvalcontainers huren

Er zijn veel verschillende soorten afvalcontainers te huur. Je kunt kiezen uit het formaat container en soort afval je wilt afvoeren. Voor je een container gaat bestellen, is het handig om te bedenken wat voor soort en hoeveelheid afval er vrijkomt bij je klus. Hierna kan je de juiste container huren voor jouw klus.

We hebben veel soorten containers beschikbaar, denk aan: grofvuil container, schoon puin container, bouw en sloopafval container, groenafval container, grondafval container, dakafval container, houtafval container.

De formaten containers die we beschikbaar hebben zijn: 3m³, 6m³, 10m³ (gesloten en open) en 12m³.

Tarieven container huren

De tarieven die we hanteren, hangen af van de grote en het afvalsoort waarvoor je de container wilt huren. Onze prijzen zijn all-in, dit houdt in: inclusief btw, ophalen en bezorgen door heel Nederland en acht weken huur. Wil je meer informatie over onze tarieven? Bekijk dan onze tarieven pagina.

Container huren

Hieronder hebben geven we meer uitleg over onze afvalcontainers:

Bouw- en sloopafval container:

De bouw- en sloopafval container kun je goed gebruiken bij een verbouwing of een renovatie. Je kunt denken aan de volgende soorten afval: Bielzen, gips, glas, geïmpregneerd hout, kunststoffen, metalen en steenachtig materiaal.

De bouw- en sloopafval containers zijn beschikbaar in de volgende formaten: 3m³, 6m³, 10m³ (gesloten en open) en 12m³. Kijk voor meer informatie op de bouw- en sloopafval pagina.

Houtafval container:

Bij grote klussen, zoals een verbouwing of renovatie van een huis of een gebouw, komt vaak veel hout vrij. Wanneer het mogelijk is om dit gescheiden te houden van ander afval, is de houtafval container een goedkope optie om je hout te deponeren. Je kunt denken aan de volgende soorten hout deuren en kozijnen, geschilderd hout, laminaat, onbeschilderd hout en verlijmd hout.

De houtafval containers zijn beschikbaar in de volgende formaten: 3m³, 6m³, 10m³ (gesloten en open) en 12m³. Kijk voor meer informatie op de houtafval pagina.

Groenafval container:

Ben je begonnen aan het opknappen van je tuin? Dan kan hier veel tuinafval bij vrij komen. Om je groen/tuinafval te deponeren raden wij de groenafval container aan. Je kunt denken aan de volgende soorten groenafval: bladeren, bloemen en planten, boomstammen, snoeiafval en takken en struiken.

De groenafval containers zijn beschikbaar in de volgende formaten: 3m³, 6m³, 10m³ (gesloten en open) en 12m³. Kijk voor meer informatie op de groenafval pagina.

Grondafval container:

Heb je overtollig grond, omdat je jouw tuin hebt afgegraven? Of omdat je een andere klus hebt uitgevoerd waarbij veel grond is vrijgekomen?Dan is de grondafval container geschikt voor je klus. Je kunt denken aan de soorten grond: veen, zand, aarde en graszoden.

De grondafval container zijn beschikbaar in 3m³ en 6m³. Kijk voor meer informatie op de grondafval pagina.

Grofvuil container:

Ga je een grote opruiming starten in je huis omdat je bijvoorbeeld gaat verhuizen? Dan komt de grofvuil container goed van pas. Je kunt hier veel spullen in deponeren waar je van af wilt, denk aan: boeken, banken, bruingoed, glas, hout, meubelen, metalen, papier en karton en nog veel meer.

De grofafval containers zijn beschikbaar in de volgende formaten: 3m³, 6m³, 10m³ (gesloten en open) en 12m³. Kijk voor meer informatie op de grofafval pagina.

Dakafval container:

Ga je jouw dakleer vervangen of heb je ander soort dakafval? Dan is de dakafval container is geschikt voor jouw klus. Je kunt de volgende soorten in de container deponeren: dakbedekking, dakleer teerhoudend en bitumen.

De dakafval containers zijn beschikbaar in de volgende formaten: 3m³, 6m³ en 10m³. (gesloten en open) Kijk voor meer informatie op de dakafval pagina.

Puincontainer:

Bij veel klussen komt vaak schoon puin vrij, denk aan het slopen van een muur of het vervangen van je dakpannen. Heb je een klus waar schoonpuin vrijkomt? Dan is de puincontainer geschikt voor jou. Je kunt denken aan de soorten puin: dakpannen, stenen, beton, klinkers, (schoon)dakgrind en nog veel meer.

De puinafval containers zijn beschikbaar in de volgende formaten: 3m³, 6m³. Kijk voor meer informatie op de puincontainer pagina.

Veilig en milieuvriendelijk een afvalcontainer huren

Veiligheid en milieuvriendelijkheid zijn belangrijk voor Spelt. Jij kunt ons daar een handje bij helpen door de container veilig te vullen. Wanneer een container hoger dan de rand is geladen, kan dit voor onveilige situaties zorgen op de weg en dat willen we natuurlijk niet. Vaak moet de chauffeur de container laten staan, wanneer de container te hoog is gevuld. Daarna moeten de chauffeur op een ander moment terugkomen wanneer de container is afgeladen. Dit is natuurlijk zonde van de extra kilometers. We proberen elke dag zo weinig mogelijk kilometers te rijden, daarom is het fijn als je ervoor zorgt dat de container niet hoger dan de rand wordt geladen zodat we de container in een keer kunnen meenemen 

Ophaal- en levermogelijkheden

Bij Spelt hanteren we de belofte: vandaag besteld is de volgende werkdag geleverd. Wij kunnen garanderen dat wij morgen (alleen werkdagen) een container bij je kunnen plaatsen. We kunnen dit garanderen omdat Spelt meerdere vestigingen heeft, en daardoor kunnen wij onze eigen service en containers leveren door heel Nederland.

Wie zijn wij bij Spelt-afvalcontainer

Spelt-afvalcontainer is ontstaan uit Spelt, Spelt is een groot bedrijf met vestigingen tactisch gelegen door heel Nederland. Wil je meer informatie kijk dan op: www.spelt.nl.