Een container huren in Soesterberg

Spelt Afvalcontainer levert graag en snel jouw afzetcontainer in Soesterberg. Dit is de juiste oplossing als je je huis wilt verbouwen of je tuin mooier wil maken. Met onze container op je erf kan je snel en efficiënt je bouw- en slooopafval, dakafval, puin, grond houtafval, grofvuil of groenafval kwijt, waardoor het niet rondslingert op je werkplek of rond je woning.
Je kunt bij ons terecht voor het huren van de juiste container en deze blog gaan wij het hebben over alle dingen die jij wilt weten over een Spelt bak in Soesterberg.

Vrachtwagen met bouwbak die aan het lossen is

Op zoek naar een afvalcontainer in Soesterberg? Bekijk hier de beschikbare opties:

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Heb ik een vergunning nodig voor het huren van een container in Soesterberg?

Op jouw terrein ben jij de baas en kan je dus onze afzetcontainer zonder vergunning laten plaatsen.
Maar niet overal is die mogelijkheid een optie. Misschien wil je je perceel vrij houden voor het uitvoeren van het bouwproject en vraag je ons daarom om de container in de openbare ruimte te plaatsen.
Soesterberg maakt onderdeel uit van de Gemeente Soest. In deze gemeente heb je geen vergunning nodig als je de container maximaal 31 dagen op de openbare weg wil laten staan. Wel moet je 5 werkdagen van tevoren een melding doen bij de gemeente. Dit formulier vind je op de website van de Gemeente Soest. Om dit formulier in te kunnen vullen heb je je Digi-D nodig. Aan het doen van deze melding zijn geen kosten verbonden.
In de prijzen van onze afzetcontainers zijn 8 weken huur inbegrepen. Dit is dus langer dan de termijn die gemeente hanteert voor het mogen plaatsen van een container op de openbare weg. Als je dus de volledige termijn van 8 weken wil benutten, zorg er dan voor dat je een vergunning aanvraagt bij de gemeente Soest. Het aanvragen van een vergunning moet 30 werkdagen voordat de container door ons op de openbare weg zal worden geplaatst. Dit vraagt dus wel wat extra organisatie en planning.

Alle informatie over melding en vergunning en benodigde formulieren vind je HIER.

Ben je op zoek naar een afvalcontainer in Soesterberg? Dan bieden wij de perfecte oplossing.

Bij Soesterberg denken veel mensen aan de voormalige vliegbasis Soesterberg. Maar jij als inwoner weet dat Soesterberg veelzijdiger is dan dat alleen. Te midden tussen Utrecht en Amersfoort ligt dit mooie dorp langs de A28. Deze bereikbaarheid is ook fijn voor onze chauffeur om jouw adres gemakkelijk te kunnen bereiken.
Wij hebben de oplossing voor elk bouwproject in Soesterberg. Met onze afzetbakken kan je snel en gemakkelijk je afval kwijt. Als je het type container kiest dat past bij jouw plannen, dan helpt dit juist formaat mee om het vrijkomende materiaal goed af te voeren. Op onze website vind je meer informatie over de formaten van onze afvalcontainers en de afmetingen hiervan. Ook vind je op de site van Spelt Afvalcontainer veel informatie over de diverse afvalstromen en hoe je deze zo milieuvriendelijk zou kunnen scheiden. Dan kan het soms passend zijn om twee containers te bestellen mits je hiervoor de ruimte hebt.
In het vervolg van deze blog vertellen wij je meer over de soorten afval die je in onze containers kan doen en hoe wij hier verder mee om gaan.

 

Bouw- en sloopafval container huren in Soesterberg

Ben je zelf handig of huur je liever een aannemer in, het is altijd handig om een container te laten plaatsen op jouw adres in Soesterberg. Bedenk alleen al eens de tijd die bespaart doordat je niet op en neer hoeft te rijden met een aanhanger om je afval naar een milieustraat te brengen. Een bouwcontainer is een ruim begrip en wij leggen dan ook graag uit wat de mogelijkheden van Spelt Afvalcontainer zijn in Soesterberg.

Bouw- en sloopafval is een term die je misschien niet dagelijks gebruikt, maar wel de afvalstroom die het meeste voorkomt. Het is onze benaming voor de gemixte stroom waarbij er dus van alles door elkaar zit. Denk hierbij aan kunststof, puin, hout en verpakkingsmateriaal. Deze container ontzorgt jou doordat je het afval niet hoeft te scheiden tijdens je werkzaamheden.
Er mag dus divers afval in deze container, maar niet alles mag er in. Om ervoor te zorgen dat wij jouw gemengde bouw- en sloop afval hoogwaardig kunnen opwerken en recycling willen wij je vragen om er rekening mee houden om geen gevaarlijke stoffen zoals asbest, verf op oliebasis en licht ontvlambare stoffen in onze bak te doen. Ook matrassen en accu’s mogen niet in onze container vanwege brandgevaar op de verwerkingslocatie van Spelt Afvalcontainer.

