Container huren Almere

Bij Spelt Afvalcontainer is een container huren in Almere eenvoudig. Bij ons vind je de juiste container voor het afval dat je wilt deponeren. Een afvalcontainer huren is dé manier om snel en efficiënt alle soorten afval af te voeren. Dit kan afval zijn dat vrij komt tijdens een verhuizing, verbouwing, of tijdens een grote schoonmaak.

Bij het huren van containers is het belangrijk om te weten welke container geschikt is in combinatie met welke formaat container. Buiten het bepalen van de geschikte container is het ook van belang rekening te houden met het aanvragen van een vergunning. In sommige situaties is het aanvragen van een vergunning verplicht. De Spelt Afvalcontainers zijn geschikt voor het afvoeren van verschillende afvalstromen.

Container huren in verschillende soorten

Bij Spelt Afvalcontainer kun je afvalcontainers huren voor verschillende afvalstromen. De soorten containers je kunt huren zijn:

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Container huren in Almere: met of zonder vergunning?

Voor het huren van een container in Almere kun je een vergunning aanvragen. Een vergunning is nodig als er geen ruimte is op eigen terrein. Gemeente Almere bepaalt dat er 8 weken voor plaatsing een objectvergunning moet worden aangevraagd.

Moet er een gedeelte van de weg worden afgesloten? Dan dient er ook een tijdelijke verkeersmaatregel aangevraagd te worden.

Voor meer informatie is de pagina van de gemeente Almere beschikbaar. De gemeente kun je ook telefonisch of via de mail bereiken.

Houtafval container huren in Almere

Is er veel houtafval vrijgekomen bij het opruimen, bouwen of verbouwen? Een houtafval container huren is dan de beste oplossing. Een houtafval container is gemakkelijk voor het afvoeren van afval in Almere. Een afvalcontainer voor hout is bedoeld voor deuren, kozijnen, laminaat en verlijmd hout. Let dus op dat er bijvoorbeeld geen verbrand of verrot hout in de hout container komt.

Tuinafval container huren in Almere

Container huren voor het tuinieren in Almere? In een groen- en tuinafval container kunnen typen afval als takken, struiken, bloemen en planten worden gedeponeerd. Denk ook aan het grotere geschut als boomstammen die in deze afvalcontainers weggegooid mogen worden.

Let op dat bij het afvoeren van afval geen soorten afval als zand, stenen of boomstobben in de container terecht komen. Een lijst van welke afvalsoorten wel en niet is toegestaan vind je op de groen- en tuinafval container pagina.

Grond afval container Almere

Wil je een container huren voor zand, veen, aarde of graszoden? De grondafval container biedt hiervoor de uitkomst. Let op dat er in de grond container geen takken of puin terechtkomen. In deze container mag alleen schoon grond worden afgevoerd.

Bouwafval container huren in Almere

Bezig met een verbouwing of renovatie? Een container huren voor bouw- en sloopafval komt hierbij goed van pas. Bij een verbouwing komen allerlei soorten afval in grote stukken vrij, bijvoorbeeld metalen stukken of gipswanden.

Wil je weten of de Bouwafval container geschikt is voor jouw type afval? Bekijk dan onze bouw- en sloopafval container pagina.

Puincontainer huren in Almere

Een puincontainer huren is handig voor soorten afval als betonpuin, tuin- grind en tegels en dakpannen. Ideaal bij grote klussen aan het huis.

Lees de pagina puin container op onze website voor meer informatie.

Juiste container huren in Almere

Via de afvalcontainer pagina’s is het makkelijker geworden om de juiste container in Almere te huren. Toch zijn er een aantal aspecten van belang voordat je de container huurt. Daarom zijn de volgende tips bij huren van een afvalcontainer handig om eerst door te nemen. Je bent dan goed voorbereid als de gewenste container door ons wordt afgeleverd.

Verschillende formaten containers in Almere

Containers huren in Almere kun je in verschillende formaten. Zo zijn er afmetingen tussen de 3m³ en 12m³. Het betekent niet dat er binnen deze afmetingen altijd een container beschikbaar is die aan jouw wensen voldoet. Zo bieden wij puinafval containers aan tussen de 3m³ en 6m³.

De tarieven voor de afvalcontainers

Spelt Afvalcontainer levert containers tegen diverse prijzen all-in. Dit hangt af van het formaat van de container en welk soort container nodig is. Het kleinste formaat puincontainer is bijvoorbeeld goedkoper dan het kleinste formaat bouwafval container. Kijk daarom eerst goed naar de tarieven voordat je de containers huurt en kom niet voor verrassingen te staan.

Het betalen van de container kun je veilig en zonder borg doen via IDEAL.

Een afvalcontainer huren: veiligheid en milieu

Spelt Afvalcontainer levert alleen containers als wij de veiligheid kunnen garanderen. Zorg daarom ten eerste dat er genoeg ruimte is om de afvalcontainers te plaatsen. Bereken voordat je de container huurt eerst hoeveel afval je denkt vrij te komen. Een te volle container (20 centimeter boven de hoogte van de container) kunnen wij namelijk niet meenemen. Een tip voor extra veiligheid: een gesloten container in plaats van een open container.

Om een bijdrage te leveren aan het milieu, verwerken wij het afval tot grondstoffen en energie. Dit doen wij met bijna 100% van het opgehaalde afval.

Het leveren en ophalen van containers in Almere

Bij Spelt Afvalcontainer houden wij aan ‘vandaag besteld, volgende werkdag bezorgd’. Zo kun jij een datum uitkiezen wanneer het voor jou uitkomt. Volle container? Je kunt je container wisselen via de website. Dit doe je door in de opmerkingen aan te geven dat de container moet worden gewisseld, waarna wij vervolgens de container komen omruilen.

Bij vragen of interesse in meer informatie kun je contact opnemen via telefoon of mail.