Container huren Valkenburg

Welkom bij Spelt Afvalcontainers, jouw partner voor het huren van afvalcontainers in het prachtige Valkenburg. Of je nu bezig bent met een grootschalige renovatie, een tuinproject, of gewoon een grote schoonmaak, wij maken het gemakkelijk voor je om van je afval af te komen. Met tarieven met een huurperiode van 8 weken en brengen en ophalen en incl. btw. In de onderstaande blog nemen we je meer voor meer informatie over het huren van een container aan Valkenburg aan de Geul.

Container huren Valkenburg

De juiste container huren in Valkenburg voor al jouw afval!

In Valkenburg een container huren? Het begint met het kiezen van de juiste afvalcontainer voor jouw specifieke behoeften. Bij Spelt Afvalcontainers bieden we diverse containers voor verschillende soorten afval en formaten aan om ervoor te zorgen dat je precies krijgt wat je nodig hebt. Hier zijn enkele van onze beschikbare afvalcontainers:

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Vergunning voor container huren in Valkenburg

Voordat je vol enthousiasme een container voor je deur plaatst, laten we het hebben over vergunningen. In gemeente Valkenburg heb je niet altijd een vergunning nodig om een afvalcontainer te huren, maar er zijn uitzonderingen. Het is dus handig als je eerst bij de gemeente Valkenburg navraagt of je voor het huren van een container een vergunning nodig hebt.

Voor meer informatie over het plaatsen van een gehuurde container kun je kijken op de Gemeente Valkenburg aan de Geul pagina.

Bouw- en sloop container huren Valkenburg

Is er een verbouwing op komst? Overweeg dan zeker het huren van een bouwcontainer. Deze containers zijn ideaal voor het afvoeren van bouw- en sloopafval, zoals stenen, beton en bakstenen. Of het nu gaat om een grote renovatie of een kleine klus, een bouwcontainer maakt het opruimen een stuk eenvoudiger en wij hebben de juiste container die bij jouw klus past.

Voor veel klussen is de bouw- en sloop container de geschikte container voor verschillende afvalsoorten, zo hoef je je afval niet te scheiden. Wij kunnen de container de volgende werkdag plaatsen en na 8 weken of eerder kunt u de container weer laten afvoeren.

Voor meer informatie over het afvoeren van je bouwafval, kijk dan op de bouw- en sloop container pagina.

Grofvuil afvalcontainer huren in Valkenburg

Misschien heb je oude meubels die hun beste tijd hebben gehad, of ben je bezig met het leegruimen van een zolder. In deze gevallen komt een grofvuil afvalcontainer goed van pas. Je kunt veel afval kwijt in een grofvuil container, denk bijvoorbeeld aan: banken, boeken, glas, hout, meubelen, papier en karton, tuinmeubelen en papier en karton.

Wilt u een grofvuil container huren in Valkenburg aan de Geul, kijk voor meer informatie op onze grofvuil container pagina.

Houtafval container huren in Valkenburg

Bij een klus waarin hout een groot deel van het afval uitmaakt, is een houtcontainer de juiste keuze. Denk aan situaties waarin je een oude schuur afbreekt of een vloer vervangt. Denk daarbij aan de verschillende soorten hout: Deuren, geschilderd hout, laminaat, onbeschilderd hout en verlijmd hout. Niet alle soorten hout mogen in de houtafvalcontainer.

Voor meer informatie bekijk de pagina houtafvalcontainer huren Valkenburg aan de geul

Groen- en tuinafval container huren Valkenburg

Voor de groene duimen onder ons hebben we de tuinafval container. Ideaal voor het afvoeren van snoeiafval, gras, en ander tuinafval. Ga je tuinieren of misschien wel helemaal leeg halen, de meeste afvalstromen uit je tuin kUn je kwijt in je groenafval container. Denk bijvoorbeeld aan: Bladeren, bloemen, snoeiafval en ga zo maar door.

Wil je meer informatie over een afvalcontainer huren Valkenburg? Kijk dan op de groenafval pagina voor meer informatie.

