9.4/10 (535 reviews)
  • Bezorging door heel Nederland
  • All-in prijzen
  • Inclusief 8 weken huur
  • Voor 23.59 besteld, volgende werkdag geleverd

Container huren Maastricht

Op zoek naar een oplossing voor afvalverwijdering in Maastricht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Spelt Afvalcontainerverhuur begrijpen we dat het beheren van afval tijd en moeite kan kosten. Daarom bieden wij een eenvoudige en handige oplossing voor het huren van afvalcontainers, zodat jij, je kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

Wij zijn trots op onze uitgebreide selectie van containers van verschillende formaten, zodat je altijd de juiste container kunt vinden die aansluit bij jouw specifieke behoeften. Of je nu  bezig bent met een bouwproject of gewoon de tuin aan het opknappen bent, onze afvalcontainers zijn de ideale oplossing

Afvalcontainer huren in Maastricht: Vind de juiste container voor jou!

Er zijn allerlei verschillende containers in regio Maastricht die je kunt huren. Bij het bepalen van de juiste container is stap 1, het bepalen van welk soort afval je wilt weggooien. Hieronder vind je een overzicht met al onze soorten afvalcontainers.

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Vergunning voor afvalcontainer Maastricht

Je heeft geen vergunning nodig wanneer een container op uw eigen terrein komt te staan, zoals de tuin of de oprit. Nu is juist daar vaak geen ruimte voor, zeker in Maastricht. Het is dan wenselijk dat de afvalcontainer geplaatst wordt op een parkeervak of de stoep.

In Maastricht hoef je bij het plaatsen van een afvalcontainer op een deel van de openbare ruimte (de weg, de straat, de stoep of in het groen) geen vergunning aan te vragen indien de oppervlakte van de container kleiner is dan 15m2, de container niet langer geplaatst wordt dan 1 maand en de container geen overlast geeft.

Gebruik je een parkeerplaats in het gebied betaald parkeren? Dan betaal je alleen de parkeerkosten. Voldoe je niet aan deze voorwaarden, dan moet je een melding doen of een vergunning aanvragen. Dit kan door op de pagina van de gemeente Maastricht te kijken.

Al een omgevingsvergunning aangevraagd voor een verbouwing? Dan valt het afvoeren en plaatsen van een afvalcontainer hier vaak binnen. Wij raden je wel aan om dit nog even na te bellen.

 

Bouw container huren in Maastricht

Een bouw container huren in Maastricht doe je omdat je meerdere soorten afval wilt gaan afvoeren. De bouw containers zijn uitermate geschikt voor een grote verbouwing waarbij veel verschillende afvalmaterialen vrijkomen. Denk hierbij aan hout, metalen, kunststoffen, papier, karton, glas en isolatiemateriaal. Er zijn ook materialen die niet in de bouw container mogen.

Bekijk alle mogelijkheden voor een bouw container huren in Maastricht.

Grofvuil container in Maastricht

​Ga je een woning, pand of andere ruimte ontruimen, dan kan je het afval dat hier uitkomt in een grofvuil container kwijt. We leveren grofvuil containers zelfs in het centrum van Maastricht. Bespaar moeite van het transport en laat een grofvuil container bij je voor de deur in Maastricht bezorgen. Je kunt deze container vullen met al het huisafval dat je kwijt wilt. Dit afval mag in een grofvuil container: oude meubels, zoals kasten, banken, tafels en stoelen.

Gebruiksvoorwerpen zoals een strijkijzer, pannen, servies, bestek, prullenbak of ander groot plastic. Woonaccessoires zoals gordijnen, raamdecoratie, muurdecoratie, vloerkleed, speelgoed, fotolijstjes, potten, bakken en kapstokken. Koelkasten en vriezers bevatten een chemische vloeistof en mogen niet in de container. Je kunt de gemeente van Maastricht raadplegen waar je met dit afval terecht kunt. Zeker weten wat je precies wel en niet in een grofvuil container kunt plaatsen? Lees ons blog en voorkom onnodige boetes.

