Container huren Leersum

Wil je een container huren in Leersum? Dan bent u bij Spelt afvalcontainer aan het juiste adres. Wij kunnen jou helpen met de gewenste container voor je klus, de juiste oplossing is dichtbij. Het bestellen van een container bij Spelt afvalcontainer is gemakkelijk, het enige wat je hoeft te doen is het uitkiezen van de juiste container en daarna in 3 gemakkelijke stappen de container huren in Leersum.

In de onderstaande blog vertellen wij meer over het huren van een container in Leersum.

Vind jouw container

Kies een container

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Vergunning voor het huren van een container

Je hebt geen vergunning nodig wanneer een container op je eigen terrein komt te staan, bijvoorbeeld wanneer de container op de oprit of in de tuin komt te staan. Het kan zijn dat je hier geen ruimte voor hebt en dat de enige mogelijkheid is om de container op openbare weg te plaatsen.

Voordat je de container gaat plaatsen op de grond van de gemeente Utrechtse heuvelrug, is het altijd handig om bij de gemeente te checken of hier een vergunning voor nodig is. Zover wij weten is voor het plaatsen van een container in de gemeente Utrechtse Heuvelrug geen vergunning nodig, zolang deze niet langer dan twee maanden wordt geplaatst. 

Voor meer informatie raden we je aan zelf even op de pagina van de gemeente Utrechtse Heuvelrug te kijken. 

Afvalcontainer huren 

Er zijn meerdere soorten afvalcontainers te huren in Leersum. We hebben een puinbak voor schoon puin zoals stenen, beton, badkamertegels, dakpannen, grind, metselresten, porselein en keramiek. Meer informatie voor het huren van een puincontainer in Leersum vind je hier.

Heb je gemengd afval? Dan is een bouw- en sloop container de beste keuze voor je klus. Hierin kun je elk soort gemengd (bouw)afval stoppen en je hoeft je geen zorgen te maken over het scheiden van het afval.

Naast een puinbak en bouw- en sloopafval container leveren we ook bakken voor houtafvalGroen- en tuinafvalBouw- en sloopafvalGrondafvalGrofvuil en dakafval.

Prijzen voor het huren van een container

Bij Spelt Afvalcontainer containerverhuur huur je gemakkelijk en snel een container inclusief 8 weken huur, BTW én inclusief plaatsing en afvoer kosten. Nadat de huurperiode voorbij is, wordt de container bij je thuis in Leersum opgehaald en krijgt jouw afval een duurzame nieuwe bestemming. Zo verwerken wij puinafval naar menggranulaat en groenafval tot compost.

Op deze manier verwerken wij bijna 100% van jouw afval naar een nieuwe duurzame bestemming. We hebben voor elk soort afval een container te huur. Bekijk voor onze tarievenpagina voor onze prijzen.

Wanneer je een container gaat huren in Leersum, heb je meerdere mogelijkheden om te betalen. Betaalmethodes: iDEAL, Mastercard, Visa, Maestro, PayPal, Klarna en Przelewy.

Het juiste formaat container

We hebben verschillende formaten containers die je kunt huren in Leersum, ook is het per afvalstroom verschillend welke formaten containers wij hiervoor beschikbaar hebben. Het is altijd belangrijk om goed inzichtelijk te hebben welke formaat je nodig hebt voor jouw klus.

Daarom zou je ook kunnen kijken op onze pagina: Welk formaat afvalcontainer heb ik nodig?

Veilig en milieuvriendelijk een afvalcontainer huren

Veiligheid is bij ons een van de belangrijkste punten, het is dus handig wanneer je een container huurt dat je zorgt dat de container op een veilige plek wordt geplaatst bij jou in de buurt.

Voor extra veiligheid is het handig om een gesloten container te huren. Op de gesloten container kan je eventueel sloten doen, zo kan je ervoor zorgen dat niemand afval in jouw container deponeert.

Meer informatie over Spelt Afvalcontainer?

Wil je toch meer informatie over het huren van een afzetcontainer? Of misschien over jouw afvalsoort wat je wilt inleveren. Dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice, hier kun je alle vragen stellen over het huren van containers bij Spelt.

Ben je geïnteresseerd in Spelt en het verhaal rondom Spelt? Neem dan een kijkje op: www.spelt.nl

Disclaimer: de informatie op de website van Spelt is op basis van wat er bij ons bekend is.