9.4/10 (535 reviews)
  • Bezorging door heel Nederland
  • All-in prijzen
  • Inclusief 8 weken huur
  • Voor 23.59 besteld, volgende werkdag geleverd

Container huren Eindhoven

Wilt u een container huren in Eindhoven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hier huurt u eenvoudig een container voor het soort afval dat u af wilt laten voeren. Een container huren in Eindhoven gaat bij Spelt Afvalcontainer in 3 eenvoudige stappen. Wij zijn in heel Nederland actief en streven ernaar om morgen een afvalcontainer bij u te kunnen bezorgen wanneer u vandaag besteld.

Vind jouw container

Afval container huren in Eindhoven

Kies een container

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Vergunning voor afvalcontainer Eindhoven

U heeft geen vergunning nodig wanneer een container op uw eigen terrein komt te staan, zoals de tuin of de oprit. Nu is juist daar vaak geen ruimte voor, zeker in Eindhoven. Het is dan wenselijk dat de afvalcontainer geplaatst wordt op een parkeervak of de stoep.

In de gemeente Eindhoven hoef je bij het plaatsen van een afvalcontainer op een deel van de openbare ruimte (de weg, de straat, de stoep of in het groen) geen vergunning aan te vragen mits je voldoet aan een aantal voorwaarden. Onderstaand de voorwaarden:

– De open container, bijvoorbeeld voor sloopafval, heeft een inhoud van maximaal 10 m3. De inhoud is afgedekt met een dekzeil en of een net.

– De gesloten container is maximaal 6 meter lang, 2,5 meter breed en 2.5 hoog en is aan alle kanten gesloten.
– Beide soorten containers mogen maximaal 5 aaneengesloten dagen blijven staan. Bij voorkeur staan er geen 2 containers in een straal van 50 meter van elkaar (gerekend vanaf het midden van één van de containers). Bij het eventueel wisselen van een container gaat een nieuwe termijn in.

– Op de container staat de naam en het telefoonnummer van de eigenaar of verhuurder. Op de containers van Spelt Afvalcontainer staat altijd de naam van ons moederbedrijf Spelt.

– De container levert geen gevaar op voor het gebruik van de weg of weggedeelten (bijvoorbeeld in winkel- en uitgaansgebieden)

– De container staat in het weekend en op feestdagen niet in een winkelstraat.

– Je zet de container niet neer op een plek waar betaald parkeren geldt.

Wordt de container langer dan 5 aaneengesloten dagen geplaatst, of voldoet jouw container niet aan bovenstaande voorwaarden? Dan moet je wel een vergunning aanvragen. Je kunt deze  online aanvragen

 Voor meer informatie raden we u aan zelf even op de pagina van de gemeente Eindhoven te kijken. Heeft u al een omgevingsvergunning aangevraagd voor een verbouwing? Dan valt het afvoeren en plaatsen van een afvalcontainer hier vaak binnen. Wij raden u wel aan om dit nog even na te bellen.

Afvalcontainer Eindhoven

Er zijn diverse soorten afvalcontainers te huren in Eindhoven. We hebben een puinbak voor schoon puin zoals stenen, beton, badkamertegels, dakpannen, grind, metselresten, porselein en keramiek. Meer informatie voor het huren van een puincontainer in Eindhoven vindt u hier. Heeft u gemengd afval? Dan is een bouwbak de beste optie. Hierin kunt elk soort gemengd (bouw)afval stoppen. De kleinste puinbak die wij leveren is 3m³. Deze bak is iets duurder dan een bigbag die maar een derde van deze inhoud heeft (1m³). Omdat u er vanuit wilt gaan dat al uw afval in de bak past leveren we geen (te) kleine big bags, maar wel containers voor een voordelige prijs. Naast een puinbak leveren we ook bakken voor houtafval, Groen- en tuinafval, Bouw- en sloopafval, Grondafval en Grofvuil.

Container huren prijzen Eindhoven

Bij Spelt Afvalcontainer containerverhuur huurt u gemakkelijk en snel een container inclusief 8 weken huur, BTW én aflever- en ophaalkosten. Nadat de huurperiode voorbij is, wordt de container bij u thuis in Eindhoven opgehaald en krijgt uw afval een duurzame nieuwe bestemming. Zo verwerken wij puinafval naar menggranulaat en groenafval tot compost. Zo verwerken wij bijna 100% van uw afval naar een nieuwe duurzame bestemming. Alle prijzen op de website inclusief aflever- en ophaalkosten. U betaalt veilig en snel online met iDeal zonder borg te betalen, zo komt u niet voor verrassingen te staan. Er zijn verschillende formaten afvalcontainers te huur in Eindhoven.

Bouwafval Eindhoven

In het drukke Eindhoven kan het onhandig zijn om uw bouw- en sloopafval netjes te kunnen afvoeren. Om vele ritten met een aanhanger te voorkomen is het handig om een bouwafval container te huren zodat u deze zorg kwijt bent. U bestelt eenvoudig een afvalcontainer op een gewenste datum en wij plaatsen deze voor uw deur. Zo kunt u zorgeloos uw bouw- en sloopafval in deze bak storten en we halen deze op wanneer u wilt. Dat bespaart u een hoop ritten, tijd en zorgen over het storten van uw afval.

