Container huren Delft

Wil je een tuinafval container huren, of een grofvuil container huren, of een houtafval container huren of misschien een sloopafval container huren? Dan ben je bij Spelt-Afvalcontainer aan het juiste adres. Wij hebben altijd de geschikte afvalcontainer voor jouw klus. In de onderstaande blog geven wij meer informatie een container huren in Delft.

Wil je jouw afval afvoeren? Huur dan een container huren in Delft. Zo maakt je het gemakkelijk voor jezelf, en hoef je alleen het afval in de container te deponeren.

 

Vind jouw container

Binnenstad van Delft

Kies een container

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Vergunning voor het huren van een afvalcontainer

Heb je niet genoeg ruimte om de container op eigen terrein te plaatsen en wil je de container voor de deur plaatsen? Dan is een vergunning soms nodig. Bij sommige gemeentes willen ze dat je een melding maakt voor het aanvragen van een vergunning. Voordat je een afvalcontainer gaat huren, raden we je aan om bij je gemeente te checken.

Wanneer je de container op eigen terrein plaatst, is bovenstaande niet van toepassing. Voor meer informatie kun je de gemeente pagina van delft bekijken.

Soorten afval containers in het assortiment

Bij veel klussen komen meerdere soorten afval bij vrij. Voordat je een container gaat huren, raden we aan om eerst te kijken naar het soort afval wat vrijkomt bij jouw klus.

Om het jou gemakkelijk te maken, hebben we hieronder de beschikbare containers opgesomd met een kleine uitleg en link naar de juiste afval pagina. Hierna kun jij de juiste afvalcontainer kiezen voor je klus:

Bouw- en sloopafval container huren

Staat er een renovatie of een grote verbouwing te wachten? Dan is de bouwafval container geschikt. Hier komen vaak veel verschillende soorten afval bij vrij. Zonder het afval te hoeven scheiden kun je jouw bouwafval in één keer in de container deponeren.

Bekijk de bouw- en sloopafval pagina.

Groenafval container huren

Een tuinafval container kun je goed gebruiken bij het opknappen van je tuin. Je kunt de container vullen met al je tuinafval. Huur je een tuinafval container? Dan krijgt jouw tuinafval een tweede leven: , wij maken hiervan compost.

Bekijk de groenafval pagina.

Grondafval container huren

Ga je een stuk tuin afgraven? Dan komt de grondcontainer goed van pas, je kunt hier al het grond in één keer in deponeren.

Bekijk de grondafval pagina.

Grofvuil container huren

Voor het opruimen van je huis of schuur, is de grofvuil container geschikt. Veel spullen kun je zonder te scheiden in de container gooien. Denk aan boeken, kleding, speelgoed etc.

Bekijk de grofafval pagina.

Dakafval container huren

Voor het vervangen van je dakleer of bitumen is de dakafval container geschikt. Hier kun je al het teerhoudend dakafval in deponeren. Houd er wel rekening mee dat er geen isolatie resten aan het dakafval zitten.

Bekijk de dakafval pagina.

Houtafvalcontainer huren

Bij sloopwerkzaamheden komt vaak veel houtafval vrij. Om het houtafval bij het verbouwen, renoveren of het slopen, op een slimme manier te verwerken kun je hier het beste een hout afvalcontainer voor huren.

Bekijk de houtafval pagina.

Puinafval container huren

Bij sloopwerkzaamheden komen vaak veel schoon puin, beton en andere soorten puin vrij. De puincontainer is geschikt voor het afvoeren van alle soorten puinafval. Jouw puin krijgt een tweede leven bij Spelt, wij zetten puin namelijk om in menggranulaat.

Bekijk de puinafval pagina.

Verschillende formaten containers

Voordat je een container gaat huren, is het handig om, na te gaan hoeveel afval er vrijkomt bij jouw klus. Wij hebben meerdere formaten containers in de verhuur, waardoor er altijd een passende container voor je bij zit!

Bekijk onze afmetingen pagina voor meer informatie hierover.

Tarieven voor een container huren

De tarieven zijn per container verschillend, dit heeft te maken met de grootte van de container en het afval soort wat in de container gaat. De tarieven zijn all-in, dit houdt in: inclusief btw, bezorgen en ophalen van de container en acht weken huur.

Bekijk de tarieven pagina voor mee informatie.

Veilig en milieuvriendelijk een afvalcontainer huren

Voordat wij de container komen plaatsen op de gewenste locatie, wordt er gekeken naar de route. Wij proberen elke dag de route te optimaliseren die zodat alle opdracht (plaatsen, wisselen, afvoeren van containers) op de meest efficiënte manier worden gereden. Dit zorgt voor minder uitstoot, waarbij we het milieu helpen.

Om een container veilig te kunnen afvoeren, zorgt de chauffeur ervoor dat er een net over de volle container komt. Als de container te hoog beladen is, dan kan de chauffeur de container helaas niet meenemen. Dit kan namelijk tot gevaarlijke situaties leiden in het verkeer.

Kan ik mijn ophaaldatum wijzigen?

Ja. Je kan je ophaaldatum tot één werkdag tot twaalf uur van tevoren wijzigen.

Moet ik aanwezig zijn bij het plaatsen van de container?

Nee, dit hoeft niet. Wel is het van belang dat je een plek reserveert om de container te plaatsen met één à twee parkeerplaatsen zodat de chauffeur genoeg ruimte heeft.

Moet ik aanwezig zijn bij het ophalen van de container?

Nee, dit hoeft niet. Ook voor het ophalen is het van belang dat er genoeg ruimte is om de container op de vrachtwagen te takelen.

Kan ik mijn afvalsoort wijzigen?

Ja, dat kan. Wanneer je de verkeerde soort afvalcontainer hebt besteld, dan kan je dit achteraf nog wijzigen. Stuur een chat of een mail en laat weten wat je wilt wijzigen, daarna nemen wij contact met je op voor verdere afhandeling.

9.4

Staan snel klaar

Perfect op tijd gebracht. En ik dacht thuis te moeten blijven op de ophaaldag dus datum verplaatst, Maar heb totaal niets gemerkt dat de container is opgehaald. Ik had de datum dus eigenlijk niet hoeven te verplaatsen.

Reactie van het bedrijf

We zijn blij dat alles goed is verlopen, daar streven we naar. Dank u wel voor de mooie review. Met een vriendelijke groet, Saar

- Hellevoetsluis

Top

Goede service vanuit de hele organisatie. Van chauffeur tot planner iedereen is klantgericht.

Reactie van het bedrijf

Enorm bedankt voor de mooie complimenten, we helpen graag nog een keer. Met een vriendelijke groet, Saar

- Den Haag
1638 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10