Een container huren in De Bilt

Zeg je De Bilt, dan zeg je KNMI weerstation. Zeg je container huren, dan zeg je Spelt Afvalcontainer!
Wij leveren graag en snel jouw benodigde afzetbak in de Gemeente De Bilt. Dit is natuurlijk niet alleen maar de kern De Bilt, maar deze blog gaat ook over de bijbehorende kernen Bilthoven, Maartensdijk, Groenekan, Hollandsche Rading en Westbroek.
Wij vertellen je in deze rubriek graag alles over onze service en hoe wij deze aan jou kunnen geven zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over het opruimen van je afval en de afvalverwerking.

In De Bilt een container huren? Het is van cruciaal belang om de juiste afvalcontainer te kiezen voor jouw specifieke behoeften. We bieden diverse containers en formaten die perfect passen bij verschillende soorten afval. Of je nu te maken hebt met houtafval, groen- en tuinafval, grondafval, grofvuil, dakafval of puin, bij Spelt Afvalcontainer hebben we de perfecte container voor jou.

12 m3 container

Op zoek naar een afvalcontainer in De Bilt? Bekijk hier de beschikbare opties:

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Heb ik een vergunning nodig voor het huren van een container in De Bilt?

Als je op jouw erf in de Gemeente De Bilt de mogelijkheid hebt om onze container op eigen perceel te laten plaatsen dan is dit verreweg de beste optie. In de Gemeente De Bilt heb je namelijk een vergunning nodig om gebruik te mogen maken van de gemeentegrond voor het plaatsen van onze afzetbak.
Wat moet je doen als je onze container op de openbare weg wil laten plaatsen?
Minimaal 30 dagen voordat wij de container bij jou komen plaatsen moet jij zelf een vergunning aanvragen bij de Gemeente De Bilt. Dit doe je door op de website van de gemeente in te loggen met je DigiD. Als je een bedrijfsmatig een container wil huren dan log je in met eHerkenning2. Deze melding kost ruim 80 euro en daar bovenop komt nog een toeslag voor elke meter grond die je per week of per maand gaat innemen door ons container daar neer te laten zetten.
De vergunning moet jij zelf aanvragen en betalen. Wij vinden het fijn als je in de opmerking van ons bestelformulier aangeeft dat je dit hebt geregeld en voor welk tijdvak. Dan weten ook wij dat wij met een gerust hart onze afvalcontainer kunnen plaatsen in jouw straat.

Alle informatie van de Gemeente De Bilt vind je HIER.

Ben je op zoek naar een afvalcontainer in De Bilt? Dan bieden wij de perfecte oplossing.

Zeg je De Bilt dan zeg je KNMI weerstation. Maar De Bilt is veel meer dan dat. De Gemeente De Bilt bestaat namelijk niet alleen maar uit dit specifieke dorp, maar bevat ook de dorpen Bilthoven, Maartensdijk, Groenekan, Hollandsche Rading en Westboek. In al deze kernen zijn wij de beste leverancier voor uw afvalcontainer.
Door de centrale ligging tegen Utrecht aan en omringd door de snelwegen A27 en A28 is Spelt Afvalcontainer gemakkelijk en snel ter plaatse om de door jou gehuurde bak af te leveren. Onze vestiging Zeist (Den Dolder) grenst aan Bilthoven dus wij kunnen met een kleine verkeersbeweging op jouw adres komen. Spelt Afvalcontainer is daarmee de beste optie om het milieu zo min mogelijk te belasten. En als je jouw afval aan ons toevertrouwd, dan zorgen wij er natuurlijk ook voor dat wij dit recyclen zodat ook dit bijdraagt aan een duurzame leefomgeving. Wij hebben voor elk project en elk soort afval een passende oplossing in De Bilt. Lees verder om meer te weten te komen over onze container formaten en typen afval.

