9.4/10 (535 reviews)
  • Bezorging door heel Nederland
  • All-in prijzen
  • Inclusief 8 weken huur
  • Voor 23.59 besteld, volgende werkdag geleverd

Container huren in de regio Friesland

Sta je op het punt om een grote verbouwing of grote opruimklus te starten in Friesland? Dan heb je wellicht al nagedacht over waar je al dat afval gaat laten en of je een container nodig hebt of niet. Voor diegenen die een container huren in de regio Friesland willen, is er goed nieuws!

Je kunt elk type container bestellen bij Spelt Afvalcontainers in de regio Friesland. De verschillende containers zijn afgestemd op jouw behoeften en wensen. En het beste deel? Je kunt een container huren bij ons en vervolgens leveren we de gewenste container bij jou en halen we deze ook weer op.

In deze blog duiken we dieper in de wereld van afvalcontainer huren in Friesland. We bespreken wanneer je wel of geen vergunning nodig hebt, de soorten containers en nog veel meer. Lees snel verder!

Vind jouw container

Kies een container

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Vergunning voor afvalcontainer Friesland

In sommige gevallen heb je een vergunning nodig om een container te plaatsen. Dit hangt af van hoe lang en waar je de juiste container wilt plaatsen.

In Friesland gelden specifieke regels voor het plaatsen van containers. Zo mag je bijvoorbeeld niet zomaar een container op de openbare weg zetten zonder toestemming. Check altijd bij de provincie Friesland of je een vergunning nodig hebt voordat je een container huurt in Friesland.

Bouw container huren in Friesland

Een groot renovatieproject of een grote verbouwing? Dan is een bouwcontainer jouw redder in nood.

Bouwcontainers zijn ideaal voor materialen als hout, metaal, kunststof, bouwafval en plastic. Let op: asbest, chemisch afval en elektronica mogen niet in een bouwcontainer!

Bekijk alle mogelijkheden voor een bouw container huren in Friesland.

Grofvuil afvalcontainer huren in Friesland

Eindelijk de zolder leegruimen of een grote schoonmaak? Dan is een grofvuil container wat je nodig hebt.

Je kunt diverse soorten grofvuil in deze containers kwijt. Denk hierbij aan meubels, kapotte huishoudelijke apparaten, bruingoed en ander afval. Let op: chemisch afval, asbest en autobanden horen hier niet in thuis!

Aanvullende informatie over een container grofvuil huren?

Houtcontainer huren in Friesland

Ga je een veranda bouwen of een oud schuurtje afbreken? Dan is een houtcontainer de oplossing.

Hierin kun je alle soorten hout kwijt, van pallets en geverfd hout tot spaanplaat en laminaat. Let op: geïmpregneerd hout mag hier niet in!

Voor meer informatie en mogelijkheden bekijk je houtafval container huren in Friesland.

Tuinafval container huren in Friesland

Ga je bomen snoeien of een nieuwe tuin aanleggen? Huur dan een tuinafval container.

Je kunt hierin allerlei soorten tuinafval kwijt, zoals bladeren, takken en gras. Let op: grond, stenen en tuinmeubels horen hier niet in thuis!

Kijk hier de opties voor tuinafval container huren in Friesland.

Grond container huren in Friesland

Ben je van plan om een uitbouw te bouwen of een vijver aan te leggen? Dan is een grondcontainer ideaal.

Je kunt hierin schone grond en graszoden kwijt. Let op: pastic of grond met veel stenen is niet toegestaan.

Bekijk alle mogelijkheden voor een grondafval container huren in Friesland.

Puincontainer huren in Friesland

Puincontainers zijn ideaal voor projecten waar veel puin bij vrijkomt, zoals het slopen van een schuur of het bouwen van een tuinhuis.

Een puincontainer is handig voor materialen als beton, bakstenen en tegels. Let op: geen chemisch afval, hout, plastic, metaal of asbest in een puincontainer gooien!

Bekijk alle mogelijkheden voor een puincontainer huren in Friesland.

Dakafval container huren in Friesland

Wanneer je zonnepanelen gaat installeren, een dak gaat vervangen of een dakopbouw gaat maken, komt veel dakafval vrij. De oplossing is dan om een dakafval container te huren.

In deze containers kun je dakafval kwijt zoals dakleer, dakisolatie en dakgrind. Let op: metaal, hout en plastic mogen niet in een dakafval container.

Bekijk alle mogelijkheden voor een dakafval container huren in Friesland.

Afvalcontainer huren prijzen Friesland

Bij Spelt Afvalcontainers containerverhuur huur je een container voor een prijs inclusief aflever- en ophalen kosten, 8 weken huur en btw! Je betaalt veilig en snel online met iDEAL zonder borg te betalen. Er zijn verschillende formaten afvalcontainers te huur in de regio Friesland.

De prijzen variëren van minimaal € 159,- tot maximaal € 1.094,-. Onze tarieven verschillen per afvalcontainer. Dus, wil je graag een goedkope container huren dan ben je bij Spelt Afvalcontainers aan het juiste adres!

 

Het juiste formaat afvalcontainer huren in Friesland

Het is belangrijk de juiste container te huren in Friesland, want er zijn verschillende maten en soorten. Een afvalcontainer die te klein is, betekent dat er afval over blijft en een extra container zal moeten worden gehuurd.

De beschikbare containers hebben formaten van minimaal 3m³ en maximaal 12m³. Meer informatie over het kiezen van het juiste formaat afvalcontainer? Onze medewerkers staan klaar om je te helpen!

 

Veilig en milieuvriendelijk containers huren in Friesland

Bij het verhuren van onze containers is veiligheid een belangrijk onderdeel. Voor extra veiligheid adviseren wij een gesloten container te huren in plaats van een open container. Wij nemen de containers namelijk niet terug als het afval aan de bovenkant te los zit, zoals losse stenen of planken. Wij kunnen op dat moment namelijk de veiligheid niet garanderen.

Is jouw huurperiode afgelopen? Dan wordt de container door ons opgehaald. Het afval dat we afvoeren krijgt vervolgens een nieuw leven. Zo verwerken we puinafval tot menggranulaat en groenafval tot compost. Wij verwerken hiermee bijna 100% van het afval naar een nieuwe duurzame bestemming!

Voor meer informatie of vragen kan je contact met ons opnemen.