9.4/10 (535 reviews)
 • Bezorging door heel Nederland
 • All-in prijzen
 • Inclusief 8 weken huur
 • Voor 23.59 besteld, volgende werkdag geleverd

Bezorging in heel Nederland

Zelf breng- en ophaalmoment kiezen

Vandaag besteld, volgende werkdag geleverd

12m³ container huren

Een 12m³ container huren gaat bij Spelt Afvalcontainer in 3 gemakkelijke stappen:

 1. Selecteer jouw soort container
 2. Voer je gegevens in
 3. Betaal gemakkelijk en veilig online

Bij Spelt Afvalcontainer kun je verschillende soorten 12 kuub containers huren: Bouwafvalcontainer, groenafval container, grofvuil container en houtcontainer. De 12m³ container die bij jouw klus past is hierdoor altijd bij ons te vinden. Alle prijzen zijn inclusief 8 weken huur, BTW én aflever -en ophaalkosten. Wanneer je de 12m³ afvalcontainer vandaag besteld, wordt deze de volgende werkdag al geleverd.

Welk type container moet ik kiezen?
  Afval
   12m3 Houtafval 314,- Bestellen
   12m3 Groen- Tuinafval 314,- Bestellen
   12m3 Bouw- en sloopafval 584,- Bestellen
   12m3 Grofvuil 584,- Bestellen
  De 12m³ afvalcontainer is de enige container die helaas nog niet door heel Nederland leverbaar is. De kans is erg groot dat jouw gemeente wel binnen de leverbare gebieden valt. Is dit niet zo? Dan zullen wij direct contact met jou opnemen om de container om te boeken naar de 10m³ en natuurlijk storten wij ook het verschil in kosten aan jou terug.
  Welk type container moet ik kiezen?

   12m³ container afmetingen

   Opperbaas

   12m³ container afmetingen: 460 cm x 185 cm x 150 cm

   Onze grootste container is de 12m³ container. Deze wordt door ons de opperbaas genoemd. Deze is zeer geschikt voor grote renovaties in en om het huis. Zo is de 12 kuub container vaak perfect voor wanneer je bijvoorbeeld grond gaat afgraven of als je een volledig huis gaat renoveren. De 12m³ container kan geplaatst worden op één parkeerplaats. Hierdoor kun je de 12m³ container vrijwel altijd vlak bij huis kwijt. De 12m³ container is 460cm lang, 185cm breed en 150cm hoog.

   Voor welk type afval kan ik een container van 12m³ gebruiken?

   Onze 12m³ afvalcontainers zijn geschikt voor diverse type afval. Je kunt een 12m³ afvalcontainer huren voor:

   • Houtafval
   • Groenafval
   • Bouw -en sloopafval
   • Grof afval

   Ga je aan de slag met hout? Dan is de hout container 12m³ de juiste keuze. Deze kan gebruikt worden voor zowel geschilderd als onbeschilderd (hard) en verlijmd hout.

   Als er bij jouw verbouwing veel diverse soorten afval vrijkomen dan is de bouwafval container 12m³ de beste keuze. Deze container is geschikt voor de afvoer van puin, hout, metalen, kunststoffen, papier/karton, grof huisvuil en isolatiemateriaal. Deze container mag niet gebruikt worden voor asbest, gevaarlijk afval, vloeistoffen, grond, matrassen en batterijen. Ga je daarnaast ook kleine meubels deponeren? Huur dan een grofvuil container 12m³. Huur dan een grofvuil container 3m³. Wil je zeker weten wat er wel en niet in een grofvuil container mag? Lees ons artikel hierover en voorkom onnodige boetes.

   Wil je de juiste container voor als je je tuin gaat verbouwen? Kies dan voor de tuinafval container 12m³ voor het afvoeren van onder andere takken, struiken, planten en bladeren. In deze container mag je geen tuinhout of grond deponeren.

   Wil je een ander type afval afvoeren of weet je niet goed welke container je moet kiezen? Lees dan onze blog met 6 handige tips bij het huren van een afvalcontainer . Toch niet helemaal zeker over het formaat? Lees dan onze blog “Welk formaat afvalcontainer heb ik nodig?”. Je mag natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze voor een afvalcontainer.

   Waar moet je op letten bij een 12m³ afvalcontainer huren?

   Bij het huren van een 12 kuub afvalcontainer zijn er een aantal factoren waar je misschien nog niet aan hebt gedacht. Om je hierbij te helpen hebben wij een aantal handige tips op een rijtje gezet:

   1.  Maak een inschatting van het soort en de hoeveelheid afval dat vrij gaat komen voordat je gaat verbouwen.
   2. Bekijk goed welke afvalstoffen in de soort 12m³ afvalcontainer mogen.
   3. Onderzoek van te voren of je vergunningen nodig gaat hebben
   4. Zorg voor genoeg ruimte voor de plaatsing.
   5. Vul de 12 kuub afvalcontainer niet te vol. Niet meer dan 20 cm boven de rand.

   Heb je nog meer vragen over waar je op moet letten bij een container huren? Neem dan vooral contact met ons op. We helpen je graag met al je vragen! Je kunt ook nog meer lezen over de bovenstaande tips in onze 6 tips bij het huren van een afvalcontainer blog.

   Waarom een 12 kuub container huren bij Spelt Afvalcontainer?

