10m³ container – hout

Een hout container van 10m³ huren? Dan bent u bij Spelt Afvalcontainer aan het juiste adres.
Bestel deze handige container voor verschillende soorten hout gemakkelijk online.

269,-

269,-

Wat mag er in een 10m³ hout container?

Gaat u aan de slag met een verhuizing of verbouwing? Dan is de kans groot dat u oude meubels, deuren of kozijnen wilt weggooien. Voor grote hoeveelheden houtafval bieden wij een hout container van 10m³. In deze container mag u de volgende soorten houtafval deponeren:

Wel toegestaan

Niet toegestaan

Deuren en kozijnen (geïmpregneerd) Tuinhout
Geschilderd hout Glas en kunststof
Laminaat Schuttingen
Onbeschilderd hout Snoeihout
Verlijmd hout Verbrand hout
Verrot hout

Het indelen van de 10m³ hout container

De hout container van 10m³ is zeer geschikt voor grotere renovaties waarbij veel houtafval vrijkomt. Naast de open 10m³ hout container kunt u bij Afvalcontainer ook een gesloten houtcontainer van 10m³ bestellen. Met een gesloten container voorkomt u dat andere mensen hun afval in uw container deponeren. Een gesloten container is dus erg geschikt in binnenstedelijk gebied. Gaat u aan de slag met een kleine verbouwing? Dan hebben wij hout containers van 3m³ en 6m³. Voor alle formaten containers raden wij aan om deze zo efficiënt mogelijk in te delen, zodat u de inhoud optimaal kunt benutten. Om de 10m³ op een efficiënte manier in te delen, raden wij aan om uw meubels uit elkaar te halen en de losse planken horizontaal in de container te leggen. Twijfelt u over het formaat dat nodig is? Er gaan ongeveer 10 aanhangwagens met houtafval in een hout container van 10m³.

Het ophalen van de 10m³ hout container

Na 8 weken is de huurperiode voorbij en komen wij de container bij u thuis ophalen. Mocht de container eerder vol zijn, dan is eerder ophalen ook geen probleem. Wanneer u nog een 10m³ hout container nodig heeft kunt u deze opnieuw bestellen. Nadat wij de container hebben opgehaald, gaan we aan de slag met het recyclen van uw houtafval. Voor alle soorten afval zoeken wij een duurzame bestemming. Van uw houtafval worden bijvoorbeeld pallets gemaakt of het wordt bewerkt tot grondstof voor in de houtindustrie.