Container huren Amersfoort

Staat er een verbouwing of renovatie op de planning? Geen probleem! Bij Spelt Afvalcontainer regelen we het snel en gemakkelijk. We verhuren containers in heel Nederland, dus ook in Amersfoort. We gaan voor een snelle levering: bestel je vandaag dan betekent dit de volgende dag geleverd.

Ga je een container huren in Amersfoort, en deze komt op eigen terrein te staan, is er geen vergunning nodig. Als de afvalcontainer op de openbare weg komt, is er wel een vergunning nodig. Check welke vergunning je nodig hebt voor jouw specifieke container.

Kasteel in Amersfoort met brug

Voor elke afvalsoort de geschikte soort container in Amersfoort

We hebben voor elk type afval een passende container. Geen zorgen, we helpen met de keuze voor de juiste afvalcontainer. Er zijn containers in verschillende soorten en maten en zijn open maar ook gesloten beschikbaar. Zo hebben we de juiste container voor alle klussen beschikbaar.

Container huren in Amersfoort? Dit zijn de containers die we leveren:

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Vergunning voor afvalcontainer Amersfoort

Wanneer de container op eigen terrein komt te staan is er geen vergunning nodig. Als de container niet in de eigen tuin of op de oprit komt te staan is er wel een vergunning nodig voor het plaatsen van een container in Amersfoort.

Deze vergunning moet minimaal 5 werkdagen voor de plaatsing worden aangevraagd bij de gemeente Amersfoort. Dit is mogelijk via de website van de gemeente Amersfoort. Als je al een omgevingsvergunning hebt valt het afvoeren en plaatsen van een afvalcontainer hier vaak binnen. Wel raden we aan dit voor de zekerheid even na te bellen.

Puincontainer huren in Amersfoort

De puincontainer is de geschikte container voor een klus waarbij je vooral puin af wilt laten voeren. Deze afvalcontainers zijn geschikt voor verschillend puin afval, bijvoorbeeld tuintegels en betonpuin. Alle informatie over de puin container huren vind je hier.

Bouw- en sloopafval container huren in Amersfoort

Deze container huren is de oplossing voor bouwafval tijdens een klus. Ook het afvalsoort dat voortkomt uit sloopwerkzaamheden kun je in deze afvalcontainers worden gedeponeerd. Wil je deze container huren? Bekijk dan hier alle informatie over bouw- en sloopafval container.

Hoe kan ik de juiste container kiezen in Amersfoort?

Voor het bestellen van afvalcontainer bij Spelt Afvalcontainer raden we aan de tips voor het huren van een afvalcontainer door te nemen. Zo voorkom je onverwachte verrassingen en is het mogelijk om geld te besparen. Door de geschikte container te kiezen betaal je niet te veel voor een te grote container.
Ben je er nog niet helemaal uit? Geen probleem, je kunt altijd contact opnemen. We hebben jarenlange ervaring en helpen je graag verder.

Wat kost een afvalcontainer huren?

De huurprijs van een afvalcontainer hangt af van het formaat en type container. De containers beginnen bij de 3m³ en gaan tot maximaal 12m³. De prijzen variëren van €159,- tot €569,-, inclusief btw, 8 weken huur en ophaal- en afleverkosten.

Veiligheid en milieu bij de huur van een container in Amersfoort

Het afvoeren van afval kan gevaarlijke situaties opleveren, het is belangrijk om de container op een verantwoorde manier te vullen. Stop met het storten van afval als de container vol is.

Als het afval boven de rand uit steekt nemen we de container niet mee. Zo worden gevaarlijke situaties in het verkeer voorkomen.

Bij Spelt Afvalcontainer verwerken we het afval op een verantwoordelijke manier. Het afval krijgt door ons een nieuwe duurzame bestemming, bijna 100% van het afval wordt omgezet in hoogwaardige grondstoffen en energie.

Mogelijkheden van leveren en ophalen

Vandaag een container besteld? Dan kun je de afvalcontainer de volgende werkdag al in regio Amersfoort verwachten. Zorg er daarom voor dat er voldoende ruimte is om de container te plaatsen. Als de container vol is of de huurperiode voorbij is komen we de container weer ophalen wanneer het jou uitkomt.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie bij het kiezen van de beste afvalcontainer. Neem dan gerust contact met ons op of bekijk de algemene voorwaarden.