6m³ container – hout

Huur een hout container van 6m³ voor verschillende soorten houtafval gemakkelijk online voor 8 weken bij Spelt Afvalcontainer.

219,-

219,-

Voor welk afval is een 6m³ hout container geschikt?

Bij veel klussen in en om huis kan er houtafval vrijkomen. Denk hierbij aan oude meubels, deuren of kozijnen. Deze materialen mogen allemaal in de 6m³ container voor houtafval gedeponeerd worden. Niet alle soorten hout zijn toegestaan in deze container. Zie hieronder wat wel en niet is toegestaan.

Wel toegestaan

Niet toegestaan

Deuren en kozijnen (geïmpregneerd) Tuinhout
Geschilderd hout Glas en kunststof
Laminaat Schuttingen
Onbeschilderd hout Snoeihout
Verlijmd hout Verbrand hout
Verrot hout

Wanneer een 6m³ hout container huren?

Denk goed na over de hoeveelheid houtafval die vrijkomt bij uw klus. De inhoud van de hout container van 6m³  staat gelijk aan ongeveer zes aanhangwagens vol met hout afval. Denkt u minder houtafval te hebben? Dan is de hout container van 3m³ wellicht een betere container voor u. De inhoud van deze container staat gelijk aan drie aanhangwagens hout afval. Ook voor grotere verbouwingen hebben wij houtafval containers. Hierbij heeft u keuze uit houtafval containers van 10m³ en 12m³. Denkt u dat een container van 6m³ het juiste formaat is? Dan kunt u deze hier direct bestellen voor de datum waarop u deze nodig heeft. Om de container van 6m³ zo efficiënt mogelijk in te delen raden wij aan om de meubelstukken uit elkaar te halen en de planken horizontaal in de container te leggen.

Wat gebeurt er met mijn afval?

Wanneer de huurperiode van 8 weken voor de 6m³ hout container voorbij is, halen wij de container bij u thuis op. Mocht de container eerder vol zijn, dan is het geen probleem om deze eerder op te halen. Wij hechten veel waarde aan het recyclen van uw afval. Na het ophalen van uw houtafval gaan we dan ook meteen aan de slag met het recyclen. We versnipperen het hout zodat het als grondstof kan worden hergebruikt in de houtindustrie.