9.4/10 (535 reviews)
  • Bezorging door heel Nederland
  • All-in prijzen
  • Inclusief 8 weken huur
  • Voor 23.59 besteld, volgende werkdag geleverd

3m³ container – grof afval

De 3m³ grof afval container is geschikt voor diverse soorten afval. Huur deze container nu voor 8 weken inclusief BTW en op- en afhaalkosten door een online bestelling te plaatsen.

279,-

279,-

Wat mag er in een 3m³ grof afval container?

De grof afval container van 3m³ is zeer geschikt als u gaat opruimen in huis en verschillende materialen wilt recyclen. Zo mag u bijvoorbeeld (tuin)meubels, textiel en metalen in deze container deponeren. Ga voordat u een 3m³ grof afval container bestelt goed na of deze container het meest geschikt is voor uw klus. Heeft u bijvoorbeeld alleen houtafval? Dan kunt u beter een hout container huren. In de tabel kunt u zien welke materialen er in deze container gedeponeerd mogen worden. Wil je precies weten wat er wel of niet in een grofvuil container mag? Lees onze blog en voorkom onnodige boetes.

Wel toegestaan

Niet toegestaan

Banken Accu`s en batterijen
Boeken Asbest
Bruingoed (bijv. televisies en beeldschermen) Asbest gelijkend materiaal  (bijv. golfplaten)
Hout (geïmpregneerd) Autobanden
Metalen Chemisch afval (verf, kit)
Papier en karton Golfplaten
Puin / steen Grond en zand
(tuin) meubelen Matrassen
Vloerbedekking (max. 5%) Witgoed (koelkasten en vriezers)

Is een 3m³ grof afval container geschikt voor mijn klus?

Gaat u enkele kamers in uw huis eens flink opruimen? Dan is een grof afval container van 3m³ waarschijnlijk groot genoeg. Gaat u het hele huis opruimen? Dan kunt u bij ons ook terecht voor grotere grof afval containers. De grof afval containers zijn beschikbaar in formaten van 3 tot 12m³. De container van 10m³ is zelfs verkrijgbaar in een gesloten uitvoering. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor uw grof afval container.

Het ophalen van uw grof afval container

Nadat de huurperiode van 8 weken voorbij is, komen wij de container bij u thuis ophalen. Wanneer de container eerder vol is, kunnen wij deze eerder komen ophalen. Mocht u een nieuwe container nodig hebben, dan kunt u deze gemakkelijk online bestellen. Nadat wij de container hebben opgehaald gaan we uw afval recyclen. Voor elk type afval gaan wij op zoek naar een duurzame nieuwe bestemming.