​Houtafval container huren in Maastricht

Alleen houtafval? Dan is een container voor houtafval perfect. Een houtcontainer is uitsluitend voor houtafval. Een houtcontainer kan uitermate handig zijn voor als je bijvoorbeeld een renovatie doet. De materialen die in een houtcontainer mogen zijn: geschilderd hout, onbeschilderd hout en verlijmd hout. Denk hierbij aan kozijnen, deuren of oude meubels. In deze container mag uitsluitend houtafval.

Bekijk alle mogelijkheden voor een houtafval container huren in Maastricht.

Tuinafval container in Maastricht

Een tuinafval container is perfect voor als je aan de slag gaat met een renovatie in de tuin. In deze container kunt je gemengd tuinafval kwijt. In een tuinafval, ook wel groenafval genoemd, container kun je het grootste gedeelte van het tuinafval kwijt. Denk hierbij aan: takken, struiken, planten, boomstammen, bladeren, riet en gras.

Grondafval container huren in Maastricht

Een grondafval container is een container voor grondafval . In de grondafval container mag uitsluitend schoon grond. Let er dus bij op dat de grond niet gemengd is met andere materialen. Bij schoon grond kun je denken aan zand, veen en aarde. Hier mag dus geen puin of takken tussen de grond zitten.

Bekijk alle mogelijkheden voor een grondafval container huren in Maastricht.

Puincontainer in Maastricht

Een puincontainer wordt gebruikt tijdens renovaties waarbij veel steenachtig materiaal vrijkomt. De materialen die in een puincontainer mogen zijn: Betonpuin, Metselpuin (stenen), Specie, Dakpannen, Kalkzandsteen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan badkamertegels, betontegels of bakstenen.

Er zijn diverse soorten afvalcontainers te huren in Maastricht. We hebben een puinbak voor schoon puin zoals stenen, beton, badkamertegels, dakpannen, grind, metselresten, porselein en keramiek.

Meer informatie voor een puincontainer huren in Maastricht vind je hier.

Prijzen van een container huren in Maastricht

Bij Spelt Afvalcontainer containerverhuur huur je gemakkelijk een geschikte container inclusief 8 weken huur, BTW én aflever- en ophaalkosten. Nadat de huurperiode voorbij is, wordt de container bij je thuis in Maastricht opgehaald

De tarieven van onze containers starten bij €159,- tot maximaal €569,-. De tarieven zijn inclusief 8 weken huur, BTW, én transport. Je kunt veilig en snel betalen via iDEAL, en ook zonder borg.

​Verschillende formaten afvalcontainers

Ons brede assortiment van containers biedt veel verschillende formaten. Zo kun je een grofvuil container huren in Maastricht kan in vijf verschillende formaten, van 3m³ tot 12m³. Het juiste formaat is afhankelijk van de soort afval die je wilt afvoeren.

Leverings- en ophaal mogelijkheden voor het huren van een container in Maastricht

Je bestelt eenvoudig een afvalcontainer op een gewenste datum en vervolgens plaatsen wij deze op de afgesproken locatie. Dit scheelt jouw een hoop ritten, tijd en zorgen voor het afvoeren van jouw afval.

Vandaag besteld? Dan zorgen wij dat de container de volgende werkdag voor de deur staat.

Hoe je veilig en milieuvriendelijk afvalcontainers gebruikt

Al het afval dat binnen komt bij Spelt afvalcontainers krijgt een duurzame nieuwe bestemming. Zo verwerken wij puinafval naar menggranulaat en groenafval tot compost. Zo verwerken wij bijna 100% van het afval naar een nieuwe duurzame bestemming. Alle prijzen op de website zijn inclusief aflever- en ophaalkosten. Betaal veilig en snel online met iDeal zonder borg te betalen, zo komt je niet voor verrassingen te staan.

Advies nodig voor het kiezen van de juiste container? Neem contact met ons op en wij beantwoorden al je vragen. Vergeet ook niet in onze algemene voorwaarden te kijken, hier worden veel vragen direct beantwoord.