Milieustraat en Stort in Amsterdam

Je kent het wel, je gaat een huis leegruimen, verhuizen of je interieur vervangen. Daar komen vaak grote spullen bij kijken als banken, stoelen en kasten. En daar sta je dan, achterklep open, maar die bank gaat er niet in. Dus zit jij met de vraag: hoe ga je die bank bij de vuilstort Amsterdam krijgen? Een busje huren is een optie, maar dan zit je ook nog met het ophalen en wegbrengen van het busje waarna je vervolgens nog naar de vuilstort Amsterdam moet.

Bestel een container bij Spelt Afvalcontainer! Wij ontzorgen je volledig. Zo kun je alle grote spullen tijdens een verbouwing in de container plaatsen zonder er verder naar om te kijken. Bestel vandaag nog eenvoudig een container, en hij staat morgen voor de deur.

Milieustraat Amsterdam, vuilstort amsterdam

Toch naar de stort in Amsterdam?

In Amsterdam zijn er 6 locaties waar je afval kan afvoeren. De milieustraten kun je vinden op de volgende locaties:

Rozenburglaan (Oost)

Rozenburglaan 1
1097 HK  Amsterdam
020 251 4703

Seineweg (Nieuw-West)

Seineweg 1
1043 BE Amsterdam
020 251 4704

Marie Baronlaan (Oost, geen bedrijfsafval)

Marie Baronlaan
1095 MV Amsterdam
020 251 4705

Henk Sneevlietweg (Nieuw-West)

Henk Sneevlietweg 22
1066 VH Amsterdam
020 251 4700

Toetsenbordweg (Noord, geen bedrijfsafval)

Toetsenbordweg 41
1033 MZ Amsterdam
020 251 4702

Meerkerkdreef (Zuidoost)

Meerkerkdreef 31
1106 GZ Amsterdam
020 251 4701

Alle bovengenoemde locaties zijn maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 17.00 geopend.

Wil je op een zondag naar de stort? Dan kun je naar Milieustraat Henk Sneevlietweg 22 in Nieuw-West Amsterdam. Deze is zondag geopend van 10:00 tot 16:00 uur.

Weet je zeker dat je langs de milieustraat in Amsterdam wilt rijden?

Het zelf afvoeren van je afval kost tijd, veel moeite en brengt nadelen met zich mee. Niet fijn als je bezig bent met een verbouwing of renovatie. Het afvoeren van afval bij een milieustraat brengt in veel gevallen kosten met zich mee. Kijk van tevoren op de website van de milieustraat om onverwachte kosten te vermijden.

Naast onverwachte kosten zijn milieustraten vaak erg druk, met name in het weekend. Houd er rekening mee dat je enige tijd in de rij moet staan voor het afvoeren van afval. Naast wachttijden, hanteren deze milieustraten ook vaak beperkingen waardoor zij bepaalde soorten afval niet accepteren. Klein chemisch afval is vaak een probleem. Zoek van tevoren uit of jouw soort afval wel gedeponeerd kan worden in de milieustraat.

Geen bus of aanhanger tot je beschikking?

Het is belangrijk om bepaalde soorten afval op de juiste manier te vervoeren. Wanneer je afval transporteert op een onjuiste manier, kan dit gevaarlijke situaties met zich meebrengen. Je dient niet alleen rekening met transport te houden wanneer je gaat afval afvoeren. Afstand is tevens ook een onderdeel waar je bewust rekening moet houden. Grote hoeveelheden afval afvoeren is tijdrovend en duur wanneer de milieustraat niet dichtbij is.

Openingstijden milieustraat in Amsterdam?

Bij het bezoeken van de milieustraten dien je rekening te houden met de verschillende openingstijden. Maak het jezelf gemakkelijk en bestel een afvalcontainer. Als je een container bestelt bij Spelt Afvalcontainer kun je deze tot 8 weken huren.

Bespaar tijd en moeite en bestel een afvalcontainer bij Spelt Afvalcontainer!

Voorkom extra werk! Met een afvalcontainer hoef je afval niet naar een van de milieustraten te brengen. De container wordt op de gewenste locatie afgeleverd en opgehaald wanneer het uitkomt. Buiten extra werk kun je ook tijd besparen. Dit kun je vervolgens besteden aan andere zaken.

Efficiëntie. Met het huren van een afval container kun je efficiënter met je tijd omgaan. Je kunt je eigen tempo bepalen en je hoeft geen extra tijd door te brengen in de rij van de milieustraat. Tevens zorgt dit ook voor kostenbesparing, afhankelijk van de hoeveelheid afval die je wilt afvoeren. Een afvalcontainer kan goedkoper en effectiever zijn dan je afval naar de milieustraat brengen.

Veiligheid. Het gebruik van een afvalcontainer kan veiliger zijn dan het zelf afvoeren van afval naar de milieustraat. Dit is met name het geval als je grote of zware voorwerpen moet afvoeren die mogelijk letsel kunnen veroorzaken

Wil je graag alle mogelijkheden en huurprijzen bekijken? Hieronder vind je een overzicht van onze verschillende beschikbare afvalcontainers.

3m³ container

Afmeting 230 cm x 175 cm x 110 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

Afmeting 365 cm x 185 cm x 110 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

Afmeting 360 cm x 185 cm x 155 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ gesloten container

Afmeting 315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

12m³ container

Afmeting 460 cm x 185 cm x 150 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Grote verbouwing

Past op één parkeerplaats