Container huren Doetinchem

Heb je je ooit tijdens een grote opruiming afgevraagd waar je jouw grote hoeveelheid afval moet laten? Wellicht heb je een plek nodig waar je al het bouwafval kunt opslaan tijdens jouw bouwproject? De beste oplossing is dan het huren van een afvalcontainer.

Bij Spelt Afvalcontainers kun je verschillende soorten containers huren die perfect zijn afgestemd op jouw wensen en behoeften. En het beste deel? Je kunt een afvalcontainer bestellen bij ons en vervolgens leveren wij de gewenste container op jouw locatie en we halen deze ook weer op!

We gaan het in deze blog hebben over de diverse afvalstromen die afgevoerd kunnen worden, het huren van afval containers in Doetinchem, de geschikte container voor jou, de prijzen en nog veel meer.

Vind jouw container

De juiste container huren in Doetinchem voor al jouw afval!

Wil je een afvalcontainer huren in Doetinchem? Het is belangrijk om te weten welke afvalcontainer je nodig hebt. We bieden hieronder diverse containers aan met de formaten die bij elke container horen.

Afvalcontainer Doetinchem? We verhuren containers in Doetinchem voor verschillende afvalstromen:

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Vergunning voor afvalcontainer huren Doetinchem

Het plaatsen en huren van een afvalcontainer in Doetinchem is doorgaans vrij eenvoudig. Meestal heb je geen vergunning nodig om op je eigen terrein een container te plaatsen.

Echter, wanneer je van plan bent om op openbaar terrein de container te plaatsen, zoals een stoep of straat, dan heb je mogelijk wel een vergunning nodig. Het is goed om van te voren bij de gemeente Doetinchem te controleren of je wel of geen vergunning nodig hebt.

Bouw container huren in Doetinchem

Een echte gamechanger tijdens een groot bouwproject is een bouwcontainer huren. Of je nu een nieuw kantoor bouwt, een huis renoveert of gewoon een grote opruiming houdt, het huren van een bouwcontainer kan je helpen om alles georganiseerd en netjes te houden.

Bouwcontainers zijn ideaal voor materialen afvoeren zoals metaal, hout, bouwafval en plastic. Let op: gevaarlijke materialen zoals verf, asbest en chemicaliën mogen niet in een bouwcontainer gegooid worden.

Bekijk alle mogelijkheden voor een bouw container huren in Doetinchem.

Grofvuil afvalcontainer huren in Doetinchem

Wanneer je een woning leeghaalt, een grote schoonmaak houdt of oude meubels wilt weggooien, is een grofvuil afvalcontainer ideaal. Grofvuil containers zijn uitstekend voor het afvoeren van grote hoeveelheden afval.

Je kunt allerlei soorten grofvuil kwijt in deze containers. Bijvoorbeeld: huishoudelijke apparaten, meubels en zelfs bruingoed. Let op: gevaarlijke afvalstoffen zoals olie, verf en asbest mogen niet afgevoerd worden met een grofvuil container.

Aanvullende informatie over een container grofvuil huren?

Houtcontainer huren in Doetinchem

Ben je bezig met een project waarbij veel houtafval vrijkomt, zoals het slopen van een oude schuur of een verbouwing, dan is een houtcontainer perfect.

Je kunt allerlei soorten hout kwijt in een houtcontainer, van geverfd hout tot onbehandeld hout en zelfs spaanplaat. Let op: je mag geen geïmpregneerd hout in een houtcontainer gooien.

Voor meer informatie en mogelijkheden bekijk je houtafval container huren in Doetinchem.

Tuinafval container huren in Doetinchem

Voor grote tuinprojecten, zoals het aanleggen van een nieuwe tuin of het snoeien van bomen, is een tuinafval container ideaal.

In een tuinafval container kun je allerlei soorten tuinafval kwijt, zoals takken, gras, bladeren en zelfs struiken. Let op: je mag geen stenen en grond in een tuinafval container gooien.

Kijk hier de opties voor tuinafval container huren in Doetinchem.

Grond container huren in Doetinchem

Wanneer je gaat beginnen met een project waarbij veel grond verplaatst wordt, zoals het aanleggen van een nieuwe tuin of het graven van een vijver, is het huren van een grondcontainer perfect.

In een grondcontainer kun je zowel vervuilde grond als schone grond kwijt. Let op: in een grondcontainer mag je geen stenen en ander bouwafval gooien.

Bekijk alle mogelijkheden voor een grondafval container huren in Doetinchem.

Puincontainer huren in Doetinchem

Wanneer je een tuinhuis gaat bouwen of een schuur gaat slopen is het ideaal om een puincontainer te huren. Deze puincontainers zijn geschikt voor sloop- en bouwprojecten.

Je kunt in een puincontainer allerlei soorten puin kwijt, zoals stenen, beton en tegels. Let op: andere soorten afval zoals metaal, hout en plastic mogen niet in een puincontainer gegooid worden.

Bekijk alle mogelijkheden voor een puincontainer huren in Doetinchem.

Dakafval container huren in Doetinchem

Voor projecten waarbij dakwerkzaamheden uitgevoerd worden, zoals een dakopbouw maken of zonnepanel32en installeren, is het huren van een dakafval container perfect.

Je kunt er verschillende soorten dakafval in kwijt, zoals dakgrind, dakleer en dakisolatie. Let op: in een dakafval container mogen geen asbesthoudende materialen worden gegooid.

Bekijk alle mogelijkheden voor een dakafval container huren in Doetinchem.

Afvalcontainer huren prijzen Doetinchem

Bij Spelt Afvalcontainers containerverhuur, huur je een container voor een bepaalde prijs inclusief aflever- en ophaalkosten, 8 weken huur en btw! Je betaalt snel en veilig online met iDEAL en je hoeft geen borg te betalen. Je kunt in Doetinchem verschillende formaten afvalcontainers huren.

De prijzen variëren van minimaal € 159,- tot maximaal € 1.094,-. Onze tarieven verschillen per afvalcontainer. Dus, wil je graag een goedkope container huren dan ben je bij Spelt Afvalcontainers aan het juiste adres.

Het juiste formaat afvalcontainer huren in Doetinchem

Het is van belang dat je het juiste formaat container huurt in Doetinchem. Wanneer de afvalcontainer te klein is, houd je afval over en zul je een extra container moeten huren.

De beschikbare containers hebben formaten van minimaal 3m³ en maximaal 12m³. Meer informatie over het kiezen van het juiste formaat afvalcontainer? Onze medewerkers staan klaar om je te adviseren!

Veilig en milieuvriendelijk containers huren in Doetinchem

Bij het verhuren van onze containers is veiligheid een belangrijk onderdeel. We adviseren om een gesloten container te huren voor extra veiligheid in plaats van een open container. Wij nemen de container niet terug wanneer het afval los zit aan de bovenkant, zoals losse planken of stenen. Als dit het geval is, kunnen we de veiligheid niet garanderen.

Is jouw huurperiode afgelopen? Dan wordt de container opgehaald. Vervolgens krijgt het afval dat we afvoeren een nieuw leven. Zo verwerken we groenafval tot compost en puinafval tot menggranulaat. We verwerken op deze manier bijna 100% van het afval naar een duurzame nieuwe bestemming.

Voor meer informatie of vragen kan je contact met ons opnemen.