10m³ gesloten container – grof afval

Huur online een gesloten container van 10m³ voor grof afval. Bij Spelt Afvalcontainer huurt u deze gesloten container inclusief BTW, aflever- en ophaalkosten en 8 weken huur.

509,-

509,-

Een 10m³ gesloten grof afval container huren?

Bij Spelt Afvalcontainer huurt u gemakkelijk en snel een gesloten grof afval container van 10m³ voor het afvoeren van verschillende soorten grofvuil. Dit formaat grof afval container is zeer geschikt voor een grote opruimbeurt in uw huis waarbij u meubels, vloerbedekking en hout wilt afvoeren. Veel soorten afval uit uw huis mogen erin, behalve witgoed, matrassen en elektrische apparaten. Dankzij de grofvuil container kunt u het afval meteen in een container deponeren en is het niet nodig om meerdere keren naar de milieustraat te rijden. Wil je precies weten wat er wel of niet in een grofvuil container mag? Lees onze blog en voorkom onnodige boetes.

Wel toegestaan

Niet toegestaan

Banken Accu`s en batterijen
Boeken Asbest
Bruingoed (bijv. televisies en beeldschermen) Asbest gelijkend materiaal  (bijv. golfplaten)
Hout (geïmpregneerd) Autobanden
Metalen Chemisch afval (verf, kit)
Papier en karton Golfplaten
Puin / steen Grond en zand
(tuin) meubelen Matrassen
Vloerbedekking (max. 5%) Witgoed (koelkasten en vriezers)

 

Voor klussen met groot grof afval zoals banken en andere meubilair is deze grote container van 10m³ een goede keuze. Doordat de container gesloten is kunnen andere mensen er geen afval in gooien en is het dus ideaal voor gebruik in een binnenstedelijk gebied. Is het grove afval voor in de container al kleiner qua formaat of kunt u het makkelijk uit elkaar halen? Dan kunt u ook gaan voor een kleinere container van 3m³ of 6m³. Gaat u ook slopen of verbouwen? Dan is een bouw- en sloopafval container in een van de diverse afmetingen ook handig voor u.

Het ophalen van uw grof afval container

Na de huurperiode van 8 weken halen wij de gesloten container bij u thuis op. Is de container al eerder vol? Dan kan de volle gesloten container ook eerder opgehaald worden. Mocht u nog een container nodig hebben, dan kunt u gemakkelijk online een nieuwe bestellen. Na het ophalen van de gesloten grof afval container gaan wij aan de slag met het recyclen van uw grof afval. Voor elke afvalstroom zoeken wij een passende duurzame bestemming.