Container huren Noord-Holland

Afvalcontainers huren in Noord-Holland? Dat doe je bij Spelt-afvalcontainer. Bestel je vandaag een container, dan wordt deze, op werkdagen, de volgende dag al geleverd. Je hebt keuze uit verschillende soorten afvalcontainers die je kunt huren voor jouw klus. Lees de blog verder voor meer informatie.

Vind jouw container

Noord Holland brug met oude gebouwen

Kies een container

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Soorten afvalcontainers

Wil je een puincontainer huren voor het afvoeren van je oude tegels, of omdat je een muur gaat slopen in huis? Ga je jouw huis opruimen en komt er hierbij bouwafval vrij? Er zijn zoveel redenen om een container te huren. Voor elke klus die je kunt bedenken hebben wij een container op voorraad. Zie hieronder een opsomming van ons assortiment.

Afvalcontainers Noord-Holland assortiment:

Bouwafval container is geschikt het verbouwen of renoveren van een object.

Voor een verbouwing of renovatie is een bouw- en sloopafvalcontainer geschikt, ook bekend als een mixcontainer. Je kunt al je sloopafval in één keer zonder na te denken in de container deponeren.

Groenafval container, is geschikt voor het opknappen of renoveren van een tuin.

Zijn je tuinplanten aan vervanging toe of ga je snoeien in je tuin? Dan is de groenafvalcontainer geschikt voor jouw klus. Tuinafval krijgt bij ons een tweede leven tot compost.

De grofvuil container is geschikt voor het opruimen van je huis of schuur.

Ga je verhuizen en wil je van een aantal spullen sorteren en opruimen, of wil je gewoon veen grote opruiming beginnen voor meer overzicht in je huis of schuur? Dan is de grofvuilcontainer geschikt voor je klus.

De grondcontainer is geschikt voor het afvoeren van grond, zand, veen.

Wil je een vijver in je tuin en daarvoor moet grond uitgraven worden, of heb je overtollig grond in je tuin en wil je jouw tuin vlak maken? De grondcontainer is dan geschikt voor jouw klus.

Houtafval container is geschikt voor het afvoeren van hout, denk aan vloeren, meubels etc.

Wil je een oude kast, tafel of misschien pallets afvoeren? Dan is de houtafvalcontainer geschikt voor jouw klus.

De schoonpuincontainer is geschikt voor het afvoeren van schoon puin.

Ga je een muur slopen of je straat klinkers vervangen, en wil je de oude vervangen? Dan is de puinafvalcontainer geschikt voor jouw klus.

Dakafval container is geschikt voor het vervangen van je dak of dakkapel.

Heb je veel bitumen of dakleer wat zou willen afvoeren? Dan is de dakafval container perfect voor jouw klus. Bitumen en dakleer komt vaak vrij bij het vervangen of vernieuwen van je dak.

Alle bovenstaande containers zijn benoemd met voorbeeld klussen, de containers kunnen ook voor een ander soort klus dienen.

Juiste afvalcontainer huren

Het is altijd handig om in één keer de juiste afvalcontainer te huren, je kunt met gemak een container bestellen bij Spelt-afvalcontainer. Voordat je dit gaat doen is het handig dat je nagaat hoe groot je klus is en wat voor een soort afval je gaat deponeren. Wanneer je dit voor jezelf inzichtelijk hebt, kun je de geschikte container huren voor je klus.

Tarieven containers

Wij hanteren per container verschillende tarieven per container, alle tarieven zijn all-in. Dit houdt in: bezorgen en ophalen, acht weken huur en inclusief btw. De prijzen hebben te maken met het afvalsoort wat je wilt gaan deponeren en welk formaat container je wilt gaan huren.

Bekijk onze tarieven pagina voor meer informatie over de prijzen.

Container bestellen in drie stappen

Een container kun je in drie gemakkelijke stappen bestellen. Je kiest de juiste container, daarna voer je het juiste adres en datums en eventueel nog een opmerking in de bestelnotities. Daarna ga je over in betalen me de gewenste betaaloptie. Wanneer je deze stappen hebt voldaan, dan heb je een container besteld!

Bekijk onze website voor ons assortiment aan containers.