Milieustraat in Nijmegen en stort in Nijmegen

Tijdens een verbouwing of renovatie komt er veel afval vrij. Het is vervelend als dit blijft liggen. Je besluit om naar de milieustraat in Nijmegen te brengen. Je denkt even snel het afval weg te brengen om daarna zo snel mogelijk door te gaan met klussen. Totdat je aankomt bij de milieustraat. Er staat een lange rij waar je in moet wachten. Dit kost veel tijd die je ook kon besteden aan de verbouwing.

Om hier geen last van te hebben is het een goede oplossing om een container te huren. Dit kan bij Spelt Afvalcontainer! Door bij Spelt Afvalcontainer een container te huren is het heen en weer rijden naar de milieustraat overbodig. Bestel de container makkelijk online. Als je hem vandaag besteld staat hij morgen al voor de deur.

Milieustraat nijmegen, vuilstort nijmegen

Toch naar de stort in Nijmegen?

Wil je toch je afval afvoeren bij de milieustraat in Nijmegen? Dan is het handig om te weten wanneer de stort open is.

Milieustraat Kanaalstraat 401 Nijmegen:

Maandag t/m zaterdag: Geopend van 09:00 tot 17:00 uur. *

Zondag: Gesloten.

* Let op: tijdens de feestdagen zijn de openingstijden aangepast. Voor extra informatie kan je bellen naar de milieustraat in Nijmegen: 024 3716000.

Wil je echt naar een milieustraat in Nijmegen rijden?

Er kunnen extra kosten in rekening worden gebracht bij het wegbrengen van afval naar een milieustraat. Niemand zit te wachten op meer kosten dan van tevoren ingeschat. Om dit te voorkomen is het handig om voor vertrek op de website van de gemeente Nijmegen te kijken.

Het is vaak erg druk in milieustraten, vooral in het weekend. Door deze drukte komen bij de milieustraat lange rijen te staan. Hierdoor moet je langer wachten om je afval weg te gooien.

Eenmaal bij de milieustraat is het niet zeker of jouw soort afval weggegooid kan worden. Veel milieustraten accepteren niet alle soorten afval. Vaak is afval, zoals klein chemisch afval, een probleem. Bekijk daarom voor vertrek of jouw afval geaccepteerd wordt door de milieustraat.

Geen aanhanger of bus ter beschikking?

Bij een verbouwing komen vaak grote stukken afval vrij. Dit afval moet vervoerd kunnen worden naar de milieustraat. Dit gaat vaak moeilijk in een personenauto. Het is belangrijk om dit op de juiste manier te vervoeren, omdat het anders onveilige situaties kan veroorzaken. Transport is niet het enige waar je rekening mee moet houden. De afstand is hier ook een belangrijk onderdeel van. Wees er bewust van dat grote hoeveelheden afval vervoeren zwaar, duur en tijdrovend is. Zeker als er lange afstanden gereden moeten worden.

Openingstijden milieustraat in Nijmegen?

Milieustraten in de gemeente Nijmegen zijn niet altijd geopend. Dit zorgt ervoor dat mensen vaak op dezelfde tijden naar de milieustraat gaan. Doordat veel mensen op hetzelfde moment komen, wordt het drukker en ontstaan er lange wachttijden. De milieustraat is op zondag gesloten, een dag dat je bezig kunt zijn met een renovatie en veel afval moet opruimen.

Zorg dat je geen rekening hoeft te houden met openingstijden door een container te huren. Als je bij Spelt Afvalcontainer een container huurt blijft deze 8 weken voor je deur staan en kun je hier altijd je afval in kwijt.

Bestel een container bij Spelt Afvalcontainer en bespaar zowel tijd als moeite!

Door een container te huren voorkom je extra werk. Je kunt gemakkelijk al het afval in de container deponeren die voor jouw deur staat. Zo is een rit naar een milieustraat in Nijmegen niet nodig. De container wordt geplaatst op de plek die jou gewenst is in gemeente Nijmegen. De container wordt ook weer opgehaald wanneer het jou goed uitkomt. Naast het werk dat wordt bespaart, houd je ook meer tijd over. Deze extra tijd kun je weer aan andere zaken besteden.

Door een afvalcontainer te huren kun je efficiënter met de tijd omgaan. Je kunt een eigen tempo bepalen en er is geen tijd verloren aan wachten bij de milieustraat. Een container huren kan je kosten besparen. Het kan namelijk erg duur zijn als je veel afval bij de milieustraat moet deponeren.

Bovenal is veiligheid het belangrijkste. Zelf het afval moet afvoeren naar de milieustraat in Nijmegen kan gevaarlijke situaties opleveren. Vooral met grote of zware voorwerpen. Je kunt in situaties terechtkomen die letsels veroorzaken. Dit is te voorkomen door een container te huren. Die staat voor de deur waardoor je het niet hoeft te vervoeren.

Wil je graag weten welke containers er zijn of meer informatie over de mogelijkheden en prijzen van de huur? Bekijk dan het overzicht hieronder. Daarop is te zien welke afvalcontainers er zijn. Je kan gemakkelijk uitzoeken welke container past bij je afval.

3m³ container

Afmeting 230 cm x 175 cm x 110 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

Afmeting 365 cm x 185 cm x 110 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

Afmeting 360 cm x 185 cm x 155 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ gesloten container

Afmeting 315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

12m³ container

Afmeting 460 cm x 185 cm x 150 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Grote verbouwing

Past op één parkeerplaats