Grond container huren in Valkenburg

Ga je de tuin herinrichten en komt er veel grond vrij of ga je de graszoden uit je tuin vervangen? Dan is het huren van een grondcontainer geschikt voor jouw klus.

We vertellen op de grondafval container pagina wat je wel en niet in de grondcontainer kwijt kan, kijk dus op de pagina voor meer informatie.

Puincontainer huren in Valkenburg

Bij sloop- of bouwwerkzaamheden is een puincontainer onmisbaar. Denk bijvoorbeeld aan het slopen van een muur of het vervangen van je tuintegels, dit valt allemaal onder het afvalsoort puin. Een puincontainer kun je dus goed gebruiken voor het afvoeren van puinafval, denk aan: betonpuin, dakpannen, kalkzandsteen, keramiek, klinkers/sierbestrating.

Voor meer informatie over afvoeren van puin kijk op de puinafvalcontainer pagina.

Dakafval container huren in Valkenburg

Bezig met het dak van het huis? Hierdoor kan enorm veel afval tevoorschijn komen. Daarvoor is een dak afval container in Valkenburg wel zo slim! Zo kun je onbezorgd de geschikte afval in de geschikte afvalcontainer weggooien.

Let er wel op dat we geen asbest container hebben in ons assortiment. Asbest, asbest gelijkend materiaal en golfplaten nemen wij niet in, dit mag je dus ook niet in de container deponeren. Mocht onze chauffeur het wel in de container tegenkomen dan komen we de container niet ophalen.

Wil je meer informatie? Bekijk dan onze dakafval container huren in Valkenburg pagina

Afvalcontainer huren prijzen in Valkenburg aan de Geul

Bij Spelt Afvalcontainers zijn de prijzen voordelig, de prijzen die je ziet op onze website zijn voor zowel particulier als bedrijf. In Valkenburg huur je een container voor een prijs inclusief 8 weken huur, de container wordt door ons geplaatst en opgehaald, de kosten voor de container plaatsen en halen zijn zijn inbegrepen in de prijs. Ook btw zit bij de prijs inbegrepen.

Het betalen gebeurt veilig en snel online met iDEAL, zonder dat je een borg hoeft te betalen. De prijzen variëren van minimaal €159,- tot maximaal €1.094,-, afhankelijk van het type en formaat afvalcontainer dat je kiest. Voor meer informatie over onze prijzen, kunt u onze tarieven pagina bekijken.

Het juiste formaat afvalcontainer huren in Valkenburg

Het kiezen van het juiste container is belangrijk voor een container huren. Een te kleine container betekent extra kosten en gedoe en dat willen we natuurlijk voorkomen.

We hebben verschillende formaten containers, bedenk eerst voor jezelf welke container je nodig hebt voor je klus. Daarna kun je kiezen uit ons assortiment van verschillende soorten containers, we hebben voor elke soort afval een container ter beschikking. Alle containers die we aanbieden passen op één parkeerplaats, het is dus handig dat je een plek vrijhoudt voor de container komt.

Wil je meer weten over het kiezen van het huren van de juiste afvalcontainer? Maak dan gebruik van onze keuzehulp voor het kiezen van de juiste container in regio Valkenburg.

Veilig en milieuvriendelijk een container huren Valkenburg

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Voor extra veiligheid raden we aan om een gesloten container te huren in plaats van een open container. We nemen containers niet terug als het afval aan de bovenkant te los zit, zoals losse stenen. Veiligheid kunnen we dan niet garanderen.

Zodra de container gevuld is, wordt de container opgehaald. Het afval dat we afvoeren, krijgt vervolgens een nieuw leven. Zo verwerken we puinafval tot menggranulaat en groenafval tot compost. Op deze manier streven we naar bijna 100% hergebruik van al het afval naar een nieuwe duurzame bestemming.

Voor meer informatie of vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Wij staan klaar om je te helpen bij het huren van de perfecte afvalcontainer voor jouw project in Valkenburg. Opruimen was nog nooit zo eenvoudig en milieubewust.