 

Bouw- en sloopafval container huren in De Bilt

Het meeste voorkomende afvalsoort dat door Spelt Afvalcontainer wordt ingezameld is bouw en sloop afval. Dit is het gemengde afval dat vrij komt tijdens een verbouwing of een renovatie. Wij zijn er voor de enthousiaste doe-het-zelver in De Bilt, maar natuurlijk ook voor professionele aannemers en bouwbedrijven.
In de bouw- en sloopafvalcontainer mag een mix van hout, plastic, puin, bouwafval, isolatie materiaal en kunststof. Of de hoeveelheid nu groot of klein is, Spelt Afvalcontainer heeft met de diverse formaten containers altijd een geschikte afzetbak voor jouw project. Ook al is bouw- en sloopafval een gemengde stroom waar veel soorten toe behoren, is het wel belangrijk om er rekening mee te houden dat ook materialen zijn die er niet in mogen om onze veiligheid te borgen en het milieu zo min mogelijk te belasten. Deze stoffen zijn materialen zoals asbest, accu’s, chemische producten en grote elektronische apparaten. Breng deze specifieke afvalsoorten naar de milieustraat van De Bilt.

Ontdek alle beschikbare opties voor het huren van een bouw- en sloopcontainer in De Bilt.

Grofvuil container huren

Heb jij ook zo’n schuurtje waar door de jaren heen wel heel veel spullen in zijn opgeslagen, maar waar eigenlijk maar zelden iets uit gaat? Hoe heerlijk is het als deze opbergplaats weer opgeruimd en schoon is! Met een afzetbak voor grof afval op jouw terrein in De Bilt is dat klusje zo geklaard. Alle oude (tuin) meubels, kinderfietsjes, speelgoed, zonnestoelen en huisraad mogen in de grofvuilbak van Spelt Afvalcontainer.
Voor de veiligheid is het wel belangrijk om er rekening mee te houden dat er geen grote hoeveelheden batterijen in deze container mogen worden gedaan. Ook koelkasten en vriezer zijn niet toegestaan omdat deze een schadelijke vloeistof bevatten. Lever deze spullen in bij het verkooppunt waar jij je nieuwe apparatuur gaat kopen en zij zorgen voor de juiste verwerking.

Ontdek alle beschikbare opties voor het huren van een grofvuilcontainer in De Bilt.

Houtafval container huren De Bilt

Als je toe bent aan een nieuwe keuken dan moet natuurlijk eerst het oude keukenblok worden verwijderd en afgevoerd. De kasten, lades en deurtjes kunnen goedkoop en gemakkelijk door Spelt Afvalcontainer worden ingezameld als jij een houtafval container huurt in De Bilt. Zoals de naam al zegt mag er in dit type container alleen hout worden gegooid. Daarmee is dit de ideale keuze voor een klein project zoals een keukenverbouwing. Komen er bij dit karwei ook andere materialen vrij zoals de tegels, houdt deze dan apart of kies voor onze gemengde bouw- en sloopafvalcontainer.
De houtcontainer is natuurlijk niet alleen geschikt voor oude keukenkastjes, maar ook voor alle andere houtsoorten zoals bijvoorbeeld kozijnen, badkamermeubels of een laminaatvloer. Om houtafval op te kunnen werken naar een nieuwe grondstof is het belangrijk om geen behandeld hout zoals schuttingdelen of tuinhout in dit type container te doen.

Ontdek alle beschikbare opties voor het huren van een container voor houtafval in De Bilt.

Groen- en tuinafval container huren De Bilt

Als je schuurtje zo fijn is opgeruimd met onze grof afval container, dan is het natuurlijk verleidelijk om je omliggende tuin in De Bilt ook weer mooi te maken. Zo geniet je optimaal van het buitenleven in en om je huis. Met wat snoeien en opruimen van takken en bladeren heb je al snel een goed resultaat. Al het groenafval dat daarmee in je handen komt stop je natuurlijk meteen in de groene bak van Spelt Afvalcontainer zodat je het maar één keer vast hoeft te pakken.
Wij zorgen ervoor dat jouw snoeiafval een tweede leven krijgt als hoogwaardig compost. Hierbij hebben wij wel jouw hulp nodig door je te vragen om alleen natuurlijke materialen in de afzetbak van Spelt Afvalcontainer te doen. Tuintegels, schuttinghout en plastic verstoren het composteringsproces zodanig dat het afgekeurd wordt en dus niet meer als grondstof kan worden ingezet. Samen naar betere toekomst is samen bouwen aan de circulaire economie.

