Container huren Venray

Welkom bij Afvalcontainer Service Venray, jouw vertrouwde partner voor het huren van afvalcontainers in Venray. Of je nu gaat verbouwen, tuinherinrichting of een grondige opruiming, het huren van een afvalcontainer is hiervoor geschikt. Bij Spelt Afvalcontainer bieden we verschillende formaten containers en wij hebben de geschikte afvalcontainer voor jouw afval. In de onderstaande tekst ontdek je alles wat je moet weten over het kiezen van de juiste afvalcontainer in Venray.

Bij Spelt Afvalcontainer bieden we diverse soorten en maten containers aan. Daarnaast hanteert onze service een all-in prijs, inclusief 8 weken huur, snelle levering (de volgende werkdag) en ophalen van de container. Bij ons zijn er geen verborgen kosten en wij hebben jarenlange ervaring voor het leveren van containers. We bezorgen containers van maandag tot en met vrijdag en bedienen heel Nederland.

Container huren Venray

De geschikte container huren in Venray

Bij het huren van een container in Venray is het handig om te weten welk type container je nodig hebt voor de specifieke klus die je gaat uitvoeren. Klik op onderstaande links voor meer informatie over het huren van een container in Venray:

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Vergunning voor container huren Venray

Het verkrijgen van een vergunning voor het plaatsen van een container in regio Venray roept vaak vragen op. Hoewel een vergunning niet altijd verplicht is, is het wel van belang in bepaalde situaties. Vraag het daarom bij de gemeente Venray even na voor informatie over vergunningen, voordat je een container huurt. Wanneer je container geplaatst wordt op eigen terrein, dan heb je geen vergunning nodig voor het huren van jou afvalcontainer.

Benieuwd of je een vergunning nodig hebt in de gemeente Venray? Bekijk dan de gemeentelijke pagina voor meer details.

Container voor bouw- en sloopafval in Venray

Een container voor bouw- en sloopafval is ideaal voor diverse projecten, zoals een verbouwing, een grote verbouwing of een kleine verbouwing of misschien een renovatie of andere klussen. Hierin kun je verschillende soorten afval deponeren en je hoeft je afval dus niet te scheiden, waaronder bouwafval, bielzen, dakafval, gips, glas, tuinafval, hout, isolatiemateriaal, kunststoffen, metalen, papier en karton, puin en steen, en tapijt. We bieden bouw- en sloopcontainers aan in verschillende formaten, zodat je de juiste hoeveelheid afval altijd kwijt kan variërend van 3m³ tot 12m³.

Meer informatie over het huren van bouw- en sloopcontainers in Venray vind je op onze bouw- en sloop pagina.

Grofvuil container huren Venray

Ga je verhuizen of staat er een grote opruiming op de planning? Dan is een grofvuilcontainer de oplossing om van het vrijgekomen rommel af te komen. We bieden grofvuilcontainers aan in diverse maten, zodat jij de hoeveelheid afval altijd kwijt kan variërend van 3m³ tot 12m³. Hierin kun je verschillende soorten afval kwijt, zoals banken, boeken, elektronische apparaten, glas, hout, metalen, meubels, papier en karton, plastic, puin en steen, tuinmeubelen en vloerbedekking (maximaal 5%).

Voor meer informatie over het huren van een grofvuilcontainer in Venray, bekijk onze grofafval pagina.

Houtafval in Venray afvalcontainer huren

Het huren van een container voor houtafval in Venray is handig bij diverse situaties, zoals renovaties, tuinprojecten of het kwijtraken van overtollig houtafval. Je kunt verschillende soorten hout kwijt, zoals deuren en kozijnen, geschilderd hout, laminaat, onbeschilderd hout en verlijmd hout.

Wij zorgen ervoor dat het hout een nieuw leven krijgt en het in hergebruik gaat, door hout om te zetten in houtsnippers, geschikt voor biomassa en de spaanplaatindustrie.

Meer informatie over het huren van een houtcontainer in Venray vind je op onze houtafval pagina.

