Container huren Oisterwijk

Heb je een container nodig in Oisterwijk? Bij Spelt Afvalcontainer begrijpen we dat het afvoeren van afval niet het spannendste onderdeel van jouw project is, maar wel een belangrijke. Of je nu thuis aan het klussen bent, je tuin aanpakt, of een grootschalige verbouwing onderneemt, het hebben van de juiste container maakt het proces een stuk makkelijker.

Bestel een container bij Spelt, dan wordt de container snel bij jou voor de deur geplaatst. Wij hanteren de belofte: vandaag besteld is de volgende werkdag geleverd.

Container huren Oisterwijk

Op zoek naar een afvalcontainer in Oisterwijk? Bekijk hier de beschikbare opties:

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Vergunning nodig voor het huren van een afvalcontainer?

Wanneer je een Oisterwijk een container huurt, is het soms van belang dat je een vergunning hebt aangevraagd of een melding bij de gemeente Oisterwijk hebt gemaakt. Ga dus bij jouw gemeente na of een vergunning nodig is. Wanneer je de container op eigen terrein laat plaatsen, is een vergunning of melding niet noodzakelijk.

Wil je meer informatie over het aanvragen van een vergunning? Ga dan naar onze vergunningspagina.

Passende container 

Bij Spelt Afvalcontainer hebben we de ideale oplossing voor elk project, of het nu gaat om een kleine tuinklus of wanneer je gaat klussen in je huis. Met een groot assortiment van afvalcontainers, hebben wij voor elk verschillende soorten afval een container voor jou.

Je kan bij Spelt de volgende container huren: schoonpuin container en bouw- en sloopafval. Daarnaast leveren we ook containers voor houtafvalGroen- en tuinafvalBouw- en sloopafvalGrondafvalGrofvuil en dakafval.

Ontdek alle opties voor een container huren in Oisterwijk op onze website.

 

Tarieven container huren

Bij Spelt Afvalcontainers containerverhuur huur je een container voor een prijs inclusief acht weken huur, aflever- en ophaalkosten en btw! Je betaalt veilig en snel online met iDEAL. Er zijn verschillende formaten afvalcontainers te huur in Oisterwijk. Bekijk alle tarieven op onze tarievenpagina.

Juiste formaat container huren

Het is belangrijk om het juiste formaat container te huren in Oisterwijk. Als een afvalcontainer te klein is, zal er afval overblijven en dit resulteert in het huren van extra container. De beschikbare containers hebben een formaat van minimaal 3m³ en maximaal 12m³, en je hebt keuze uit open of gesloten containers.

Wil je meer informatie over de juiste formaat container huren, bekijk dan: Welk formaat container heb ik nodig?

Leverings- en afhaalmogelijkheden

Je bestelt eenvoudig een afvalcontainer op een gewenste datum en wij plaatsen deze op de gewenste locatie. Bij Spelt hebben wij een snelle levering, onze belofte is niet voor niets: vandaag besteld is volgende werkdag geleverd.

Je kunt ook kiezen om eenvoudig jouw oude container in te wisselen voor een nieuwe via onze website. Dit doe je door een opmerking te plaatsen bij de bestelling.

Wil je de container langer laten staan dan de acht weken huur? Dat is voor ons geen probleem, stuur ons een bericht met de gewenste nieuwe ophaaldatum en passen wij de datum aan. Zo kan jij makkelijk verder klussen.

Veilig en milieuvriendelijk een container huren 

Let op dat je de vuilcontainer tot de rand vult en niet hoger. Hiermee kun je de container volledig benutten en maximaliseer je de hoeveelheid afval die je kunt afvoeren. Houd er wel rekening mee dat je geen losse stenen aan de lage kant van de container plaatst, aangezien deze gemakkelijk uit de container kunnen vallen.

Meer informatie over Spelt-Afvalcontainer?

Wil je meer informatie over een container huren? Of heb je vragen over het afvalsoort wat je wilt inleveren? Dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Disclaimer: de informatie op de website van Spelt is op basis van de informatie die bij ons bekend is.