Container huren Flevoland

Ooit een grote opruiming gehad en je afgevraagd waar je al dat soort afval kwijt moet? Misschien heb je een plek nodig om jouw afval op te kunnen slaan tijdens jouw bouwproject? Dan is de beste oplossing het huren van een afvalcontainer in de provincie Flevoland.

Bij Spelt Afvalcontainers kun je verschillende formaten en soorten containers huren. Je kunt een container bestellen die perfect is afgestemd op jouw wensen en behoeften. En het beste deel? Je kunt een container kiezen en bestellen bij ons en vervolgens leveren wij de afvalcontainer bij jou op locatie. Achteraf halen we de container ook weer op!

We gaan het in deze blog hebben over het huren van afvalcontainers in Flevoland, diverse afvalstromen, welke container nodig is voor welk project, de prijzen en nog veel meer.

Vind jouw container

Flevoland gebouw aan water

De juiste afvalcontainer huren in Flevoland voor al jouw afval!

In Flevoland container huren? Het is van belang om te weten welke afvalcontainer nodig is. Hieronder bieden wij diverse containers en inclusief formaten die daarbij horen. Het beste deel? Je kunt bij ons meerdere containers tegelijk huren, afhankelijk van de hoeveelheid afval die je hebt.

Afvalcontainer Flevoland? Wij leveren verschillende afvalcontainers:

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Vergunning voor afvalcontainer Flevoland

In sommige gevallen heb je een vergunning nodig om een afvalcontainer te plaatsen, vooral als deze op openbaar terrein staat.

In de provincie Flevoland hangt het af van de gemeente waar je woont of je een vergunning nodig hebt. Het is altijd een goed idee om vooraf te controleren bij je lokale gemeente of je een vergunning nodig hebt, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Bouw container huren in Flevoland

Een bouwcontainer is ideaal voor als je gaat verbouwen of renoveren. Denk aan het slopen van een muur, het vervangen van een keuken of badkamer.

In deze container kun je gemengd bouwafval kwijt zoals hout, metaal, plastic en bouwafval. Let op: gevaarlijk afval zoals asbest, verf en chemicaliën horen hier niet in thuis!

Bekijk alle mogelijkheden voor een bouw container huren in Flevoland.

Grofvuil afvalcontainer huren in Flevoland

Heb je oude meubels, kapotte apparaten of ander groot afval? Dan is een grofvuil container de oplossing. Ideaal voor als je je huis gaat opruimen of oude spullen wilt weggooien.

In deze container kun je materialen kwijt zoals meubels, huishoudelijk afval en bruingoed. Let op: materialen als asbest, batterijen, grond en keramisch glas mogen niet in een grofvuil container.

Aanvullende informatie over een container grofvuil huren?

Houtcontainer huren in Flevoland

Bij het slopen van een schuur, vervangen van een vloer of ander houtgerelateerd project is een houtafval container huren je beste vriend.

Hierin kun je verschillende soorten hout kwijt, van laminaat en verlijmd hout tot deuren en kozijnen. Let wel op: geïmpregneerd hout, schuttingen en verbrand hout mogen niet in de houtcontainer.

Voor meer informatie en mogelijkheden bekijk je houtafval container huren in Flevoland.

Tuinafval container huren in Flevoland

Staan er grote tuinprojecten op de planning zoals het renoveren van een tuin of het snoeien van bomen? Dan is het belangrijk om een tuinafval container te huren.

Je kunt in een tuinafval container allerlei soorten tuinafval kwijt. Bijvoorbeeld: planten, boomstammen, bladeren, takken en struiken. Let op: je mag geen bielzen, plastic, stenen en tuinhout afvoeren met deze container.

Bekijk hier de opties voor tuinafval container huren in Flevoland.

Grond container huren in Flevoland

Wanneer je een terras gaat aanleggen of een vijver gaat uitgraven, moet je vaak veel grond verplaatsen. Het is dan verstandig om een grondafval container te huren.

In een grondafval container kun je materialen kwijt zoals graszoden en schoon grond waaronder zand, veen en aarde. Let op: plastic, puin, stenen en takken zijn niet toegestaan.

Bekijk alle mogelijkheden voor een grondafval container huren in Flevoland.

Puincontainer huren in Flevoland

Als je sloopwerkzaamheden gaat uitvoeren, krijg je vaak te maken met veel vrijkomend vuil en schoon puin. In dit geval is het huren van een puincontainer een ideale oplossing.

Je kunt in een puincontainer verschillende soorten afval kwijt, zoals beton, tegels, metselpuin, tuingrind en stenen. Let op: materialen als gips, asbest, hout en glas mogen niet in deze container.

Bekijk alle mogelijkheden voor een puincontainer huren in Flevoland.

Dakafval container huren in Flevoland

Bij het vervangen van een dak of het installeren van zonnepanelen heb je vaak te maken met dakafval. Een dakafval container is dan wat je nodig hebt.

In een dakafval container mag je materialen afvoeren zoals dakgrind, dakleer en dakisolatie. Let op: geen asbesthoudende materialen, dakpannen en golfplaten.

Bekijk alle mogelijkheden voor een dakafval container huren in Flevoland.

Afvalcontainer huren prijzen Flevoland

Bij Spelt Afvalcontainers containerverhuur huur je een container voor een prijs inclusief 8 weken huur, aflever- en ophaalkosten en btw! Je betaalt veilig en snel online met iDEAL zonder borg te betalen. Er zijn verschillende formaten afvalcontainers te huur in Flevoland.

De prijzen variëren van minimaal € 159,- tot maximaal € 1.094,-. Onze tarieven verschillen per afvalcontainer.

Het juiste formaat afvalcontainer huren in Flevoland

Het is belangrijk het juiste formaat container te kiezen in Flevoland. Een afvalcontainer die te klein is, betekent dat er afval over blijft wanneer de container vol is en er vervolgens een extra container gehuurd moet worden.

De beschikbare containers hebben formaten van minimaal 3m³ en maximaal 12m³. Meer informatie over het kiezen van het juiste formaat afvalcontainer? Onze medewerkers staan klaar om je te adviseren!

Veilig en milieuvriendelijk containers huren in Flevoland

Veiligheid is een belangrijk onderdeel bij het verhuren van onze containers. Voor extra veiligheid adviseren wij een gesloten container te huren in plaats van een open container. Wij nemen container niet terug als het afval aan de bovenkant te los zit, zoals losse stenen. Wij kunnen hierdoor de veiligheid niet garanderen.

Is de huurperiode afgelopen? Dan wordt de gehuurde container opgehaald. Het afval dat we afvoeren krijgt vervolgens een nieuw leven. Zo verwerken we puinafval tot menggranulaat en groenafval tot compost. Wij verwerken hiermee bijna 100% van het afval naar een nieuwe duurzame bestemming!

Voor meer informatie of vragen kan je contact met ons opnemen.