9.4/10 (535 reviews)
  • Bezorging door heel Nederland
  • All-in prijzen
  • Inclusief 8 weken huur
  • Voor 23.59 besteld, volgende werkdag geleverd

Container huren Rotterdam

Ga je klussen en denk je hiermee veel afval of puin aan over te houden? Ben je het zat om telkens naar de milieustraat in Rotterdam te rijden? Dan kun je gemakkelijk en snel een container huren bij Spelt-afvalcontainer.

Bij Spelt-Afvalcontainer hanteren we eerlijke tarieven, die inclusief btw, brengen, ophalen en acht weken huur zijn.

We hanteren de belofte: vandaag besteld is de volgende (werk)dag geleverd. We kunnen je verzekeren dat we met jarenlange ervaring, onze beloften kunnen nakomen.

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Welke soort afvalcontainer huren?

Een afvalcontainer huren in Rotterdam, maar weet je niet welke container je moet kiezen? Bij Spelt-Afvalcontainer kan je uit meerdere soorten afvalcontainers kiezen Om je te helpen bij het kiezen van de juiste container, kun je gebruikmaken van de keuzewizard.

Onze klantenservice staat voor je klaar om te helpen met het kiezen van de juiste afvalcontainer. Neem contact met ons op voor al je vragen!

Verschillende soorten container huren

Er zijn veel soorten afvalcontainers te huur. Voor elke klus heb je namelijk een andere container nodig. Voordat je de juiste afvalcontainer kiest, is het handig om te bedenken wat voor een soort afval je wilt gaan deponeren in de container. Bij Spelt kun je de volgende afvalcontainers huren: bouwafval container, tuinafval container, grofvuil container, grond container, dakafval container, houtafval container en je kan de puincontainer huren. Voor meer informatie over de afvalsoorten kan je de pagina type afval bekijken.

Hieronder vind je een opsomming van onze containers:

Bouwafval container is geschikt voor een verbouwing of renovatie.

Voor een verbouwing of renovatie is een bouw- en sloopafvalcontainer geschikt, ook bekend als een mixcontainer. Je kunt in de bouwafvalcontainer je afval in één keer in de container deponeren.

Groenafval container, is geschikt voor een tuinrenovatie.

Zijn je tuinplanten aan vervanging toe of ga je snoeien in je tuin, ? Dan is de groenafvalcontainer geschikt voor jouw klus. Groenafval krijgt bij ons een tweede leven tot compost.

De grofvuil container is geschikt voor het opruimen van je huis of schuur.

Ga je verhuizen en wil je van een aantal spullen sorteren en opruimen, of wil je gewoon veen grote opruiming beginnen voor meer overzicht in je huis of schuur? Dan is de grofvuilcontainer geschikt voor je klus.

De grondcontainer is geschikt voor het afgraven van je tuin.

Wil je een vijver in je tuin en daarvoor moet grond uitgraven worden, of heb je overtollig grond in je tuin en wil je jouw tuin vlak maken? De grondcontainer is dan geschikt voor jouw klus.

Houtafval container is geschikt voor het afvoeren van oude meubelen.

Wil je een oude kast, tafel of misschien pallets afvoeren? Dan is de houtafvalcontainer geschikt voor jouw klus.

De schoonpuincontainer is geschikt voor het afvoeren van schoon puin.

Ga je een muur slopen of je straat klinkers vervangen, en wil je de oude vervangen? Dan is de puinafvalcontainer geschikt voor jouw klus.

Dakafval container is geschikt voor het vervangen van je dak of dakkapel.

Heb je veel bitumen of dakleer wat zou willen afvoeren? Dan is de dakafval container perfect voor jouw klus. Bitumen en dakleer komt vaak vrij bij het vervangen of vernieuwen van je dak.

Container huren Rotterdam, vergunning nodig?

Voordat je een container gaat huren in Rotterdam, is het handig om bij je gemeente te checken of er een vergunning nodig. In sommige gevallen moet je een vergunning aanvragen, om gedoe te voorkomen raden we je aan om contact op te nemen met de gemeente Rotterdam.

Wanneer de container op eigen terrein wordt geplaatst is er geen vergunning nodig. Voor meer informatie kun je kijken op de gemeente site van Rotterdam.

Formaten van containers

Er zijn veel verschillende soorten klussen die je kunt bedenken. Ook de grootte van een klus is vaak verschillend. Bijvoorbeeld: kleine verbouwing, middelgrote verbouwing of een grote verbouwing.

Bij Spelt-Afvalcontainer hebben we meerdere formaten containers in de verhuur. Wij begrijpen dat het lastig is, om te kiezen tussen de juiste formaten containers voor jouw klus. Daarom hebben we een pagina gemaakt die je op weg helpt voor het huren van de juiste container. Voor meer informatie, bekijk de pagina: Welk formaat container heb ik nodig?

Wat kost een afvalcontainer huren?

Bij Spelt-Afvalcontainer hanteren we verschillende tarieven. Dit komt doordat er verschillende formaten containers te huur zijn en omdat er verschillende afvalsoorten in een container gedeponeerd kunnen worden. Wil je een container huren, maar je weet niet welke container geschikt is voor jouw klus? Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice, wij staan voor je klaar!.

Onze tarieven houden in: Inclusief btw, brengen en ophalen, acht weken huur. Voor alle tarieven, kan je kijken op onze tarievenpagina.

Veilig milieuvriendelijk een containers

Veiligheid en milieuvriendelijk staat bij ons op nummer één. Wij willen er altijd voor zorgen dat de containers op een veilige en milieuvriendelijke manier worden bezorgd en worden opgehaald. Je kan denken aan het optimaliseren van de planning routes. Planning routes rijden we voor het plaatsen en afvoeren van de afvalcontainers.

Voor extra veiligheid, is het niet de gewenst dat de container hoger dan de rand wordt geladen. Wanneer de container hoger wordt geladen, kan de chauffeur of chauffeuse de container niet veilig afvoeren. Zo kan het voorkomen dat er steenachtig materiaal uit de container valt tijdens het vervoeren van de container, dit kan voor gevaarlijke situaties zorgen en dat willen wij natuurlijk voorkomen.

Leverings- en ophaalmogelijkheden 

Wanneer je de container vandaag besteld, wordt deze morgen al bij je geleverd. Als de acht weken huur voorbij zijn wordt de container weer opgehaald wanneer het voor jou uitkomt. Dit zit in de prijs inbegrepen, hier worden geen extra voor kosten in rekening gebracht.

Mochten acht weken huur niet genoeg zijn dan is het in overleg mogelijk om de afvalcontainer langer te laten staan. Ook als de container vol is, maar de klus nog niet klaar is, kan er een nieuwe container worden geleverd. Het is belangrijk om bij het bestellen aan te geven dat het om een wissel van afvalcontainer gaat. Wij nemen vervolgens de oude container gelijk mee.

Zijn er nog onduidelijkheden over de huur van een afvalcontainer in Rotterdam. Neem dan contact op!