3m³ container – grond

Huur direct een container van 3m³ voor grond afval. Bij Spelt Afvalcontainer huurt u deze container gemakkelijk en snel door een online bestelling te plaatsen.

354,-

354,-

Een 3m³ grond container huren?

Bij Spelt Afvalcontainer huurt u gemakkelijk en snel een grond container van 3m³ voor het afvoeren van schone grond afkomstig van onverdachte locaties. Dit formaat container is zeer geschikt voor kleine klussen in en om het huis waarbij u grond wilt afvoeren. Schone grond mag niet gemengd worden met andere materialen die bijvoorbeeld uit uw tuin afkomstig zijn.

Wel toegestaan

Niet toegestaan

Schoon grond (zand, veen, aarde) Puin
Graszoden Takken

 

Wilt u wel takken afvoeren? Dan beschikken wij ook over groen- en tuinafval containers in diverse afmetingen. Voor het afvoeren van puin kunt u kiezen voor een puin container. De grond container van 3m³ kan gebruikt worden voor diverse klussen zoals het uitgraven van een vijver of andere graafwerkzaamheden in de tuin. Gaat u aan de slag met grotere graafwerkzaamheden? Dan bieden wij ook een grondcontainer van 6m³.

Wat gebeurt er met mijn afval?

Nadat de grondafval container bij u thuis is opgehaald wordt de grond rechtstreeks afgevoerd naar onze eigen grondbank. Alle grond die we afvoeren naar de grondbank krijgt een passende nieuwe bestemming. Zo wordt de grond van de grondbank onder andere gebruikt voor diverse bouw gerelateerde projecten.