Container huren Wijchen

Heb je je wel eens afgevraagd waar je al jouw afval kwijt moest tijdens een grote schoonmaken of een verbouwing waarbij het bouwafval zich snel opstapelt. Het huren van een afvalcontainer kan in zulke situaties de perfecte oplossing zijn.

Bij Spelt Afvalcontainers kun je in Wijchen terecht voor het huren van diverse maten en soorten containers.

We gaan het in deze blog hebben over het huren van een afvalcontainer in Wijchen en bespreken alles wat daarbij komt kijken. Zo gaan we kijken naar de diverse soorten en maten containers, de prijzen en hoe het zit met de veiligheid en vergunningen.

Vind jouw container

De juiste afvalcontainer huren in Wijchen voor al jouw afval!

Wil je een container huren in Wijchen? Dan is het belangrijk dat je weet welke afvalcontainer je nodig hebt. Dit is afhankelijk van het soort afval en de hoeveelheid afval die je hebt. We bieden hieronder verschillende containers aan, inclusief de formaten die daarbij horen.

Afvalcontainer Wijchen? Wij kunnen verschillende afvalcontainers leveren:

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Je kunt bij ons containers huren in verschillende formaten, van 3m³ als kleinste container tot 12m³ als grootste container. Dit houdt in dat je altijd de juiste container vindt voor jouw specifieke wensen en behoeften. En, als je niet zeker weet welk formaat container je nodig hebt, staat ons team van deskundige medewerkers klaar om je advies te geven.

Vergunning voor afvalcontainer huren Wijchen

Het is goed om te weten dat je niet altijd een vergunning hoeft te hebben voor het plaatsen van een afvalcontainer. Meestal is een vergunning alleen nodig wanneer de container op een openbaar terrein geplaatst wordt, zoals een stoep of straat. Wanneer je de container op jouw eigen terrein plaatst, zoals je tuin of oprit, heb je doorgaans geen vergunning nodig.

Er zijn in Wijchen specifieke regels voor het plaatsen en huren van afvalcontainers. Het is altijd verstandig om contact op te nemen met de gemeente Wijchen om zo te controleren of je voor jouw specifieke situatie een vergunning nodig hebt.

 

Bouw container huren in Wijchen

Wanneer je gaat verbouwen, je huis renoveren of een grote opruiming hebt, kan een het huren van een bouwcontainer de oplossing zijn. Het kan jou helpen bij het verzamelen en afvoeren van grote hoeveelheden bouwafval.

Bouwcontainers zijn handig voor het afvoeren van materialen als hout, metaal, bouw- en sloopafval en plastic. Let op: gevaarlijke materialen zoals chemicaliën, asbest en verf mogen niet in een bouwcontainer worden gegooid.

Bekijk alle mogelijkheden voor een bouw container huren in Wijchen.

Grofvuil afvalcontainer huren in Wijchen

Tijdens een verhuizing, het opruimen van de garage of een grote schoonmaak is het ideaal om een grofvuil afvalcontainer te huren. Grote hoeveelheden huishoudelijk afval en artikelen die niet in de reguliere vuilnisbak passen kunnen hiermee namelijk afgevoerd worden.

Je kunt diverse soorten grofvuil kwijt in een grofvuil afvalcontainer. Je kunt hierbij denken aan huishoudelijke apparaten, meubels en zelfs bruingoed. Let op: gevaarlijke afvalstoffen zoals asbest, verf en olie mogen niet met een grofvuil afvalcontainer afgevoerd worden.

Aanvullende informatie over een container grofvuil huren?

Houtcontainer huren in Wijchen

Ga je aan de slag met een project waarbij je veel houtafval hebt, zoals het vervangen van een houten vloer of het afbreken van een oud schuurtje, dan is het verstandig om een houtcontainer te huren.

Je kunt verschillende soorten hout afvoeren met een houtcontainer, van onbehandeld hout tot geverfd hout en zelfs spaanplaat. Let op: onder andere geïmpregneerd, verbrand en verrot hout mag je niet in een houtcontainer gooien.

