Container huren in Eindhoven

Een container huren Eindhoven, ook bekend als Lampegat tijdens de carnavalsperiode. Dat is voor ons geen probleem. Met onze vestigingen tactisch gelegen door heel Nederland, kunnen wij overal containers leveren. Dus ook in Eindhoven.

Bij Spelt Afvalcontainer bieden we een breed assortiment van containers, voor verschillende afvalsoorten. Bij Spelt hanteren we de regel: vandaag besteld is de volgende (werk)dag geleverd. Heb je nog vragen na het lezen van de onderstaande blog? Neem dan contact met ons op.

Welk type container moet ik kiezen?

  Alle type containers op een rij

  Om de gewenste container te bepalen zijn de verschillende soorten containers op een rij gezet:

  3m³ container

  230cm x 175cm x 110cm
  Prijzen zijn all-in en incl. BTW

  3m³ container


  Kleine verbouwing

  Past op één parkeerplaats

  Meest gekozen

  6m³ container

  365cm x 185cm x 110cm
  Prijzen zijn all-in en incl. BTW

  6m³ container


  Middelgrote verbouwing

  Past op één parkeerplaats

  10m³ container

  360cm x 185cm x 155cm
  Prijzen zijn all-in en incl. BTW

  10m³ container


  Middelgrote verbouwing

  Past op één parkeerplaats 

  10m³ gesloten container

  315cm x 185cm x 200 cm
  Prijzen zijn all-in en incl. BTW

  10m³ gesloten container


  Middelgrote tot grote verbouwing

  Past op één parkeerplaats

  Beste optie

  12m³ container

  460cm x 185cm x 150cm
  Prijzen zijn all-in en incl. BTW

  12m³ container


  Indien beschikbaar in jouw regio

  Past op één parkeerplaats

  Vergunning aanvragen voor het huren van afvalcontainers

  Soms heb je een vergunning nodig voor het plaatsen van een container, op de grond van de gemeente Eindhoven. Voor je een container gaat huren is het handig om dit te checken bij de gemeente Eindhoven.

  Wanneer de container op eigen terrein wordt geplaatst, is bovenstaand niet van toepassing.

  Door het huren van een container, zorg je voor een zorgeloze situatie. Je hoeft bijvoorbeeld niet met je auto heen en weer te rijden naar de milieustraat. Ook hoef je bij sommige containers (grofvuil containers of de bouw- en sloop containers) niet na te denken over het scheiden van afval, je kan namelijk alles in één keer in een afvalcontainer deponeren.

  Soorten afvalcontainers

  Voor veel klussen hebben wij een afvalcontainer ter beschikking. Denk hierbij aan een grofvuil container huren of een bouw- en sloop container huren. Hieronder vind je een opsomming van onze containers.

  Waarom afvalcontainer huren Eindhoven?

  Door het huren van een container in Eindhoven, zorg je voor een zorgeloze situatie. Je hoeft bijvoorbeeld niet met je auto heen en weer te rijden naar de milieustraat. Ook hoef je bij sommige containers (grofvuil containers of de bouw- en sloop containers) niet na te denken over het scheiden van afval, je kan namelijk alles in één keer in een afvalcontainer deponeren.

  De afmetingen van onze containers

  Voor elke klus hebben we wel de juiste container ter beschikking, elke type container heeft een andere afmeting. Voor je een container besteld is het handig om een inschatting te maken van de hoeveelheid afval die je gaat afvoeren. Aan de hand van de hoeveelheid afval kun je de gewenste container huren.

  Om je te helpen met het kiezen van de juiste container, kun je de volgende pagina bekijken: Welke formaat afvalcontainer Eindhoven?

  Kosten van het huren van een container

  De kosten verschillen per container, afhankelijk van het soort afval en het formaat van de container dat je huurt. Elk soort afval wordt op een andere manier verwerkt, daarom zijn de tarieven per container verschillend. De tarieven die wij hanteren zijn all-in dat houdt in: inclusief btw, acht weken huur, bezorgen en ophalen.

  Voor meer informatie kan je onze tarieven pagina bekijken.

  Veilig en milieuvriendelijk afvalcontainers huren

  Bij Spelt Afvalcontainer staan veiligheid en milieuvriendelijk werken hoog op de agenda om elke dag te verbeteren. Zo hebben wij een team die ervoor zorgt dat we elke dag weer optimaliseren in de planning en ook het verbeteren van werken op een veilige manier.

  Sommige afvalsoorten krijgen ook een tweede leven, doordat we dit doen helpen wij ook mee aan het milieu. Zo proberen we alle afvalsoorten op een milieuvriendelijke manier te verwerken.

  Voor meer informatie kan je kijken op onze afvalproducten pagina.

  Service voor ophalen en afleveren

  Als service bieden wij een bezorgtijd van één werkdag. Het afleveren en ophalen van de afvalcontainers zal op de door jou gekozen datum worden uitgevoerd.

  Heb je de container langer nodig? Zorg dan dat je op tijd bent met het melden bij de klantenservice. Je kan tot één (werk)dag van tevoren, voor twaalf uur je afvoerdatum aanpassen. Stuur hiervoor een chat met je ordernummer, adres en de nieuwe gewenste afvoerdatum, dan passen wij de datum aan.

  Zie voor de veiligheid en andere reglementen onze algemene voorwaarden of neem contact met ons op.

  Wat is Spelt en hoe is Spelt Afvalcontainer ontstaan?

  Spelt is een familiebedrijf met jarenlange ervaring in het verhuren van containers en afvalverwerking. De vestigingen van Spelt liggen door heel Nederland, hierdoor kunnen wij zelf overal onze eigen service verlenen door het leveren van containers door heel Nederland.

  Wil je meer weten over Spelt en over onze afvalinzameling en wat wij nog meer doen? Kijk dan op onze website spelt.nl