9.4/10 (535 reviews)
  • Bezorging door heel Nederland
  • All-in prijzen
  • Inclusief 8 weken huur
  • Voor 23.59 besteld, volgende werkdag geleverd

Container huren Arnhem voor elke klus

Wil je een container huren? Arnhem beschikt over afvalcontainers. Bij Spelt Afvalcontainer kun je eenvoudig en snel een container huren. Wij zijn actief in heel Nederland. Morgen nog een afvalcontainer huren? Geen probleem. Vandaag besteld, volgende werkdag bezorgd.

Wil je een container huren en deze plaatsen op de openbare weg? Voor het plaatsen van een afvalcontainer op de openbare weg heb je een vergunning nodig. Voordat je een container gaat huren in Arnhem is het daarom belangrijk om te controleren of je een vergunning nodig hebt.

Afvalcontainer Amsterdam

Verschillende soorten containers huren in Arnhem

Bij Spelt Afvalcontainer verhuren we diverse soorten afvalcontainers, afhankelijk van het soort afval dat je wilt deponeren. Wat voor type afval wil jij deponeren? Wij helpen je graag verder met het kiezen van de juiste container.

Container huren in Arnhem? Wij leveren verschillende afvalcontainers: 

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Vergunning nodig voor het huren van een afvalcontainer in Arnhem?

Een afvalcontainer huren in Arnhem? Het kan zijn dat je hier een vergunning voor nodig hebt. Het komt vaak voor dat er geen ruimte is om de container op eigen terrein te plaatsen. Je kunt de container op de openbare weg plaatsen, mits je hier vergunning voor hebt.

Je kunt een melding doen en de vergunning aanvragen bij de gemeente Arnhem. Doe dit ruim op tijd. Wij adviseren om dit minimaal drie weken voor plaatsing aan te vragen. Voor meer informatie raadpleeg de pagina van de gemeente Arnhem.

Al in het bezit van een omgevingsvergunning voor jouw verbouwing? Vaak valt het plaatsen van een afvalcontainer hier ook onder. Controleer dit voor de zekerheid bij de gemeente, zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Grofvuil container huren Arnhem

Tijd om afscheid te nemen van je oude meubels? Je kunt eenvoudig en snel een grofvuil container huren in Arnhem. Voorbeelden van soorten afval die mogen worden gedeponeerd in grofvuil containers zijn: banken, bruingoed, hout, metalen, huisraad, etcetera.

Let op, koelkasten en vriezers bevatten chemische vloeistoffen en mogen niet worden gedeponeerd in de container. Vind hier alle mogelijkheden voor het huren van een grofvuil container.

Puincontainer huren Arnhem

Tijdens een verbouwing komen vaak grote hoeveelheden puin vrij. Dan kun je het best een puincontainer huren. Puin bevat steenachtig materiaal zoals tegels, steen, beton, dakpannen en nog veel meer materiaal. Deze materialen mogen in puin containers worden gedeponeerd. Lees hier meer over de soorten afval die gedeponeerd mogen worden in een puincontainer.

Bouwafval container huren Arnhem

Een bouwafval container is de ideale container voor het slopen van een muur. Tijdens het verbouwen komen er vaak veel verschillende soorten sloopafval vrij. Deze mogen allemaal worden gedeponeerd in de bouwafval container. Denk hierbij aan isolatiemateriaal, gips, glas, hout, en vele andere soorten afval. Alle informatie over de bouw- en sloopafval container vind je hier.

Houtafval container huren Arnhem

Van plan om een houtafval container te huren? De houtafval container biedt de perfecte oplossing voor renovaties en verbouwingen. Huur deze container voor het deponeren van afval zoals deuren, kozijnen, laminaat, en verlijmd hout. Alle mogelijkheden voor het huren van een hout container vind je hier.

Hoe kies ik de juiste container?

Weet jij al welke container je nodig hebt? Wij helpen je graag verder met het kiezen van de juiste container. Voorkom verassingen en neem de volgende tips voor het huren van een afvalcontainer door. Deze tips zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt en niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Formaten van onze afvalcontainers

We beschikken over diverse formaten containers. Het kleinste formaat container beschikt over 3m³. Dit formaat kan worden geplaatst in een parkeervak. We beschikken over containers tot maximaal 12m³. Kies je voor een open of een gesloten container? Lees hier ons advies voor het kiezen van het juiste formaat container.

Tarieven van een container huren in Arnhem

De tarieven voor het huren van een container variëren per container. De tarieven starten bij €159 voor een puincontainer van 3m³. De tarieven lopen op tot €569,- voor een gesloten grofafval container. De prijzen die wij hanteren zijn inclusief 8 weken huur, BTW, en bezorgen en ophalen.

Veiligheid & milieu afvalcontainer huren Arnhem

Bij Spelt Afvalcontainer willen wij de veiligheid kunnen waarborgen. Stop met vullen wanneer de container vol is. Wanneer afval meer dan 20 centimeter boven de container zit, nemen wij deze niet meer. Een overvolle container zorgt voor gevaarlijke verkeerssituaties tijdens het ophalen van de containers.

Jouw afval krijgt bij ons een nieuwe, duurzame bestemming. Bijna 100% van ons afval wordt omgezet tot energie en nieuwe grondstoffen.

Leverings- en ophaalmogelijkheden bij een afvalcontainer huren

Wanneer je een container huurt in Arnhem, komen wij deze brengen en ophalen op een gewenste dag. Is de container vol en heb je een nieuwe nodig? Geen probleem! Wij komen de container voor je wisselen zodat je direct weer door kunt.

Nog vragen? Of heb je advies nodig bij het kiezen van de juiste afvalcontainer? Neem dan gerust contact met ons op of lees de algemene voorwaarden.