Container huren Benthuizen

Welkom bij Spelt Afvalcontainers, jouw betrouwbare partner voor een afvalcontainer huren Benthuizen. Of je nu gaat klussen, of gaat verbouwen, een tuinproject, of gewoon een grote schoonmaak, wij bieden de ideale oplossing om moeiteloos van je afval af te komen. Met tarieven inclusief een huurperiode van 8 weken, brengen en ophalen, voor scherpe tarieven. Hieronder nemen we je mee voor meer informatie over het huren van een container huren Benthuizen.

Container huren Benthuizen

De juiste container huren in Benthuizen voor al jouw afval!

Een afvalcontainer voor in Benthuizen begint met het kiezen van de juiste afvalcontainer die aansluit bij jouw specifieke behoeften. Bij Spelt Afvalcontainers bieden we een divers assortiment containers aan voor verschillende soorten afval en formaten, zodat je precies krijgt wat je nodig hebt. Hier zijn enkele van onze beschikbare afvalcontainers:

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Vergunning voor container huren in Benthuizen

Voordat je enthousiast een container voor je deur plaatst, is het belangrijk om het over vergunningen te hebben. In de gemeente Benthuizen is niet altijd een vergunning nodig om een afvalcontainer te huren, maar er zijn uitzonderingen. Het is verstandig om dus eerst bij de gemeente Benthuizen te informeren of je voor het huren van een container in Benthuizen zonder of met vergunning is toegestaan.

Voor meer informatie over het plaatsen van een gehuurde container kun je kijken op de Gemeente Benthuizen pagina.

Bouw- en sloop container huren in Benthuizen

Is er een verbouwing op komst? Overweeg dan zeker het huren van een bouwcontainer. Deze containers zijn ideaal voor het afvoeren van bouw- en sloopafval, zoals stenen, beton en bakstenen. Of het nu gaat om een grote renovatie of een kleine klus, een bouwcontainer maakt het opruimen een stuk eenvoudiger, en wij hebben de juiste container die bij jouw klus past.

Voor veel klussen is de bouw- en sloopcontainer de geschikte container voor verschillende afvalsoorten, zodat je je afval niet hoeft te scheiden. Wij kunnen de container de volgende werkdag plaatsen, en na 8 weken of eerder kun je de container weer laten afvoeren.

Voor meer informatie over het afvoeren van je bouwafval, kijk dan op de bouw- en sloop container pagina.

Grofvuil afvalcontainer huren in Benthuizen

Voor grofvuil containers ben je bij Spelt op het juiste adres. Misschien heb je oude meubels die hun beste tijd hebben gehad, of ben je bezig met het leegruimen van een zolder of je gaat verhuizen. In deze gevallen komt een grofvuilcontainer goed van pas. Je kunt veel afval kwijt in een grofvuilcontainer, zoals: banken, boeken, glas, hout, meubelen, papier en karton, tuinmeubelen en papier en karton.

Wil je een grofvuilcontainer huren in Benthuizen, kijk dan voor meer informatie op onze grofvuil container pagina.

Houtafval container huren in Benthuizen

Bij een klus waarin hout een groot deel van het afval uitmaakt, is een houtcontainer de juiste keuze. Denk aan situaties waarin je een oude schuur afbreekt of een vloer vervangt. Denk daarbij aan de verschillende soorten hout: Deuren, geschilderd hout, laminaat, onbeschilderd hout en verlijmd hout. Niet alle soorten hout mogen in de houtafvalcontainer.

Voor meer informatie bekijk de pagina houtafvalcontainer huren Benthuizen.

Groen- en tuinafval container huren Benthuizen

Voor de groene vingers onder ons hebben we de tuinafvalcontainer. Ideaal voor het afvoeren van snoeiafval, gras, en ander tuinafval. Ga je tuinieren of misschien wel helemaal leeghalen, de meeste afvalstromen uit je tuin kun je kwijt in je groenafvalcontainer. Denk bijvoorbeeld aan: Bladeren, bloemen, snoeiafval en ga zo maar door.

Wil je meer informatie over een afvalcontainer huren in Benthuizen? Kijk dan op de groenafval pagina voor meer informatie.

