Container huren Zeeland

Heb je ooit een grote opruiming gehad en je afgevraagd waar je al dat afval moet laten? Of misschien ben je bezig met een verbouwing in de provincie Zeeland en heb je een plek nodig om al het bouwafval op te slaan? Dan is een container huren dé oplossing voor jou! In Zeeland kun je terecht bij Spelt Afvalcontainers voor al jouw behoeften op het gebied van afvalcontainers en je kunt jouw afvalcontainer op de gewenste locatie laten bezorgen. In deze blog duiken we dieper in de wereld van containers en afvalcontainers in Zeeland.

Vind jouw container

De juiste afvalcontainer huren in Zeeland voor al jouw soort afval!

In Zeeland een afvalcontainer huren? Het is van belang om te weten welke juiste afvalcontainer nodig is voor jouw project. Hieronder bieden wij diverse containers en inclusief formaten die daarbij horen.

In Zeeland afvalcontainers huren? Wij leveren verschillende afvalcontainers:

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Vergunning voor afvalcontainer huren Zeeland

In sommige gevallen heb je een vergunning nodig om een afvalcontainer te plaatsen, vooral als deze op openbaar terrein staat. In Zeeland is het belangrijk om te controleren bij je lokale gemeente of je een vergunning nodig hebt.

Over het algemeen geldt dat als je de container op eigen terrein plaatst, je geen vergunning nodig hebt. Maar als je van plan bent deze op de openbare weg te plaatsen, is het altijd goed om dit vooraf te controleren bij de provincie Zeeland of jouw gemeente.

Bouw container huren in Zeeland

Staat er een grote verbouwing of renovatie op de planning? Dan is het een goed idee om een bouwcontainer te huren.

In een bouwcontainer kun je gemengd bouwafval kwijt, zoals metaal, hout, kunststof, plastic en bouwafval. Let op: je mag geen gevaarlijke materialen zoals verf, asbest en chemicaliën afvoeren met een bouwafval container.

Bekijk alle mogelijkheden voor een bouw container huren in Zeeland en welke materialen er bijvoorbeeld niet in afgevoerd mogen worden.

Grofvuil afvalcontainer huren in Zeeland

Sta je op het punt om je zolder, schuur of hele huis op te ruimen? Dan is een grofvuil container huren je beste vriend.

Je kunt in deze container onder andere kapotte apparaten, oude meubels en zelfs bruingoed kwijt. Let op: elektronica, autobanden en gevaarlijke afvalstoffen zoals asbest, olie en verf horen niet thuis in een grofvuil container.

Aanvullende informatie over een container grofvuil huren?

Houtcontainer huren in Zeeland

Ga je een oude schuur slopen of beginnen met een renovatieproject waarbij veel houtafval vrijkomt. Dan is het verstandig om een houtcontainer te huren.

In een houtcontainer kun je verschillende soorten houtafval kwijt, zoals onbehandeld hout, planken, laminaat, deuren en kozijnen. Let op: je mag geen geïmpregneerd hout, glas, kunststof en schuttingen afvoeren met een houtcontainer.

Voor meer informatie en mogelijkheden bekijk je houtafval container huren in Zeeland.

Tuinafval container huren in Zeeland

Na het snoeien van bomen en struiken of het uitvoeren van een flinke tuinrenovatie, blijft vaak veel tuinafval over. Het is dan ideaal om een tuinafval container te huren.

Je kunt in deze container graszoden, takken, bladeren, struiken en snoeiafval kwijt. Let op: je mag geen stenen, grond en tuinmeubels afvoeren met een tuinafval container.

Kijk hier de opties voor tuinafval container huren in Zeeland.

Grond container huren in Zeeland

Ga je een vijver graven, een nieuwe tuin aanleggen of aan de slag met een ander project waarbij veel grond verplaatst wordt? Dan is het aan te raden om een grondcontainer te huren.

In een grondcontainer kun je zowel schone als vervuilde grond kwijt. Let op: je mag in een grondcontainer geen bouwafval, stenen of grond met afval ertussen afvoeren.

Bekijk alle mogelijkheden voor een grondafval container huren in Zeeland.

Puincontainer huren in Zeeland

Staat er een sloop- of bouwproject op de planning, zoals het slopen van een schuur of het bouwen van een tuinhuis? Dan is het huren van een puincontainer de ideale oplossing.

Je kunt in een puincontainer verschillende afvalsoorten kwijt. Denk hierbij aan bakstenen, tegels en beton. Let op: je mag geen andere soorten afval afvoeren, zoals hout, metaal en plastic.

Bekijk alle mogelijkheden voor een puincontainer huren in Zeeland.

Dakafval container huren in Zeeland

Voor projecten waarbij dakwerkzaamheden uitgevoerd worden, zoals een dakopbouw maken of zonnepanelen installeren, is het huren van een dakafval container perfect.

Je kunt er verschillende soorten dakafval in kwijt, zoals dakgrind, dakleer en dakisolatie. Let op: in een dakafval container mogen geen asbesthoudende materialen worden gegooid.

Bekijk alle mogelijkheden voor een dakafval container huren in Zeeland.

Afvalcontainer huren prijzen Zeeland

Bij Spelt Afvalcontainers containerverhuur huur je een container voor een prijs inclusief 8 weken huur, aflever- en ophaalkosten en btw! Je betaalt veilig en snel online met iDEAL zonder borg te betalen. Er zijn verschillende formaten afvalcontainers te huur in Zeeland.

De prijzen variëren van minimaal € 159,- tot maximaal € 1.094,-. Onze tarieven verschillen per afvalcontainer.

Het juiste formaat afvalcontainer huren in Zeeland

Het is belangrijk het juiste formaat container te huren in Zeeland. Een afvalcontainer die te klein is, betekent dat er afval over blijft en een extra container zal moeten worden gehuurd.

De beschikbare containers hebben een formaat van minimaal 3m³ en maximaal 12m³. Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste formaat afvalcontainer?

Veilig en milieuvriendelijk containers huren in Zeeland

Veiligheid is een belangrijk onderdeel bij het verhuren van onze containers. Voor extra veiligheid adviseren wij een gesloten container te huren in plaats van een open container. Wij nemen de container niet terug als het afval aan de bovenkant te los zit, zoals losse stenen of planken. Wij kunnen hierdoor de veiligheid niet garanderen.

Is de huurperiode afgelopen? Dan wordt de container opgehaald. Het afval dat we afvoeren krijgt vervolgens een nieuw leven. Zo verwerken we groenafval tot compost en puinafval tot menggranulaat. We verwerken op deze manier bijna 100% van het afval naar een duurzame nieuwe bestemming.

Voor meer informatie of vragen kan je contact met ons opnemen.