Ontdek alle beschikbare opties voor het huren van een container voor tuinafval in De Bilt.

Grondafval container huren

Als je de tuinrenovatie grondiger aan wil pakken in De Bilt dan heeft Spelt Afvalcontainer natuurlijk ook de beste optie voor jou. Het afgraven van je tuin kan een omvangrijk project zijn, maar als je overtollige materiaal direct in de grondcontainer van Spelt Afvalcontainer rijdt met de kruiwagen dan wordt het toch een efficiënt karweitje. Omdat de grond uit je tuin of het zand bij het uitgraven van je fundering een materie is met een hoog gewicht is het soms lastig om dit zelf af te voeren. Een grondcontainer kan daarbij helpen. Zorg er door dit hoge gewicht wel voor dat de klei of zandgrond niet boven de rand geladen wordt, anders valt een deel er weer uit op jouw erf als onze chauffeur de bak komt ophalen in De Bilt.

Het afgraven van je perceel kan een grootschalige klus zijn. Het is fijn om te weten dat de tarieven van de containers van Spelt Afvalcontainer een huurperiode van 8 weken inclusief hebben. Zo houd je genoeg vrije tijd over en hoef je niet elk vrij uurtje of elk weekend te besteden aan je tuinrenovatie. Huur is niet het enige dat inbegrepen is in onze all-in-prijs. Ook de BTW is inclusief en natuurlijk ook het brengen en ophalen van de Speltcontainer. Wij verwerken natuurlijk ook jouw afval op een duurzame wijze voor deze prijs.

Het is belangrijk om te weten dat in een grondcontainer geen verontreinigde grond of grond vermengd met andere afvalstoffen mag worden geplaatst. Voor verontreinigde grond gelden speciale regels en vereisten om milieurisico’s te voorkomen.

Ontdek alle beschikbare opties voor het huren van een container voor grondafval in De Bilt.

Puinafval weggooien in De Bilt

Tuintegels, badkamertegels, keukentegels en andere soorten steen mogen in de puin container van Spelt Afvalcontainer. Vanwege het hoog soortelijk gewicht van steenmateriaal hebben wij voor puin alleen de formaten 3m³ en 6m³  beschikbaar. Ook bij deze container willen wij je vragen om ervoor te zorgen dat deze puinafvalcontainer niet boven de rand wordt geladen.
Op onze bedrijfslocatie verwerken wij jouw betonpuin, dakpannen, tegels en gesloopt muurtjes weer tot een nieuw product dat met trots een KOMO productcertificaat draagt. Daarmee is ons het vertrouwen gegeven dat wij ervoor zorgen dat jouw puin een nieuw leven krijgt als recyclingsgranulaat dat als bouwstof mag worden toegepast als fundatiemateriaal en in de wegenbouw. Jouw bijdrage hieraan is ervoor te zorgen dat er geen vreemde materialen in gemengd worden zoals glas, asbest en overig afval. Door de puincontainer zuiver te houden blijft ons product op niveau.

Ontdek alle mogelijkheden voor het huren van een puincontainer huren in De Bilt.

Een dakafval container huren in De Bilt

Een dakafvalcontainer is een ideale afzetbak voor het afvoeren van dakleer in De Bilt. Het is daarbij belangrijk dat het leer dat je erin wil gaan doen niet teerhoudend is. In andere bewoordingen mag het dakleer geen bitumen bevatten.
Op een dak bevinden zich diverse materialen, maar als wij het woord dakafval gebruiken dan bedoelen wij specifiek het zwarte buigzame materiaal. Alle andere soorten afval die je kan tegenkomen bij een dakrenovatie zoals dakpannen, hout, isolatiemateriaal, steenwol en golfplaten vallen onder andere categorieën zoals de puincontainer of de bouwafval container.