   Spelt Afvalcontainer is onderdeel van Spelt Afvalinzameling, al 75 jaar een autoriteit in afvalinzameling met vestigingen in Nieuwveen, Heerenveen, Cuijk, Oisterwijk, Zeist en Rotterdam. Hierdoor kunnen wij snel jouw 12 kuub container leveren waar dan ook in Nederland. Bij Spelt Afvalcontainer huur je gemakkelijk en snel een 12m³ afvalcontainer inclusief 8 weken huur, BTW én aflever- en ophaalkosten. Nadat de huurperiode voorbij is, wordt de 12m³ container bij jou thuis opgehaald en krijgt het afval een duurzame nieuwe bestemming. Na de inzameling verdelen wij jouw afval over zoveel mogelijk schone reststromen. Voor iedere reststroom zoeken wij een duurzame nieuwe bestemming. Sommige soorten afval kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden als brandstof om energie op te wekken of als fundatiemateriaal bij de aanleg van wegen! Meer weten over hoe wij jouw afval een duurzame herbestemming geven? Lees hier verder. 

   12m³ container afleveren

   Een 12m³ afvalcontainer afleveren doen wij de volgende dag wanneer je deze vandaag besteld. Zorg er goed voor dat je plek hebt gemaakt voor de 12 kuub container. Zo kun je bijvoorbeeld een parkeerplaats afzetten met lint of pionnen. Bekijk wel even goed of je een vergunning nodig hebt hiervoor. Onze chauffeur zal vervolgens de 12m³ container afleveren op de door jou aangegeven locatie.

   12m³ container ophalen

   Wij komen de 12m³ container ophalen op de dag die jij bij de bestelling aan ons doorgegeven hebt. Wil je toch een andere ophaaldag? Dit is geen probleem. Je kunt ons bellen of e-mailen om de nieuwe ophaaldatum aan ons door te geven. Wij zullen vervolgens een nieuw moment plannen op de 12m³ container op te halen. Mag de 12m³ container gewisseld worden voor een nieuwe 12m³ container? Ook dit is geen probleem. Bestel een nieuwe 12m³ container via deze website en geef bij de opmerkingen aan dat de 12m³ container gewisseld mag worden.

   Meestgestelde vragen

   Wij begrijpen dat bij een 12m³ container huren een aantal vragen opkomen. Om je te helpen met deze vragen te beantwoorden hebben wij een aantal meestgestelde vragen opgesteld. Bekijk onze meestgestelde vragen om te kijken of jouw vraag daardoor beantwoord kan worden!

   Hoe werkt het bestellen
   Stap 1:
   Kies het gewenste formaat van de container. Klik op het icoon, zoals hiernaast afgebeeld om gemakkelijk te zien welke afvalstromen wel of niet zijn toegestaan. Klik op het icoon “Bestel” achter de gewenste container.

   Stap 2:
   Aangekomen bij de winkelwagen controleer je of de gegevens kloppen en druk je op “Bestelling afronden”. Een kortingscode kun je hier ook invullen, deze wordt automatisch op de prijs toegepast. Voor korting codes houd je onze social media kanalen goed in de gaten.

   Stap 3:
   Vul jouw gegevens en afleveradres in. Nog niet zeker hoelang je de container wil huren? Dat is geen probleem, vul de afleverdatum in. Als deze datum later wijzigt kun je dat aan ons doorgeven via de mail (containers@spelt.nl) of telefoon (085-048 61 00). Als alles ingevuld is druk je op “Naar betalen”.

   Stap 4:
   Kies de gewenste betalingsmethode en rond de betaling af. Wanneer de betaling is afgerond, ontvang je een bevestiging en factuur via de mail. Tijdens je bestelling kun je altijd met jouw vragen terecht bij onze online chatbox. Ook via de e-mail en telefonisch zijn wij bereid om jouw vragen te beantwoorden.

   Heb ik een account nodig?
   Nee, een account is niet nodig om een bestelling te plaatsen. Het kan wel handig zijn als je regelmatig een container besteld. In jouw account vind je namelijk een factuuroverzicht.
   Welke betalingsmogelijkheden zijn er?
   Alle betaalmethodes die Spelt Afvalcontainer aanbiedt zijn:

   iDEAL
   MasterCard
   Visa
   Maestro
   V PAY
   Via deze mogelijkheden kunt u de betaling op een veilige en betrouwbare manier afronden. Een iDEAL betaling is geheel gratis.

   Kan de bestelling nog worden gewijzigd of geannuleerd?
   Ja. Je kunt de wijziging per mail of telefonisch doorgeven, mits dit 24 uur voor de bestaande bestelling gebeurd. Wanneer je dit per mail doet, krijg je een bevestiging van de wijziging. Telefonisch wordt de wijziging meteen in behandeling genomen.

   Wanneer je de container wilt annuleren, gelieve dit 48 uur voor de bestaande bestelling telefonisch doorgeven. De administratie zal contact met je opnemen om het bedrag te crediteren.

   Ontvang ik een factuur?
   Je ontvangt een factuur via de mail nadat de betaling is afgerond. Wanneer je een account hebt op Spelt Afvalcontainer, kun je hier ook een overzicht vinden van al jouw facturen.
   Zijn er bijkomende kosten?
   Nee er zijn geen bijkomende kosten. Onze prijzen zijn all-in, inclusief BTW en aflever- en ophaalkosten.
   9.4

   Goed maar kan beter

   Meerdere malen bellen voordat ze de container kwamen ophalen dat was iets minder
   - Hoevelaken

   Top

   Prima service
   - Zoetermeer
   1500 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10