Container huren Hilversum

Op zoek naar een passende container voor jouw bouwproject? Bij Spelt afvalcontainer bieden we verschillende soorten afvalcontainers. Wil je een afvalcontainer huren in Hilversum? Dan ben je op het juiste adres. Wij staan klaar om jouw afvalproces soepel te laten verlopen.

Het vinden van de juiste afvalcontainer kan een uitdaging zijn, daarom maken wij het gemakkelijk voor je. Bij Spelt afvalcontainers hebben we een ruim assortiment aan afvalcontainers van verschillende formaten en vinden we samen de oplossing.

Afvalcontainer huren in Hilversum: Vind de juiste container voor jou!

Elke klus heeft zijn eigen aanpak, dit geld ook voor die van jouw. In het geval dat je gaat verbouwen of een renovatie op de planning hebt, bij Spelt Afvalcontainer bieden wij containers voor iedere afvalsoort. Ons assortiment afvalcontainers bestaat uit zeven soorten. Bekijk hier ons volledige aanbod:

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Vergunning voor het huren van een afvalcontainer in Hilversum

Bepaal bij het huren van een afvalcontainer Hilversum eerst of je een vergunning moet aanvragen. Je hoeft geen vergunning aan te vragen als je een container wilt plaatsen op eigen terrein. Mocht hier geen plaatst voor zijn, dan moet je een vergunning aanvragen bij de gemeente Hilversum. Dien deze aanvraag minimaal vijf werkdagen van tevoren om deze op tijd toegekend te krijgen.

De prijs van een vergunningsaanvraag is afhankelijk van de grootte van de container. Voor meer informatie raden we je aan om zelf even op de pagina van de gemeente Hilversum te kijken. Heb je al een omgevingsvergunning aangevraagd voor een verbouwing? Dan valt het afvoeren en plaatsen van een afvalcontainer hier vaak binnen.

 

Bouwcontainer huren in Hilversum

Druk met een bouwproject in Hilversum en zoek je een manier om al het bouwafval af te voeren? Bij ons kun je eenvoudig een bouwcontainer huren die perfect aansluit op jouw behoeften. Onze bouwcontainers zijn ideaal voor het afvoeren van diverse bouwmaterialen, zoals puin, hout, metalen en nog veel meer.

Bekijk onze grondafval container pagina voor exacte informatie.

Grofvuil container huren in Hilversum

Grofvuil opruimen kan een vervelende klus zijn, maar niet met onze grofvuil containers. Huur een grofvuil container bij Spelt Afvalcontainers en laat ons het zware werk voor je doen. Wil je handige tips over het efficiënt verwijderen van grofvuil?

Lees de complete informatie over een grofvuil container huren op de pagina.

Houtafval container huren in Hilversum

Veel houtafval tijdens je project? Huur een houtafval container bij ons! Hierin kun je gemakkelijk al je houtresten kwijt. Een houtafvalcontainer maakt het afvoeren van jouw afval gemakkelijk. Klik hier voor meer informatie over het huren van een houtafval container.

Klik hier voor meer informatie over het huren van een houtafval container.

Tuinafval container huren in Hilversum

Tuinwerkzaamheden waar veel afval vrij komt? Onze tuinafval containers zijn ideaal om al je groenafval in te verzamelen. Enkele soorten afval die je mag afvoeren in de tuinafvalcontainer zijn bladeren, gras, takken, snoeihout plantenresten, bloemen, compost en mest.

Bekijk de mogelijkheden voor het huren van een tuinafval container in Hilversum

Grondafval container huren in Hilversum

Heb je grondafval dat moet worden afgevoerd? Onze grondafval containers zijn geschikt voor verschillende soorten grondafval, zoals zand en aarde.

Meer informatie over een grondafval container huren Hilversum?

Puincontainer huren in Hilversum

Bezig met een renovatie en zijn daar grote hoeveelheden puin bij vrijgekomen? Onze puincontainers zijn perfect om al het puin efficiënt af te voeren. Afval dat geschikt is voor de puincontainer is steenachtig materiaal, beton, bakstenen, tegels en keramiek. Zorg dat je uitsluitend schoon puin in deze container deponeert. Mocht dit niet het geval zijn, dan komen we de container niet ophalen.

Klik hier voor meer informatie over het huren van een puincontainer in Hilversum.

Dakafval container huren in Hilversum

Bij dakrenovaties en dakreparaties ontstaat er dakafval dat veilig afgevoerd moet worden. Kies je voor de eenvoudige optie, huur dan een een afvalcontainer. Bij Spelt afvalcontainer bieden we containers die geschikt zijn voor elke type afval.

Ontdek meer over het huren van een dakafval container.

Afval container huren in Hilversum: wat zijn de prijzen?

Bij Spelt afvalcontainers bieden we verschillende soorten containers. Al onze containers zijn een voordelige keuze. Zo rekenen wij geen transportkosten en komen wij de container in Hilversum en omstreken ophalen wanneer het jou uitkomt.

De tarieven van onze containers starten bij €159,- tot maximaal €569,-. De tarieven zijn inclusief 8 weken huur, BTW, én transport. Je kunt veilig en snel betalen via iDEAL, in deze all in prijs vragen we geen borg.

Verschillende formaten containers

Inmiddels de juiste afval container gekozen voor jouw specifieke klus? Dan wordt het tijd om het juiste formaat te kiezen. Wij bieden afvalcontainers in diverse formaten aan, zodat je altijd een container vindt die perfect aansluit bij jouw behoeften. De formaten lopen uiteen van 3m3 tot 12m3. Mocht het toch niet helemaal duidelijk zijn welk formaat het beste bij jouw behoefte past? Lees dan de blog; het juiste formaat container kiezen.

Leverings- en ophaalmogelijkheden voor het huren van een container in Hilversum

Afvalcontainer huren? Vandaag besteld, volgende werkdag geleverd. Zorg ervoor dat er genoeg ruimte is voor de container om geplaatst te worden. Wanneer de huurperiode verlopen is, halen wij de container op.

Het is ook mogelijk om een container te vervangen voor een nieuwe container. Geef via de website aan dat het om het omruilen van een container gaat, dan komen wij de container op een gewenst tijdstip omruilen voor een lege container.

Hoe je veilig en milieuvriendelijk afvalcontainers gebruikt

Let op de veiligheid van jezelf en die van andere. Vul de container op een gestructureerde manier. De maximale stapelhoogte van het afval mag tot 20 centimeter boven de container komen.

Nadat de huurperiode voorbij is, wordt de container bij je thuis in Hilversum opgehaald en krijgt jouw afval een duurzame nieuwe bestemming. Bij de verwerking van puinafval wordt dit omgezet naar menggranulaat en groenafval wordt tot compost verwerkt, hierdoor krijgt bijna 100% van jouw afval een nieuwe duurzame bestemming.

Klaar om een afvalcontainer te huren in Hilversum? Neem gerust contact met ons op via het telefoonnummer of vergeet ook niet onze algemene voorwaarden te bekijken.