Ontdek alle beschikbare opties voor het huren van een bouwcontainer in Soesterberg.

Grofvuil container huren

Als je je huis in Soesterberg hebt verkocht dan is het tijd om op te ruimen. Een afzetbak van Spelt Afvalcontainer is dan een handig hulpmiddel. Alle soorten huisraad mogen in de container. Als je meubels af wil voeren is het raadzaam om een wat groter type container te kiezen, omdat een kast en bankstel vaak veel volume hebben.
Elektronische apparaten worden natuurlijk het milieuvriendelijkst ontmanteld door ze in te leveren bij de gemeentewerf in Soesterberg of bij een inleverpunt van een elektronicawinkel. Het is dus beter om deze niet in onze container te doen en als het een apparaat met chemische vloeistof bevat zoals een koelkast of vriezer, dan is het zelfs niet toegestaan om deze bij ons aan te bieden.
In Soesterberg is er geen recyclingstation van de gemeente, maar je kunt wel terecht in Soest of Huis ter Heide.

Ontdek alle beschikbare opties voor het huren van een grofvuilcontainer in Soesterberg.

Houtafval container huren Soesterberg

Een container voor houtafval van Spelt Afvalcontainer is geschikt om een oude parketvloer in te doen als je huis in Soesterberg wilt verfraaien.
Ook laminaat mag in de houtcontainer. Voor ons recycling proces is het belangrijk dat er geen andere materialen door het hout heen gemengd worden. De ondervloer en andere vrijkomende afvalstoffen horen in de bouw- en sloopafval container.
Bij een klusproject waar veel houtmateriaal weggegooid wordt kan het een interessante optie zijn om een aparte (kleine) container voor alleen houtafval naast je container bouw- en sloopafval te zetten. En dit is ook nog eens de meeste duurzame keuze omdat het houtafval op deze manier een tweede leven kan krijgen.

Ontdek alle beschikbare opties voor het huren van een container voor houtafval in Soesterberg.

Groen- en tuinafval container huren Soesterberg

Als je in je tuin gaat snoeien in Soesterberg, dan komt er ook hout vrij. Maar dit levende hout behoort niet tot de categorie houtafval, maar tot de rubriek groenafval. Het goede nieuws is ook nog eens dat de afzetcontainer voor tuinafval goedkoper is dan de afzetbak voor houtafval.
Behalve takken mogen alle andere denkbare organische materialen in de bak van Spelt Afvalcontainer. Wij zorgen er daarna voor dat dit materiaal wordt geshredderd en gezeefd zodat het product compost hieruit ontstaat. Het is daarom belangrijk om alleen snoeiafval in de container te doen en geen plastic of steen.

Ontdek alle beschikbare opties voor het huren van een container voor tuinafval in Soesterberg.

Grondafval container huren

Een gesnoeide of verwijderde boom uit jouw tuin in Soesterberg mag in de groenafval container van Spelt Afvalcontainer en als er wat grond aan de wortels blijft hangen dan is dat geen probleem.
Maar als je echt grond af wil graven in je tuin dan is het huren van grond container de juiste oplossing. In deze container kan je tijdens je tuinrenovatie het overtollige zand of klei kwijt. Omdat deze materialen vaak zwaar zijn doe je jezelf een plezier door een container zo dicht mogelijk bij je project te laten plaatsen. Om ervoor te zorgen dat onze chauffeur veilig met de gevulde afvalcontainer kan rijden zijn niet alle formaten uit ons assortiment beschikbaar voor grondafval.

Het is belangrijk om te weten dat in een grondcontainer geen verontreinigde grond of grond vermengd met andere afvalstoffen mag worden geplaatst. Voor verontreinigde grond gelden speciale regels en vereisten om milieurisico’s te voorkomen.

Ontdek alle beschikbare opties voor het huren van een container voor grondafval in Soesterberg.

Puinafval weggooien in Soesterberg

Als je wil gaan bouwen dan moet er vaak eerst gesloopt worden. Grote kans dat hierbij veel puin afval bij vrij komt op jouw locatie in Soesterberg. Bij Spelt Afvalcontainer verstaan wij onder puinafval alle steenachtige materialen zoals tegels, grind, dakpannen en metselpuin. Het is belangrijk dat er geen andere materialen zoals hout aan dit puin vastzitten. Van jouw puinafval maken wij namelijk weer het product menggranulaat (gebroken puin) wat als nieuwe bouwstof als verhardingsmateriaal kan worden toegepast.
Net als bij grondcontainers is het ook bij puin alleen mogelijk om onze kleine formaten containers te bestellen, zodat het gewicht op de vrachtwagen binnen de toegestane grenzen blijft.