Ontdek alle beschikbare opties voor het huren van een container voor dakafval in De Bilt.

Ontdek de tarieven en formaten van de afvalcontainers van Spelt

Voor kleine en grote klussen in De Bilt hebben wij containers in de formaten 3m³, 6m³, 10m³ open container, 10m³ gesloten afzetbak en een 12m³ afvalcontainer. Zoals je leest is er dus altijd het juiste formaat bij elk project. Als je voldoende ruimte hebt rondom je bouwproject dan kan je overwegen om twee containers te huren waardoor jij je afval aan de bron kan scheiden.
Een kleine container kan ook prettiger zijn als je deze handmatig wil vullen. Hoe groter de container hoe hoger de rand is, hoe meer jij moet reiken om het bouwafval er goed in te krijgen.

Met jouw keuze bepaal jij zelf het tarief en kom je dus niet voor verrassingen te staan. Daarbij zijn wij transparant in onze prijsstructuur, want de genoemde prijzen zijn all-in en dus geen bijkomende kosten tijdens het afrekenen. Bij Spelt Afvalcontainer containerverhuur huur je een container voor een prijs inclusief 8 weken huur, aflever- en ophaalkosten en btw! Je betaalt veilig en snel online met iDEAL zonder borg te betalen.
Je kan ook voor andere betaalmethoden kiezen zoals betalen met je creditcard of een achteraf betaling via Klarna.

Wat jouw keuze ook is, wij staan klaar om je vragen te beantwoorden en jouw bestelling te mogen uitvoeren: Komt in orde!

 

Leverings- en afhaalmogelijkheden

Nu je je bestelling gaat afronden vraag je je misschien hoe het verloop dan nu zal gaan.
Tijdens het bestelproces kies jij de gewenste plaatdatum en ophaaldatum. Nadat je het proces hebt doorlopen kom je automatisch in ons plansysteem te staan. Onze chauffeur gaat op de afgesproken dag met het juiste formaat container de weg op naar jouw adres. Als je dat hebt aangegeven dan meldt de chauffeur zich netjes en wordt de afzetbak naar wens geplaatst. Als de gewenste plek niet veilig is dan zal de chauffeur dit aangeven en wordt er een betere plaats gekozen. Jij kan lekker aan de slag met je project en hoeft verder nergens meer naar om te kijken. Je hebt tenslotte je ophaaldatum al aan ons doorgeven tijdens jouw bestelling. Je hoeft dan ook niet thuis te blijven om de container af te melden bij onze chauffeur. Wil je nog een nieuwe container bestellen dan voeren wij dat natuurlijk efficiënt in één rit uit. Zet tijdens het bestelproces van je tweede bestelling eenvoudig een vinkje bij ‘Ja, op mijn adres staat nog een container die jullie mee terug kunnen nemen’ en Spelt Afvalcontainer zorgt ervoor dat de container wordt gewisseld in De Bilt.

Twijfel je over welke container het meest geschikt is voor jouw behoeften, of heb je andere vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd paraat om je verder te assisteren.
Dit kan bijvoorbeeld heel vlot en gemakkelijk via de chat op onze website.

Zo gebruik je een afvalcontainer veilig en milieuvriendelijk

Ons doel is ervoor te zorgen dat jouw afval op een verantwoorde wijze wordt ingezameld en verwerkt. Met onze jarenlange ervaring is dat Spelt Afvalcontainer wel toevertrouwd. Door ons innovatieve recycleproces wordt afval weer grondstof en dragen we met elkaar bij aan duurzamere toekomst. Met de nieuwste zuinigste vrachtwagens dragen wij bij aan minder CO2 uitstoot in De Bilt. De vakmensen van Spelt Afvalcontainer krijgen training over veiligheid. Hun vrolijke glimlach krijg je er gratis bij!

Voor meer informatie of als je vragen hebt, staan we altijd klaar om je te helpen. Samen kunnen we streven naar een schonere en meer milieuvriendelijke omgeving in De Bilt!

Spelt, Komt in orde!