9.4/10 (535 reviews)
  • Bezorging door heel Nederland
  • All-in prijzen
  • Inclusief 8 weken huur
  • Voor 23.59 besteld, volgende werkdag geleverd

Container huren Emmen

Container nodig? Dit kan eenvoudig bij Spelt Afvalcontainer. Kies de juiste container voor jouw afval. Vandaag besteld, de volgende werkdag bezorgd! Je kunt afspreken wanneer wij de container weer kunnen ophalen.

Wil je de container plaatsen in de openbare ruimte, dan heb je een vergunning nodig. Deze kun je aanvragen bij de gemeente Emmen. Je hebt geen vergunning nodig als de container wordt geplaatst op jouw eigen terrein.

Vind jouw container

Wat voor soort container heb ik nodig?

Het huren van een afvalcontainer in Emmen is eenvoudig bij Spelt Afvalcontainer. We hebben diverse formaten containers beschikbaar, zodat je altijd de juiste container kunt kiezen op basis van het type afval dat je wilt laten afvoeren.

Afvalcontainer Emmen? Wij leveren verschillende soorten containers: 

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Vergunning voor het huren van een container in Emmen

Voor het plaatsen van een container op eigen terrein heb je geen vergunning nodig. Wanneer je hier geen ruimte voor hebt en de container dus in de openbare ruimte dient te plaatsen, heb je wel een vergunning nodig. Onder de openbare ruimte vallen plekken zoals: een parkeerplaats, de stoep, in het groen of op de weg.

Wij adviseren om minimaal 8 weken van te voren een vergunning aan te vragen. De vergunningsaanvraag kost eenmalig €20,55 aan administratiekosten. Voor meer informatie raden we je aan om een kijkje te nemen op de pagina van de gemeente Emmen.

Heb je al een omgevingsvergunning aangevraagd voor een verbouwing? Dan valt het afvoeren en plaatsen van een afvalcontainer hier vaak binnen. Dit kun je controleren bij de gemeente Emmen.

 

Grofvuil container huren in Emmen

Een grofvuil container is geschikt voor het ontruimen van een huis of ander pand. Onder deze afvalsoort verstaan we bijvoorbeeld oude meubels, zoals tafel, stoelen, stenen, en hout. Kijk voor meer informatie op container grof afval.

Grofvuil dat uit chemische vloeistoffen bevat, zoals koelkasten en vriezers, mogen niet worden gedeponeerd in de container. Voor dit soort afval dien je contact op te nemen met de gemeente Emmen.

Dakafval container huren in Emmen

Een container voor dak afval is speciaal bedoeld voor afval afkomstig van het dak. Denk hierbij aan dakleer. Asbesthoudende stoffen en dakpannen zijn niet toegestaan in deze container.

Meer informatie over de verschillende formaten kun je lezen op de dakafval container pagina.

Tuinafval container huren in Emmen

De container voor tuinafval is perfect voor alle materialen uit de tuin. Dit wordt ook vaak groenafval genoemd. Denk hierbij aan: takken, struiken, planten, boomstammen, bladeren en gras. 

Bekijk alle mogelijkheden voor het huren van een groenafval container.

Grondafval container huren in Emmen

Je kunt eenvoudig een afvalcontainer huren in Emmen speciaal voor grondafval. De grondafval container is uitsluitend bedoeld voor schoon grond. Onder schoon grond verstaan wij zand, veen, en aarde. Hier mogen dus geen puin of takken tussen zitten.

De grondcontainers worden enkel geleverd in twee verschillende formaten, namelijk 3m³ en 6m³. Dit komt doordat deze containers snel erg zwaar worden.

Meer informatie over de grondcontainer vind je hier.

Bouw- en sloopafval container huren in Emmen

Wil jij een bouw- en sloopafval container huren in Emmen? Een bouwafval container huren in Emmen is eenvoudig. De bouw- en sloopafvalcontainer is ideaal bij verbouwingen. De bouwafval container is geschikt voor materialen als hout, metaal, kunststof, glas en papier.

Alle mogelijkheden voor een bouw container huren vind je hier.

Puincontainer huren in Emmen

In Emmen leveren wij ook puincontainers. Puinafval komt vaak vrij bij verbouwingen. De puincontainer is geschikt voor steenachtig materiaal, zoals betonpuin, specie, metselpuin, en stenen. De puincontainer is bedoeld voor afval als schoon puin, zonder toevoeging van andere materialen. Meer informatie over de puincontainer vind je hier. De container komt inclusief 8 weken huur.

 

Tips voor het huren van een container in Emmen

Als je hebt bepaald welk soort afval er vrij komt tijdens jouw verbouwing, adviseren wij je om tips voor het huren van een afvalcontainer door te nemen. Door middel van deze handige tips kun jij wellicht extra kosten besparen. Zo sta je niet voor onvoorziene zaken.

De formaten en prijzen van afvalcontainers in Emmen

Spelt Afvalcontainer beschikt over verschillende formaten containers. Je kunt een container huren in Emmen vanaf 3m³ tot en met 12m³. Wij adviseren om eerder een te grote container te huren dan een te kleine. Wanneer de container te klein is kun je stuiten op onvoorziene kosten als extra huur en levering. Lees hier ons advies over het kiezen van het juiste formaat container.

De tarieven van onze containers starten bij €159,- tot maximaal €569,-. De tarieven zijn inclusief 8 weken huur, BTW, én transport. Je kunt veilig en snel betalen via iDEAL, zonder borg.

Leverings- en ophaalmogelijkheden bij een afvalcontainer huren in Emmen

Afvalcontainer huren? Vandaag besteld, volgende werkdag bij je afgeleverd. Zorg ervoor dat er genoeg ruimte is voor de container om geplaatst te worden. Wanneer de huurperiode verlopen is, halen wij de container op. De exacte datum kan telefonisch worden afgesproken.

Het is ook mogelijk om een container te vervangen voor een nieuwe container. Bestel een nieuwe container via onze website. Hierbij kun je bij de opmerkingen aangeven dat de container gewisseld mag worden.

Meer informatie kun je vinden op onze website. Heb je verder nog vragen? Neem dan vooral contact met ons op.

Veiligheid & milieu bij het huren van containers

Veiligheid en milieu zijn van groot belang en krijgen veel aandacht bij Spelt Containerverhuur. Wij vinden een goede verwerking en het op een juiste manier recyclen erg belangrijk. Daarom doen wij ons best om 100% van ons afval een nieuw leven te geven.

Wij raden aan de container op een gestructureerde manier te vullen, waarbij het zware afval onderin komt, en het lichtere afval bovenin. Ook is het belangrijk de containers niet hoger dan 20 centimeter boven de rand te vullen, anders nemen wij de containers niet mee.

Meer informatie kun je vinden op onze website en onze algemene voorwaarden. Heb je verder nog vragen? Neem dan contact met ons op. We zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar.