Bezorging door heel Nederland

Bij Spelt-Afvalcontainer bezorgen we onze eigen containers door heel Nederland. Door onze vestigingen tactisch gelegen, verdeeld over heel Nederland kunnen wij over het hele land onze eigen containers verhuren. Het maakt dus niet uit of je een container besteld voor in Heerenveen of voor in Breda, wij kunnen de container de volgende werkdag bij jou leveren op de gewenste locatie.

All-in prijzen bij Spelt-Afvalcontainer

Onze tarieven zijn all-in, dit houdt in: leveren en ophalen, acht weken huur, inclusief btw. Je krijgt achteraf geen bezorgkosten, toegestuurd. De bezorgkosten zitten al berekend in de prijs. Voor meer informatie kun je onze all-in prijzen pagina bekijken.

Inclusief 8 weken huur

Vaak bij het huren van een container ontstaat er stress, daarom hebben we bij Spelt-afvalcontainer een huurperiode van acht weken. Zo kun jij je klus klaren op het tempo dat jij wilt, binnen de huurperiode van acht weken . Heb je de container korter nodig? Dat is geen probleem, je kan de gewenste plaats en afvoerdatum invoeren tijdens het bestellen. Voor meer informatie over onze huurperiode, bekijk dan de acht weken huur pagina.

Vandaag besteld is de volgende werkdag geleverd

Bedenk jij vandaag dat je morgen een klus wilt starten omdat het mooi weer is? Maar je hebt op korte termijn een container nodig? Dan ben je bij Spelt-afvalcontainer aan het juiste adres om een container te huren. Bij Spelt-afvalcontainer hanteren wij de volgende belofte: vandaag besteld, is de volgende (werk)dag geleverd.

Wil je meer informatie over de belofte die wij hanteren? Bekijk dan de pagina: vandaag besteld, is de volgende werkdag geleverd.

Spelt Afvalcontainer header

Waarom jouw container huren bij Spelt Afvalcontainer?

  • Vandaag besteld (23:59 uur), is de volgende werkdag geleverd
  • All-in prijzen: incl. BTW, container brengen, ophalen en 8 weken huur
  • Spelt, komt in orde!
Ontvang ik een track & trace link in mijn mail?

Wanneer je een container huurt, ontvang je zodra de container is ingedeeld een track & trace link in je mail. Zo kun je in de gaten houden wanneer de container ongeveer naar de aangegeven locatie toekomt. Heb je de link een dag eerder ontvangen? Dan is de link nog niet geldig, de dag wanneer de container wordt geleverd wordt de link geldig.

Hou er rekening met het volgende: de kans is aanwezig dat de chauffeur eerst nog andere opdrachten moet uitvoeren voor jouw container geleverd wordt.

Container besteld op zaterdag of zondag ?

Of het weekend is of een doordeweekse dag, het maakt voor ons niet uit. De belofte blijft hetzelfde: Vandaag besteld is de volgende dag geleverd. Wij bezorgen van maandag tot vrijdag. We doen altijd ons best om de containers zo snel mogelijk te plaatsen, op de gewenste locatie. Het kan zijn dat de container in de ochtend wordt geplaatst, maar het kan ook zijn de container in de middag wordt geplaatst. Wij leveren de gehele dag containers.

Ruim assortiment bij Spelt-Afvalcontainer

Bij Spelt-afvalcontainer hebben we een ruim assortiment aan verschillende containers, of je nou een container voor bouw- en sloop besteld, of een container voor puinafval. Het maakt allemaal niks uit, de belofte blijft het zelfde. Wij komen de bestelling morgen bij u leveren, (maandag t/m vrijdag) mits je daarvoor hebt gekozen.

Wil je weten welke containers wij allemaal in ons assortiment hebben? Neem dan een kijk op onze type afval pagina.

 

9.4

Staan snel klaar

Perfect op tijd gebracht. En ik dacht thuis te moeten blijven op de ophaaldag dus datum verplaatst, Maar heb totaal niets gemerkt dat de container is opgehaald. Ik had de datum dus eigenlijk niet hoeven te verplaatsen.

Reactie van het bedrijf

We zijn blij dat alles goed is verlopen, daar streven we naar. Dank u wel voor de mooie review. Met een vriendelijke groet, Saar

- Hellevoetsluis

Top

Goede service vanuit de hele organisatie. Van chauffeur tot planner iedereen is klantgericht.

Reactie van het bedrijf

Enorm bedankt voor de mooie complimenten, we helpen graag nog een keer. Met een vriendelijke groet, Saar

- Den Haag
1638 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10