6m³ container – bouw- en sloopafval

Gemakkelijk een bouw- en sloopafval container van 6m³ huren? Dat kan bij Spelt Afvalcontainer. Deze container kan snel afgeleverd worden en mag 8 weken bij u thuis blijven staan.

389,-

389,-

Wat mag er in een 6m³ bouw- en sloopafval container?

Gaat u één of meerdere ruimtes in uw huis renoveren en heeft u hierdoor verschillende soorten afval? In een bouw- en sloopafval container mogen veel soorten afval die vrijkomen bij een verbouwing. Bekijk de tabel goed om te zien welk afval wel en niet toegestaan is te deponeren in dit type container.

Wel toegestaan

Niet toegestaan

Dakafval (zonder asbest, max. 5%) Accu`s en batterijen
Gips Asbest 
Glas Asbest gelijkend materiaal (golfplaten)
(geïmpregneerd) Hout Autobanden
Isolatiemateriaal (max. 5%) Chemisch afval (verf, kit)
Kunststoffen Grond 
Metalen Koelkasten en vriezers
Papier en karton Matrassen
Puin en steen Vloeistoffen
Tapijt (max. 5%) Zand

 

Bedenk voordat u begint met verbouwen goed welke soorten afval allemaal vrij gaan komen. Wanneer bijvoorbeeld alleen houtafval vrijkomt is een houtcontainer van 6m³ een betere keuze. Komt het afval dat u wilt deponeren overeen met het afval dat is toegestaan in de 6m³ bouw- en sloopafval container? Bestel deze hier dan direct online. Wanneer u voor 23:59 uur een bestelling plaatst, dan kan uw container de volgende werkdag al geleverd worden. Is een container van 6m³ te klein voor uw klus? Dan kunt u bij ons ook een bouw- en sloopafvalcontainer van 10m³ of 12m³ bestellen. De container van 10m³ is verkrijgbaar in een open en in een gesloten versie.

Een 6m³ sloop -en bouwafval container huren bij Spelt Afvalcontainer

Een 6m³ sloop- en bouwafval container huren bij Spelt Afvalcontainer biedt vele voordelen. Ten eerste zijn de prijzen op onze website inclusief BTW én aflever- en ophaalkosten. Daarnaast hanteren wij een huurperiode van 8 weken waardoor u voldoende tijd heeft om al uw afval in de container te deponeren. Is de container eerder vol? Dan is eerder ophalen ook geen probleem. Als u een volle container wilt inwisselen voor een lege container, dan kunt u een nieuwe bestelling plaatsen. We hechten veel waarde aan recycling bij Spelt Afvalcontainer. Daarom gaan we nadat we de container hebben opgehaald meteen aan de slag met het recyclen van uw afval. Wij verdelen uw afval over zo veel mogelijk schone reststromen en zoeken voor elk reststroom een duurzame nieuwe bestemming.