De puinafvalcontainer kan jouw bouw- of sloopproject aanzienlijk vereenvoudigen.

Het huren van een puincontainer bij ons omvat een huurperiode van 8 weken, waarbij de huurprijs inclusief BTW en zowel de ophaal- als bezorgkosten inbegrepen zijn. Dit maakt het huren van een puincontainer bij ons een gemakkelijke en kosteneffectieve oplossing voor het afvoeren van je puinafval tijdens je project.

Ontdek alle mogelijkheden voor het huren van een puincontainer huren in Soesterberg.

Een dakafval container huren in Soesterberg

Als je een dakrenovatie wil uitvoeren aan je pand in Soesterberg, dan is een dakafvalcontainer een goede optie. Deze is speciaal bedoelt voor het vrijkomende dakleer dat niet teerhoudend is. Dat is dus nogal specifiek, want isolatiemateriaal en dakpannen horen niet in de dakafvalcontainer van Spelt Afvalcontainer. Als deze materialen bij jouw project door elkaar en aan elkaar zitten, kies dan voor onze bouw- en sloopafvalcontainer.
Dakleer is vaak zwaar dus het is fijn om een afzetbak dicht bij het gebouw te plaatsen als je hiervoor de mogelijkheid hebt. Je hoeft dan zo min mogelijk te lopen met deze grote stugge lappen.
Dakbedekking kan verschillende structuren hebben, maar zolang het geen bitumen bevat is dat voor ons geen probleem.

Ontdek alle beschikbare opties voor het huren van een container voor dakafval in Soesterberg.

Ontdek de tarieven en formaten van de afvalcontainers van Spelt

Zoveel mensen zoveel wensen, daarom heeft Spelt Afvalcontainer voor jouw idee op jouw kavel in Soesterberg zeker de juiste oplossing. Bij elk combinatie van formaat en afvalsoort hoort een scherpe prijs. Deze prijs is altijd inclusief het bezorgen van de container in Soesterberg, het ophalen ervan, het verwerken van het afval, 8 weken huur en de BTW. Met deze all-in prijs kom je dus niet voor verrassingen te staan. Wat natuurlijk ook in onze prijs is inbegrepen is onze service en de hulp van de deskundige chauffeur om de container op de juiste plaats neer te zetten. Als u niet bij de plaatsing aanwezig kunt zijn en er is geen instructie opgegeven bij de bestelling, dan kiest de collega van Spelt Afvalcontainer de beste optie om de afzetbak neer te zetten.
De hulp van de keuze wizard op Spelt Afvalcontainer kan helpen om de juiste keuze te maken welke container geschikt is voor jouw karwei.

Leverings- en afhaalmogelijkheden

Nu je weet welke container je graag wil bestellen kan je je order definitief maken in je winkelwagen. Hierna gaan wij voor jou aan de slag. Jouw order wordt ingelegd in onze planning en wij zorgen ervoor dat wij op de door jou gekozen datum in Soesterberg staan op jouw adres. Natuurlijk staan wij ook voor je klaar als je meerdere containers wilt bestellen in de loop van de tijd. Een nieuwe container bestellen ter vervanging van de huidige is simpel. Je kunt gewoon via onze website een nieuwe container bestellen en aangeven dat de bestaande container moet worden gewisseld. Wij zorgen er dan voor dat dit in één rit wordt gereden. Jij kunt hiermee doorlopend rekenen op een container voor de deur waar je je afval in kunt deponeren.

Heb je vragen over je bestelling? Op onze website is veel informatie te vinden, bijvoorbeeld bij de veel gestelde vragen (FAQ). Wij zijn ook bereikbaar via chat en telefonisch tijdens werkuren. Uiteraard staan wij graag voor je klaar om jouw order een succes te maken!

Zo gebruik je een afvalcontainer veilig en milieuvriendelijk

Is er dan nog iets dat ik moet weten? Ja! Dat wij je graag als klant hebben en ons uiterste best zullen doen om jouw containeropdracht veilig uit te voeren. Jouw hulp is hierbij nodig door ervoor te zorgen dat de afzetbak veilig beladen wordt. De container mag daarom niet boven de rand gevuld worden en ook geen losse delen bevatten aan de bovenkant. De chauffeur zal bij het ophalen van de volle container na de huurperiode een net over de bak doen. Help hem door ervoor te zorgen dat hij zich niet zal bezeren aan scherpe delen.
Met onze ruime ervaring in afvalverwerking mag je er gerust op zijn dat wij er alles aan zullen doen om jouw afval zo milieubewust te verwerken door ervoor te zorgen dat herbruikbare materialen terug komen in de keten. Zo wordt jouw afval weer een grondstof!

Voor meer informatie of als je vragen hebt, staan we altijd klaar om je te helpen. Samen kunnen we streven naar een schonere en meer milieuvriendelijke omgeving in Soesterberg!