Container huren voor groenafval in Venray

Heeft je tuin een opknapbeurt nodig en komt er veel groenafval vrij? De groenafvalcontainer is de ideale oplossing voor het afvoeren van tuinafval zoals bladeren, bloemen en planten, boomstammen, snoeiafval en takken. Wij zorgen ervoor dat het groenafval wordt omgezet in hoogwaardige groen compost, een milieubewuste manier van verwerken.

Voor meer informatie over het huren van een groenafvalcontainer in Venray, bekijk onze groenafval pagina.

Container huren voor grond in Venray

Bij het aanleggen van een vijver of terras in je tuin komt vaak grond vrij. Huur eenvoudig een grondcontainer bij ons. Dan kan je jouw klus gemakkelijk klaren en hoef je er niet veel voor te doen, de container wordt bij u geplaatst en daarna weer vol opgehaald.

We bieden grondcontainers aan in twee formaten, 3m³ en 6m³, geschikt voor schoongrond zoals zand, veen, aarde en graszoden. Andere materialen mogen niet in de grondcontainer worden gedeponeerd.

Meer informatie over het huren van grondcontainers in Venray vind je op onze grondafval pagina.

Container huren voor puin in Venray

Of je nu tuintegels vervangt, een muur sloopt of grind in de tuin wilt vernieuwen, een puincontainer is geschikt voor dergelijke klussen. Materialen zoals badkamer- en keukentegels, betonpuin, dakpannen, kalkzandsteen, keramiek, klinkers/sierbestrating, metselpuin, steen, tuingrind en tuintegels mogen in de puincontainer worden gedeponeerd. Het schoonpuin wordt verwerkt tot menggranulaat, bruikbaar voor het verharden of aanleggen van wegen.

Meer informatie over het huren van puincontainers in Venray vind je op onze puinafval pagina.

Container huren voor dakafval in Venray

Bij dak werkzaamheden is een speciale container vereist, zoals een dakafval container voor het vervangen van dakleer op schuurtjes of aanbouwen. Wij bieden dakafval containers aan voor dakpannen en schoon dakgrind, vrij van teer.

Meer informatie over het huren van dakafval containers in Venray vind je op onze dakafval pagina.

Tarieven voor een afvalcontainer huren in Venray

Bij Afvalcontainer Service Venray hanteren wij eerlijke prijzen voor onze containers. Bekijk alle tarieven op onze tarievenpagina. De prijs is afhankelijk van de container die je op dat moment nodig hebt. Ons assortiment bestaat uit containers in verschillende maten containers en voor diverse afvalsoorten.

Voor meer informatie over de prijzen kun je de tarievenpagina bekijken.

Het juiste formaat afvalcontainer huren in Venray

Het is essentieel om het juiste formaat container te huren in gemeente Venray, het is zonde als je te snel een volle container heeft en je nog meer afval kwijt moet. Een te kleine container betekent overtollig afval, wat kan resulteren in het moeten huren van een extra container. De beschikbare containers variëren in grootte, met een minimum van 3m³ en een maximum van 12m³.

Voor hulp bij het kiezen van de de juiste container kun je gebruikmaken van onze keuzewizard voor advies over het selecteren van de gewenste container voor jou klus, en bestel eenvoudig daarna de juiste container. Indien gewenst wordt de container de volgende werkdag bij je geplaatst in Venray, het is handig om voldoende ruimte te creëren voor we de container komen plaatsen. Is je container vol en wil je eerder dan de aangegeven afvoerdatum de container laten afvoeren? Neem contact met ons op via de chat, en wij plannen een nieuwe datum voor jou in en wordt de container op de gewenste dag afgevoerd.

Veilig en duurzaam een afvalcontainer huren in Venray

Veiligheid staat voorop bij het huren van onze containers. Voor extra veiligheid raden wij het huren van een gesloten container aan in plaats van een open container voor in gemeente Venray. Een container wordt niet teruggenomen als het afval aan de bovenkant te hoog geladen is, de container mag namelijk tot de rand geladen worden.

Is de huurperiode voorbij? Dan halen we de gehuurde container op. Het afval dat we afvoeren krijgt vervolgens een nieuw leven. Zo verwerken we puinafval tot menggranulaat en groenafval tot compost. Bijna 100% van het afval wordt op deze duurzame manier naar een nieuwe bestemming gebracht!

Voor verdere informatie of vragen kun je contact met ons opnemen.