Container huren Zeist

Wil je een container huren in Zeist? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons huur je eenvoudig een container voor verschillende soorten afval. Een container huren in Zeist gaat bij Spelt Afvalcontainer in drie eenvoudige stappen.

Wil je meer informatie over een afvalcontainer huren in Zeist? Lees dan de onderstaande blog verder.

 

Vind jouw container

Kies een container

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Vergunning voor het huren van een container

Je hebt geen vergunning nodig wanneer een container op je eigen terrein komt te staan, zoals de tuin of de oprit. Het probleem is vaak dat hier geen ruimte voor is, zeker in Zeist. Het is dan wenselijk dat de afvalcontainer geplaatst wordt op een parkeervak of de stoep.

Voor de plaatsing van een container in Zeist heb je een vergunning nodig. Voor meer informatie raden we je aan even op de pagina van de gemeente Zeist afvalcontainers te kijken.

Afvalcontainer huren in Zeist

Wanneer je gaat verhuizen naar Zeist of je woning op gaat knappen, is het handig om een afvalcontainer te huren. Je maakt het een stuk makkelijker voor jezelf door een container te laten plaatsen bij jou op de stoep.

Het enige wat jij hoeft te doen, is in drie eenvoudige stappen een container te bestellen. Wanneer de container gevuld is tot de rand, komen wij de container weer bij je ophalen.

De perfecte formaat container huren

Ben jij op zoek naar de juiste formaat voor jouw klus? Dan hebben wij een tool die je hierbij kunt helpen. Door een te kleine of grote container te huren, kunnen de kosten snel oplopen. Zonde natuurlijk! Daarom is het handig om te controleren wat het ideale formaat voor jouw klus is op de volgende pagina: Welk formaat container heb ik nodig?

Daarnaast is het handig om even naar de afmetingen van onze containers te kijken, zo weet je hoeveel ruimte onze containers innemen op jouw oprit.

Verschillende soorten afvalcontainers huren

Bij Spelt beschikken we over meerdere soorten containers, zo kun je een bouwafval container of een grofvuil container huren en nog veel meer. Hieronder vind je een overzicht van verschillende soorten containers.

Milieuvriendelijk een afvalcontainer huren

Bij Spelt zijn wij elke dag bezig met het plaatsen en afvoeren van container op een milieuvriendelijke manier. Zo werpt de planner elke dag met een frisse blik op de route die een chauffeur maakt voor het plaatsen en afvoeren van een container.

Op deze manier rijdt de chauffeur elke dag een route waarbij de minste kilometers worden gemaakt. Dit doen wij om het milieu te helpen, door vermindering van CO₂-uitstoot.

Veilig een afvalcontainer huren

Wil je een afvalcontainer huren in Zeist? Zorg dan dat de container op een veilige manier geladen wordt, en niet hoger dan de rand. Wanneer de container te hoog gevuld is, dan mag de container niet meegenomen worden. Een te hoge container creëert gevaar op de weg, hou hier dus rekening mee.

Prijzen voor het huren van een container

Bij Spelt Afvalcontainer containerverhuur huur je gemakkelijk en snel een container inclusief acht weken huur, BTW én aflever- en ophaalkosten. Vandaag besteld is de volgende werkdag geleverd.

Nadat de huurperiode voorbij is, wordt de container bij je thuis in Zeist opgehaald en krijgt jouw afval een duurzame nieuwe bestemming. Wij verwerken puinafval naar menggranulaat en groenafval tot compost. Zo verwerken wij bijna 100% van jouw afval naar een nieuwe duurzame bestemming.

Alle prijzen op de website zijn inclusief aflever- en ophaalkosten. Je betaalt veilig en snel online met iDEAL. Er zijn verschillende formaten afvalcontainers te huur in Zeist.

Meer informatie over Spelt-Afvalcontainer?

Wil je meer informatie over een container huren? Of heb je vragen over het afvalsoort dat je wilt inleveren? Dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.