Grond container huren in Benthuizen

Ga je de tuin herinrichten en komt er veel grond vrij, of ga je de graszoden uit je tuin vervangen? Dan is het huren van een grondcontainer geschikt voor jouw klus.

We vertellen op de grondafval container pagina wat je wel en niet in de grondcontainer kwijt kunt, dus kijk op de grondafval container pagina voor meer informatie.

Puincontainer huren in Benthuizen

Bij sloop- of bouwwerkzaamheden is een puincontainer onmisbaar hier komen vrijwel altijd steenachtige materialen vrij. Denk bijvoorbeeld aan het slopen van een muur of het vervangen van je tuintegels; dit valt allemaal onder het afvalsoort puin. Een puincontainer kun je dus goed gebruiken voor het afvoeren van puinafval, zoals: betonpuin, dakpannen, kalkzandsteen, keramiek, klinkers/sierbestrating.

Voor meer informatie over het afvoeren van schoon puin, kijk op de puinafval container pagina.

Dakafval container huren in Benthuizen

Bezig met het dak van het huis? Hierdoor kan enorm veel afval tevoorschijn komen. Daarvoor is een dakafval container huren in Benthuizen wel zo slim! Zo kun je onbezorgd het geschikte afval in de geschikte afvalcontainer weggooien.

Let er wel op dat we geen asbestcontainer hebben in ons assortiment. Asbest, asbestgelijkend materiaal en golfplaten nemen wij niet in; dit mag je dus ook niet in de container deponeren. Mocht onze chauffeur het wel in de container tegenkomen, dan halen we de container niet op.

Wil je meer informatie? Bekijk dan onze dakafval container huren in Benthuizen pagina.

Afvalcontainer huren prijzen in Benthuizen

Bij Spelt Afvalcontainers zijn de prijzen voordelig. De prijzen die je ziet op onze website zijn voor zowel particulieren als bedrijven. In Benthuizen huur je een container voor een prijs inclusief 8 weken huur; de container wordt door ons geplaatst en opgehaald, en de kosten voor het plaatsen en ophalen van de container zijn inbegrepen in de prijs. Ook btw zit bij de prijs inbegrepen.

Het betalen gebeurt veilig en snel online met iDEAL, zonder dat je een borg hoeft te betalen. De prijzen variëren van minimaal €159,- tot maximaal €1.094,-, afhankelijk van het type en formaat afvalcontainer dat je kiest. Voor meer informatie over onze prijzen, kun je onze tarievenpagina bekijken.

Het juiste formaat afvalcontainer huren in Benthuizen

Het kiezen van het juiste formaat container is belangrijk bij het huren van een container. Een te kleine container betekent extra kosten en gedoe, en dat willen we natuurlijk voorkomen.

We hebben verschillende formaten containers. Bedenk eerst welke container je nodig hebt voor je klus en kies vervolgens uit ons assortiment van verschillende soorten containers. We hebben voor elke soort afval een geschikte container beschikbaar. Alle containers die we aanbieden passen op één parkeerplaats, dus het is handig als je een plek vrijhoudt voor de container die komt.

Wil je meer weten over het kiezen van het huren van de juiste afvalcontainer? Dan kan u gebruik maken van onze handig hulpmiddel de keuzehulp.

Veilig en milieuvriendelijk een container huren in Benthuizen

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Voor extra veiligheid raden we aan om een gesloten container te huren in plaats van een open container. We nemen containers niet terug als het afval aan de bovenkant te los zit, zoals losse stenen. Veiligheid kunnen we dan niet garanderen.

Zodra de container gevuld is, wordt deze opgehaald. Het afval dat we afvoeren, krijgt vervolgens een nieuw leven. Zo verwerken we puinafval tot menggranulaat en groenafval tot compost. Op deze manier streven we naar bijna 100% hergebruik van al het afval naar een nieuwe duurzame bestemming.

Voor meer informatie of vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Wij staan klaar om je te helpen bij het huren van de perfecte afvalcontainer voor jouw project in Benthuizen. Opruimen was nog nooit zo eenvoudig en milieubewust.