Container huren Veenendaal

Container nodig? Dit kan eenvoudig bij Spelt afvalcontainer. Kies de passende container voor jouw specifieke soort afval. Vandaag besteld, de volgende werkdag geleverd. Je kunt eenvoudig afspreken wanneer de container weer opgehaald kan worden.

Wil je de container plaatsen in de openbare ruimte, zoals de stoep of een openbare weg? Dan heb je een vergunning nodig. Deze kun je aanvragen bij de gemeente Veenendaal. Je hebt dus geen vergunning nodig wanneer de container wordt geplaatst op jouw eigen terrein.

Vind jouw container

Veenendaal

Wat voor soort container heb ik nodig?

Het huren van een afvalcontainer in Veenendaal is eenvoudig bij Spelt Afvalcontainer. We hebben diverse formaten containers beschikbaar, zodat je altijd de juiste container kunt kiezen op basis van het type afval dat je wilt laten afvoeren.

Afvalcontainer Veenendaal? Wij leveren verschillende soorten containers:

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Vergunning voor het huren van een container in Veenendaal

Voor het plaatsen van een container in Veenendaal op eigen terrein is geen vergunning nodig. Wanneer je hier geen ruimte voor hebt en je de container dus moet plaatsen in de openbare ruimte, is dit wel nodig. We adviseren je ruim op tijd een vergunning aan te vragen via de pagina van de gemeente Veenendaal.

Heb je al een omgevingsvergunning aangevraagd voor jouw bouwproject? Dan valt het plaatsen en afvoeren van een container hier vaak onder. Dit kun je controleren bij de gemeente.

Grofvuil container huren in Veenendaal

Een grofvuilcontainer is geschikt voor afvalsoorten die vrij komen tijdens een verhuizing of verbouwing. Onder grofvuil verstaan wij groot, huishoudelijk afval, dat niet in een vuilniszak past. Denk hierbij aan banken, stoelen, kasten, enzovoort. Bekijk de grofvuilpagina voor meer informatie.

Grofvuil mag geen chemische vloeistoffen bevatten. Koelkasten en vriezers kunnen dus niet in de grofvuilcontainer. Voor dit soort afval dien je contact op te nemen met de gemeente.

Dakafval container huren in Veenendaal

Bij een dakrenovatie wil je een afvalcontainer huren voor dakafval. Denk hierbij aan dakleer, dakisolatie en dakgrind. Let wel op, asbesthoudend afval mag niet in de dakafval container.

Bekijk alle mogelijkheden en verschillende formaten containers op de dakafvalcontainer pagina.

Tuinafval container huren Veenendaal

Een tuinafvalcontainer is ideaal wanneer jij een tuinrenovatie doet. Hier komt vaak veel tuinafval bij vrij. Tuinafval, ook wel groenafval genoemd, bestaat onder andere uit takken, struiken, planten, boomstammen, blad en gras.

Bekijk de tuinafvalcontainer pagina voor meer informatie.

Grondafval container huren in Veenendaal

Een grondafvalcontainer huur je eenvoudig bij Spelt Containerverhuur in Veenendaal. Een grondafvalcontainer is uitsluitend bedoelt voor schoon grond, dit zijn onder andere zand, veen, aarde en turf. In schoon grond mag dus geen gesteente of boomwortels tussen zitten.

Bekijk de grondafvalcontainer pagina voor meer informatie.

Bouw- en sloopafval container huren Veenendaal

Een bouw- en sloop afvalcontainer bestellen in Veenendaal gaat erg gemakkelijk. Dit soort containers zijn ideaal tijdens verbouwingen. Je kunt hier namelijk hout, metaal, kunststof, glas en papier in kwijt.

Bekijk alle mogelijkheden op de pagina van de bouw- en sloopcontainer.

Puincontainer huren in Veenendaal

Wanneer je een puincontainer wil huren, ben je bij Spelt Afvalcontainer aan het juiste adres. De puincontainer is geschikt voor steenachtig afval, zoals beton, specie, metselpuin en losse stenen. De puincontainer is geschikt voor schoon puin, zonder toevoegingen van andere materialen als plastic en staal.

Bekijk de pagina van de puincontainer voor meer informatie.

Tips voor het huren van een container Veenendaal

Wanneer je hebt bepaald welk soort afval er vrij komt tijdens jouw verbouwing, adviseren wij je om de tips voor het huren van een afvalcontainer door te nemen. Door deze handige tips bespaar jij extra kosten en moeite.

De formaten en prijzen van afvalcontainers Veenendaal

We beschikken over verschillende maten afvalcontainers. Je kunt een container huren in Veenendaal vanaf 3m³ tot en met 12m³. We raden je aan om eerder een te grote dan een te kleine afvalbak te bestellen, omdat het ophalen en leveren extra tijd en kosten scheelt. Lees hier ons advies over het kiezen van het juiste formaat container.

De tarieven starten bij €159,- tot maximaal €569,-. De tarieven zijn een all in prijs en zijn dus inclusief 8 weken huur, BTW, én transport. Je kunt veilig en snel betalen via iDEAL.

Leverings- en ophaalmogelijkheden bij een afvalcontainer huren Veenendaal

We hanteren vaste lage prijzen voor de verschillende soorten afval. Wanneer je vandaag een container besteld, wordt hij de volgende werkdag geleverd. Afvalcontainer vol? Dan wisselen wij hem om voor een lege container. De verschillende containers in alle verschillende maten zijn geschikt voor zowel bedrijven als particulieren. Container verhuur was nog nooit zo makkelijk.

Meer informatie kun je vinden op onze website. Heb je verder nog vragen? Neem dan vooral contact met ons op.

Veiligheid & milieu bij het huren van containers

Zowel veiligheid als milieu zijn van groot belang en krijgen veel aandacht bij Spelt Containerverhuur. Wij vinden een goede verwerking en het op een juiste manier recyclen erg belangrijk. Wij verwerken bijna 100% van ons afval, zodat het een nieuwe bestemming tegemoet gaat.

Wij raden aan de container op een juiste manier te vullen, waarbij het zware afval onderin komt, en het lichtere afval bovenin. Ook is het belangrijk de containers niet hoger dan 20 centimeter boven de rand te vullen, anders nemen wij de containers niet mee.

Meer informatie kun je vinden op onze website en onze algemene voorwaarden. Heb je verder nog vragen? Neem dan contact met ons op. We zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar.