12m³ container – bouw- en sloopafval

Bij Spelt Afvalcontainer huurt u gemakkelijk en snel een 12m³ bouw- en sloopafval container. U huurt deze container voor 8 weken inclusief op- en afhaalkosten.

584,-

584,-

Wat mag er in de 12m³ bouw- en sloopafval container?

Heeft u een grote renovatie op de planning waarbij veel verschillende soorten afval vrijkomen? Dan is een bouw- en sloopafval container van 12m³ voor u de geschikte container. Het is toegestaan om diverse soorten afval in deze container te deponeren. In de tabel vindt u welke afvalsoorten wel en niet zijn toegestaan in deze container.

Wel toegestaan

Niet toegestaan

Dakafval (zonder asbest, max. 5%) Accu`s en batterijen
Gips Asbest 
Glas Asbest gelijkend materiaal (golfplaten)
(geïmpregneerd) Hout Autobanden
Isolatiemateriaal (max. 5%) Chemisch afval (verf, kit)
Kunststoffen Grond 
Metalen Koelkasten en vriezers
Papier en karton Matrassen
Puin en steen (max. 50%) Vloeistoffen
Tapijt (max. 5%) Zand

 

Wilt u toch grond afvoeren tijdens de verbouwing? Dan kunt u bij Spelt Afvalcontainer ook een grond container huren in een formaat van 3m³ of 6m³. Naast de grote containers van 12m³ bieden wij ook kleinere bouw- en sloopafval containers. Voor kleine klussen hebben wij deze in de formaten 3m³ en 6m³. Het is ook mogelijk om een bouw- en sloopafvalcontainer van 10m³ te bestellen. Onze containers van 10m³ zijn beschikbaar in een gesloten en in een open uitvoering. De gesloten uitvoering is bijvoorbeeld zeer geschikt voor in de binnenstad, omdat u voorkomt dat andere mensen hun afval in de container deponeren.

12m³ sloopafval container huren bij Spelt Afvalcontainer

Bij Spelt Afvalcontainer huurt u gemakkelijk een 12m³ bouw- en sloopafval container door een online bestelling te plaatsen. De prijzen in onze webshop zijn all-inclusief en de container mag 8 weken blijven staan. Is de container eerder vol? Dan is het mogelijk om de volle container om te wisselen voor een lege container door een nieuwe bestelling te plaatsen. Nadat u al het bouw- en sloopafval heeft gedeponeerd in de container wordt deze bij u thuis opgehaald en gaan wij aan de slag met het recyclen van het afval. Na het ophalen van de container verdelen wij al uw afval over zoveel mogelijk schone reststromen. Voor elke reststroom gaan we opzoek naar een duurzame nieuwe bestemming.