Voor meer informatie en mogelijkheden bekijk je houtafval container huren in Wijchen.

Tuinafval container huren in Wijchen

Ga je jouw tuin opknappen, bomen snoeien of aan de slag met een ander groot tuinproject dan is het verstandig om een tuinafval container te huren. Een tuinafval container huren kan jou veel moeite en tijd besparen, omdat je niet zelf naar de stort hoeft te gaan.

Je kunt diverse soorten tuinafval kwijt in een tuinafval container, zoals gras, takken, bladeren en zelfs struiken. Let op: grond en stenen mogen niet afgevoerd worden met een tuinafval container.

Kijk hier de opties voor tuinafval container huren in Wijchen.

Grond container huren in Wijchen

Ga je een nieuwe tuin aanleggen, een vijver graven of een fundering leggen? Dan is het huren van een grond container de perfecte oplossing voor het afvoeren van jouw grondafval.

In een grondcontainer kun je zowel schone als vervuilde grond kwijt. Daarnaast mag je ook zand, tuinaarde, klei en compost in een grondafval container gooien. Let op: materialen als stenen en ander bouwafval mag niet een grond container gegooid worden.

Bekijk alle mogelijkheden voor een grondafval container huren in Wijchen.

Puincontainer huren in Wijchen

Een puincontainer is handig voor bouw- en sloopprojecten waar veel puinafval bij komt kijken, zoals het verwijderen van een betonnen vloer, het afbreken van een muur en het slopen van een oud gebouw.

Je kunt diverse soorten puin kwijt in een puincontainer, zoals beton, bakstenen, keramiek en tegels. Let op: andere soorten afval zoals hout, metaal en plastic mogen niet in een puincontainer worden gegooid.

Bekijk alle mogelijkheden voor een puincontainer huren in Wijchen.

Dakafval container huren in Wijchen

Wanneer je dakwerkzaamheden gaat uitvoeren, zoals zonnepanelen installeren of dakopbouw maken, is het ideaal om een dakafval container te huren.

Je kunt in een dakafval container materialen kwijt als dakleer, dakgrind, dakisolatie en dakpannen. Let op: je mag in een dakafval container geen asbesthoudende materialen gooien.

Bekijk alle mogelijkheden voor een dakafval container huren in Wijchen.

Afvalcontainer huren prijzen Wijchen

Bij Spelt Afvalcontainers containerverhuur huur jij elk soort container voor een all-in prijs inclusief btw, aflever- en ophaalkosten en 8 weken huur. Je betaalt online veilig en snel met iDEAL zonder borg te betalen. Er zijn diverse formaten afvalcontainers te huur in Wijchen.

De prijzen variëren van minimaal € 159,- tot maximaal € 1.094,-. Onze tarieven verschillen per afvalcontainer en zijn onder andere gebaseerd op het gewicht van het afval. We bieden een scherp tarief voor al onze containers.

 

Het juiste formaat afvalcontainer huren in Wijchen

Het is van belang dat je het juiste formaat container huurt in Wijchen. Wanneer de afvalcontainer te klein is, houdt je afval over en zul je een extra container moeten huren.

De beschikbare containers hebben een formaat van minimaal 3m³ en maximaal 12m³. Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste formaat afvalcontainer?

 

Veilig en milieuvriendelijk containers huren in Wijchen

Een belangrijk onderdeel bij het verhuren van onze containers is de veiligheid. We adviseren, voor extra veiligheid, een gesloten container te huren in plaats van een open container. We nemen een container niet terug wanneer het afval los zit aan de bovenkant, zoals losse planken of stenen. Op dat moment kunnen we namelijk de veiligheid niet garanderen.

Is jouw huurperiode afgelopen? Dan halen we de container weer op. Het afval dat door ons afgevoerd wordt, krijgt vervolgens een nieuw leven. We verwerken onder andere groenafval tot compost en puinafval tot menggranulaat. Zo verwerken we bijna 100% van het afval naar een nieuwe en duurzame bestemming!

Voor meer informatie of vragen kan je contact met ons opnemen.