Container huren Nieuwkoop

Bij Spelt-afvalcontainer verhuren we verschillende formaten containers, de perfecte container hebben wij in onze containerverhuur. Ben jij geïnteresseerd in het huren van een container, maar wil je meer informatie? Lees dan de onderstaande blog verder.

container huren Nieuwkoop

Op zoek naar een afvalcontainer in Nieuwkoop? Bekijk hieronder de mogelijkheden:

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

De juiste container huren

Bij Spelt is onze taak om ervoor te zorgen dat je altijd voldoende ruimte hebt om al je afval op een efficiënte en goed georganiseerde manier te deponeren. Of het nu gaat om algemeen afval, recyclebaar materiaal, of specifieke afvalstromen zoals hout, puin of grofvuil, we hebben altijd de juiste afvalcontainer beschikbaar voor elk type afval.

Vergunning nodig in gemeente Nieuwkoop?

Soms is bij het huren van een container een vergunning nodig. Dit is per gemeente en per situatie verschillend, wil je een container plaatsen op de openbare weg? Dan is het handig om dit even na te kijken bij gemeente Nieuwkoop. Je kunt contact opnemen met gemeente Nieuwkoop om te informeren wat hiervoor nodig is.

Komt de container op eigen terrein te staan, dan hoef je geen vergunning te regelen.

Container huren

Er zijn diverse soorten afvalcontainers te huur in nieuwkoop. Zo hebben we voor elke klus wel een container ter beschikking, wil je weten welke container je nodig hebt voor jouw klus? Maak dan gebruik van onze keuzewizard. Hieronder wordt uitleg gegeven over een aantal soorten containers.

 

Verschillende soorten containers

Bij Spelt beschikken we over meerdere soorten containers, zo kun je denken aan een bouwafval container of een grofvuil container, tuinafval container en nog veel meer. Hieronder ziet u een kleine uitleg/opsomming van verschillende soorten containers.

Bouw- en sloop container

In de bouw- en sloop container kan je bouwafval kwijt. Denk bijvoorbeeld aan: hout, metalen, puinafval, gips, en nog veel meer. Meer informatie vind je op de bouw- en sloopafval pagina.

Groenafval container

In de groenafval container, kun je veel tuinafval kwijt. Denk bijvoorbeeld aan: snoeiafval, takken, bladeren en nog veel meer. Meer informatie vind je op de groenafval pagina.

Grondafval container

In de grondafval container kun je grond, zand, veen kwijt uit je tuin, of je oude graszoden die je hebt vervangen. Meer informatie vind je op de grondafval pagina.

Grof afval container

In de grof afval container kun je grofvuil deponeren. Denk bijvoorbeeld aan: banken, boeken, bruingoed, glas, hout, metalen, meubelen, papier en karton, plastic, puin/steen, tuinmeubelen, vloerbedekking. (max. 5%) Meer informatie vind je op de grof afval pagina.

Dakafval container

In de dakafval container kun je allemaal soorten dakafval kwijt. Denk bijvoorbeeld aan: Dakleer, vrij van teer en andere verontreinigingen. Meer informatie vind je op de dakafval pagina.

Houtafval container

In de houtafvalcontainer kun je veel soorten hout in afvoeren. Denk bijvoorbeeld aan: deuren en kozijnen, geschilderd hout, laminaat, onbeschilderd hout, verlijmd hout. Meer informatie vind je op onze houtafval pagina.

Puinafval container

In de puinafvalcontainer kun je veel soorten puin/steen kwijt. Denk bijvoorbeeld aan: badkamer- en tuintegels, betonpuin, dakpannen, kalkzandsteen, keramiek, klinkers/sierbestratingen, metselpuin, steen, tuingrind, tuintegels. Meer informatie vind je op onze schoonpuinafval pagina.

Tarieven voor het huren van een container

Bij Spelt hanteren we eerlijke prijzen, als onze prijzen kun je vinden op onze tarievenpagina. De prijzen die zijn all-in, (incl. btw) acht weken huur en bezorgen en ophalen. Ook hanteren we de regel: vandaag besteld is de volgende werkdag geleverd.

Heb je vragen over de tarieven? Dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Verschillende formaten afvalcontainers

Bij Spelt leveren we meerdere soorten formaten containers, voor verschillende soorten afval. Voor je dus een container gaat huren, is het handig om goed te bekijken welke container voor jouw klus geschikt is. Daarom hebben wij een handige tool voor jou opgezet: Welk formaat container heb ik nodig? Zo krijg je meer informatie voor de juiste formaat container.

Het is handig om naar de afmetingen van de containers te kijken, zo weet je hoeveel ruimte de containers beslag nemen.

Leverings- en afhaalmogelijkheden

We plaatsen de container op de gewenste datum en op het opgegeven adres, zo hoef je alleen jouw afval in jouw gehuurde container deponeren. Ben je eerder klaar met het vullen van de container? Dan komen wij jouw container eerder ophalen.

Indien je behoefte hebt aan een nieuwe container ter vervanging van de huidige, is dit net zo eenvoudig. Je kunt eenvoudigweg via onze website een nieuwe container bestellen en aangeven dat de bestaande container moet worden gewisseld.

Zo gebruik je een afvalcontainer op een verantwoorde manier

Het is verstandig om ervoor te zorgen dat je de vuilcontainer niet boven de rand vult. Daarnaast is het van groot belang om geen losse stenen aan de lagere zijde van de container te leggen, omdat deze gemakkelijk uit de container kunnen vallen en onveilige situaties kunnen creëren.

Na afloop van de huurperiode halen we de container op en geven we jouw afval een nieuwe duurzame bestemming. Op deze manier zorgen we voor de verwerking en scheiding van afval op een milieuvriendelijke manier, waarbij menggranulaat en groenafval worden omgezet tot compost. Dit draagt bij aan het feit dat bijna 100% van jouw afval een nieuwe duurzame bestemming krijgt.

Meer informatie over Spelt-Afvalcontainer?

Wil je meer informatie over het ontstaan van Spelt en wat we nog meer voor werkzaamheden uitvoeren buiten containers verhuren? Neem kijk dan op onze website: www.spelt.nl

Disclaimer: de informatie op de website van Spelt is op basis van de informatie die bij ons bekend is.