Container huren Zwolle

Of je gaat slopen, gaat opruimen of verhuizen, de kans is groot dat je afval moet afvoeren. Hoe makkelijk is het om dit in een container voor de deur te gooien. Spelt Afvalcontainer regelt dit makkelijk en snel. Er worden door het hele land containers geleverd, ook in Zwolle. Container vandaag besteld betekent de volgende werkdag geleverd.

Komt de container op eigen terrein te staan dan is er geen vergunning nodig. Dit is wel nodig als er een container de openbare weg nodig is. Maak hier minimaal drie werkdagen, voordat de afvalcontainer wordt geplaatst wordt een melding van bij de gemeente Zwolle.

De geschikte container voor elke afvalsoort in Zwolle

Voor elk soort afval is er een geschikte container geschikt. De containers van Spelt Afvalcontainer zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten. Er zijn zowel open als gesloten afvalcontainers. Zo is er voor alle soorten afval een juiste container.

Wil je een container huren in Zwolle? Kies uit deze containers:

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Vergunning voor afvalcontainer huren in Zwolle

Als de container op eigen terrein wordt geplaatst, is er geen vergunning nodig. Komt de afvalcontainer niet op de oprit of in de tuin, dan is het verplicht een melding te maken bij de gemeente Zwolle. Deze melding moet minimaal 3 werkdagen van tevoren gemaakt worden, let er op dat hier vaak precariokosten aan zitten verbonden. Voor meer informatie raden we aan de pagina van de gemeente Zwolle te bekijken. 

Is er al een omgevingsvergunning aangevraagd voor de verbouwing? Dan zit de vergunning voor het vervoeren van de container hier al vaak bij inbegrepen.

Hoe maak ik de juiste keuze voor een container huren in Zwolle

We raden aan om vooraf gaand aan het huren van een container de tips voor het huren van een afvalcontainer door te lezen. Hier kun je kennis op doen voor het kiezen van de juiste afvalcontainer voor het juiste type afval. Dit voorkomt onverwachte kosten die kunnen ontstaan bij het kiezen van de onjuiste container.

Hoeveel kost het om een container te huren in Zwolle?

Een afvalcontainer is beschikbaar in verschillende formaten en types. De containers zijn beschikbaar vanaf 3m³ voor de kleine containers, en 12m³ voor de grotere formaten. De prijzen beginnen op €159,- en zijn maximaal €569,-, inclusief de btw, 8 weken huur en kosten voor het ophalen en leveren.

Veiligheid en milieu bij het huren van een afvalcontainer in Zwolle

Als een container onjuist wordt gevuld kan dit gevaarlijke situaties opleveren. Het is van belang dat het vullen van de container op een verantwoordelijke manier gebeurd. Het afval mag niet meer dan 20 centimeter boven de rand uitsteken. Mocht dit wel het geval zijn, dan kan de gehuurde container niet worden meegenomen. Dit kan namelijk gevaarlijke verkeerssituaties veroorzaken.

Bij Spelt Afvalcontainer zorgen we voor een verantwoordelijke verwerking van het afval. Door het afval voor bijna 100% om te zetten in hoogwaardige grondstoffen en energie geven we het afval een nieuw leven.

Leveren en ophalen van de container

Wordt de container vandaag besteld? Dan wordt deze morgen al geleverd in Zwolle. Zorg dus voor voldoende ruimte zodat de container op de juiste plaats neergezet kan worden.

ls de container vol? Bijvoorbeeld na vier weken, dan komen wij de container ophalen wanneer het jou uitkomt. Mocht de verbouwing nog niet klaar zijn, maar de container wel vol zitten, dan is het mogelijk een nieuwe te bestellen. Geef bij de opmerkingen aan dat het om een wissel van containers gaat.

Nog andere vragen? Neem dan contact met ons op of bekijk onze algemene voorwaarden. Bij Spelt Afvalcontainer hebben we jarenlange ervaring en helpen graag.