Bouw container huren Eindhoven

Een bouw container huren in Eindhoven doet u omdat u meerdere soorten afval wilt gaan afvoeren. De bouw containers zijn uitermate geschikt voor een grote verbouwing waarbij veel verschillende afvalmaterialen vrijkomen. Denk hierbij aan hout, metalen, kunststoffen, papier, karton, glas en isolatiemateriaal. Er zijn ook materialen die niet in de bouw container mogen. Een bouw container kunt u huren in vijf verschillende formaten, van 3m³ tot 12m³. Bij Spelt Afvalcontainer huurt u deze container inclusief 8 weken huur, BTW en op- en afhaalkosten. Bekijk alle mogelijkheden voor een bouw container huren in Eindhoven.

 

Grofvuil container Eindhoven

Gaat u een woning, pand of andere ruimte ontruimen, dan kunt het afval dat hier uitkomt in een grofvuil container kwijt. We leveren grofvuil containers zelfs in het centrum van Eindhoven. Bespaar uzelf de moeite van het transport en laat een grofvuil container bij u voor de deur in Eindhoven bezorgen. U kunt deze container vullen met al het huisafval dat u kwijt wilt. Dit afval mag in een grofvuil container: oude meubels, zoals kasten, banken, tafels en stoelen.

Maar ook gebruiksvoorwerpen zoals een strijkijzer, pannen, servies, bestek, prullenbak of ander groot plastic. Woonaccessoires zoals gordijnen, raamdecoratie, muurdecoratie, vloerkleed, speelgoed, fotolijstjes, potten, bakken en kapstokken. Koelkasten en vriezers bevatten een chemische vloeistof en mogen niet in de container. Zeker weten wat je precies wel en niet in een grofvuil containter kunt plaatsen? Lees ons blog. U kunt de gemeente van Eindhoven raadplegen waar u met dit afval terecht kunt.

Container grofvuil huren Eindhoven

Een grofvuil container huren in Eindhoven kan in vijf verschillende formaten, van 3m³ tot 12m³. . Bij Spelt Afvalcontainer huurt u deze container inclusief 8 weken huur, BTW en op- en afhaalkosten. In deze container mag u diverse soorten afval afvoeren en is dus zeer geschikt wanneer u uw huis grondig gaat opruimen of gaat verhuizen. U mag bijvoorbeeld hout, textiel en metalen gemengd in de container deponeren. Bekijk alle mogelijkheden voor een container grofvuil huren in Eindhoven.

 

Houtcontainer Eindhoven

Heeft u alleen houtafval? Dan is een container voor houtafval perfect voor u. Een houtcontainer is uitsluitend voor houtafval. Een houtcontainer kan uitermate handig zijn voor als u bijvoorbeeld een renovatie doet. De materialen die in een houtcontainer mogen zijn: geschilderd hout, onbeschilderd hout en verlijmd hout. Zo kunt u dus denken aan bijvoorbeeld kozijnen, deuren of oude meubels.

Houtafval container huren Eindhoven

Een houtafval container huren in Eindhoven kan in vijf verschillende formaten, van 3m³ tot 12m³. Bij Spelt Afvalcontainer huurt u deze container inclusief 8 weken huur, BTW en op- en afhaalkosten. In deze container mag uitsluitend houtafval. Bekijk alle mogelijkheden voor een houtafval container huren in Eindhoven.

 

Tuinafval container Eindhoven

Een tuinafval container is perfect voor als u aan de slag gaat aan een renovatie in uw tuin. In deze container kunt u gemengd tuinafval kwijt. In een tuinafval, ook wel groenafval genoemd, container kunt u het grootste gedeelte van uw tuinafval kwijt. Denk hierbij aan: takken, struiken, planten, boomstammen, bladeren, riet en gras.

Tuinafval container huren Eindhoven

Een tuinafval container huren in Eindhoven kan in vijf verschillende formaten, van 3m³ tot 12m³. Bij Spelt Afvalcontainer kunt u een container groenafval huren inclusief 8 weken huur, BTW en op- en afhaalkosten. Bekijk alle mogelijkheden voor een tuinafval container huren in Eindhoven.

 

Grond afvoeren Eindhoven

Een grondafval container is een container voor grondafval . In de grondafval container mag uitsluitend schoon grond. Let er dus bij op dat de grond niet gemengd is met andere materialen. Bij schoon grond kunt u denken aan zand, veen en aarde. Ter voorbeeld mag er dus geen puin of takken tussen de grond zitten. 

Grondafval container huren Eindhoven

Een grondafval container kunt u in Eindhoven huren in vijf verschillende formaten, van van 3m³ tot 12m³. Bij Spelt Afvalcontainer huurt u deze container inclusief 8 weken huur, BTW en op- en afhaalkosten. Bekijk alle mogelijkheden voor een grondafval container huren in Eindhoven.

Puincontainer Eindhoven

Een puincontainer wordt gebruikt tijdens renovaties waarbij veel steenachtig materiaal vrijkomt. De materialen die in een puincontainer mogen zijn: Betonpuin, Metselpuin (stenen), Specie, Dakpannen, Kalkzandsteen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan badkamertegels, betontegels of bakstenen.

Puincontainer huren Eindhoven

Een puincontainer huren in Eindhoven kan in vijf verschillende formaten, van 3m³ tot 12m³. Bij Spelt Afvalcontainer huurt u deze container inclusief 8 weken huur, BTW en op- en afhaalkosten. Bekijk alle mogelijkheden voor een puincontainer huren in Eindhoven.