Container huren Zaandam voor al het grote afval!

Grote verbouwing? Container nodig om afval af te voeren? Containers huren in Zaandam kan bij Spelt Afvalcontainers containerverhuur! We leveren de juiste container voor de deur waardoor je een hoop tijd bespaart.

Om ervoor te zorgen dat je de juiste container kiest, is het belangrijk om te weten welk type container je nodig hebt, of er een vergunning vereist is en welk formaat het meest geschikt is voor jouw afval.

De juiste afvalcontainer huren in Zaandam voor al jouw afval!

In Zaandam container huren? Het is van belang om te weten welke afvalcontainer nodig is. Hieronder bieden wij diverse containers en inclusief formaten die daarbij horen.

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Vergunning voor een afvalcontainer huren in Zaandam

Wel of geen vergunning? Je hebt géén vergunning nodig wanneer een container op eigen terrein komt te staan, zoals de tuin of de oprit. Als hier geen ruimte voor is, zal er een openbare ruimte gebruikt moeten worden.

In Zaanstad hoeft bij het plaatsen van een afvalcontainer op een deel van de openbare ruimte (de weg, de straat, de stoep of in het groen) geen vergunning aan gevraagd te worden als deze niet langer dan 7 dagen blijft staan. Van plan de container langer dan 7 dagen te laten staan? Maak dan wel een melding bij de gemeente Zaanstad.

Wil je een melding maken of meer weten? Kijk dan op website van de gemeente Zaanstad. Al een omgevingsvergunning aangevraagd voor een verbouwing? Dan valt het afvoeren en plaatsen van een afvalcontainer hier vaak binnen. Wij raden wel aan om contact op te nemen bij de gemeente Zaanstad.

 

Bouw container huren in Zaandam

Een bouw containers is ideaal voor bouw- en sloopafval tijdens een grote opruiming of verbouwing. Wij halen het op wanneer het jou uitkomt!

Een bouwafval container kan worden gebruikt als er verschillende soorten en maten afval moeten worden afgevoerd. Bouw containers zijn ideaal voor grote verbouwingen waar grote stukken materiaal afgevoerd moeten worden. Denk hierbij aan sloophout, steen, beton, cement, glas en dakbedekking.

Bekijk alle mogelijkheden voor een bouw container huren in Zaanstad en welke materialen er bijvoorbeeld niet in afgevoerd mogen worden.

Grofvuil afvalcontainer huren in Zaandam

Een grofvuil container is ideaal bij het ontruimen van een pand of woning. Een grofvuil afvalcontainer kan worden gevuld met allerlei soorten huisafval. Dit soort afval mag je bijvoorbeeld in een grofvuil container deponeren: kasten, banken, tafels en stoelen. koelkast of vriezer mogen niet in deze container worden afgevoerd.

Aanvullende informatie over een container grofvuil huren?

Houtcontainer Zaandam

Voor alleen houtafval is een houtcontainer huren het beste optie. Aan het renoveren? Dan kan een houtcontainer erg handig zijn. Er mogen allerlei verschillende soorten houtmaterialen in dit soort containers.

Voor meer informatie en mogelijkheden bekijk je houtafval container huren in Zaandam.

Tuinafval container huren in Zaandam

Als je in de tuin werkzaam bent kan een tuinafval container goed van pas komen. Hierin kan het grootste gedeelte van het tuinafval. Denk hierbij aan: takken, struiken, planten, boomstammen, bladeren, riet en gras.

Kijk hier de opties voor tuinafval container huren in Zaandam.

Puincontainer huren in Zaandam

Soms kan er bij het verbouwen of renoveren steenachtige materialen vrijkomen, hiervoor is de puincontainer ideaal! De materialen die namelijk in puincontainers mogen zijn: beton, grind, gipsplaten en bakstenen.

Bekijk alle mogelijkheden voor een puincontainer huren in Zaandam. 

Dakafval container huren in Zaandam

Als je op het dak bezig bent, valt het pas op hoeveel afval hier van af kan komen. Niet alleen dakpannen, maar ook leien, metalen dakplaten of isolatiematerialen kunnen bij het verbouwen afgevoerd worden. Een dakafval container huren is hiervoor ideaal!

Afvalcontainer huren prijzen in Zaandam

Bij Spelt Afvalcontainers containerverhuur huur je een container voor een prijs inclusief 8 weken huur, aflever- en ophaalkosten en btw! Je betaalt veilig en snel online met iDEAL zonder borg te betalen. Er zijn verschillende formaten afvalcontainers te huur in Zaandam.

Onze tarieven verschillen per afvalcontainer, bekijk de tarieven pagina voor meer informatie.

Het juiste formaat afvalcontainer huren in Zaandam

Het is belangrijk het juiste formaat container te huren in Zaandam. Afvalcontainer die te klein is, betekent dat er afval over blijft en een extra container zal moeten worden gehuurd.

De beschikbare containers hebben een formaat van minimaal 3m³ en maximaal 12 m³. Meer informatie over het kiezen van het juiste formaat afvalcontainer?

Veiligheid en milieuvriendelijk containers huren in Zaandam

Veiligheid is een belangrijk onderdeel bij het verhuren van onze containers. Voor extra veiligheid adviseren wij een gesloten container te huren in plaats van een open container. Wij nemen container niet terug als het afval aan de bovenkant te los zit, zoals bijvoorbeeld losse stenen. Wij kunnen hierdoor de veiligheid niet garanderen.

Is de huurperiode afgelopen? Dan wordt de container opgehaald. Het afval die we afvoeren krijgt vervolgens een nieuw leven. Zo verwerken we puinafval naar menggranulaat en groenafval tot compost. Wij verwerken hiermee bijna 100% van het afval naar een nieuwe duurzame bestemming!

Voor meer informatie of vragen kan je contact met ons opnemen.