9.4/10 (535 reviews)
 • Bezorging door heel Nederland
 • All-in prijzen
 • Inclusief 8 weken huur
 • Voor 23.59 besteld, volgende werkdag geleverd

Container huren in Gouda

Op zoek naar een container in Gouda? Container huren bij Spelt afvalcontainer doe je snel en gemakkelijk. Wij zijn in heel Nederland actief en streven ernaar om morgen een afvalcontainer te bezorgen wanneer je deze vandaag besteld.

Al een vergunning aangevraagd? Voor het laten plaatsen van een container is het belangrijk om uit te zoeken welke vergunning voor jouw container nodig is.

Welk type container moet ik kiezen?

  Verschillende soorten containers huren in Gouda

  Bij Spelt Afvalcontainers bieden wij containerverhuur voor verschillende soorten afval. Voor elk type afval hebben wij een geschikte container. Het bepalen van de juiste container is belangrijk bij het kiezen van een afvalcontainer.

  3m³ container

  230cm x 175cm x 110cm
  Prijzen zijn all-in en incl. BTW

  3m³ container


  Kleine verbouwing

  Past op één parkeerplaats

  Meest gekozen

  6m³ container

  365cm x 185cm x 110cm
  Prijzen zijn all-in en incl. BTW

  6m³ container


  Middelgrote verbouwing

  Past op één parkeerplaats

  10m³ container

  360cm x 185cm x 155cm
  Prijzen zijn all-in en incl. BTW

  10m³ container


  Middelgrote verbouwing

  Past op één parkeerplaats 

  10m³ gesloten container

  315cm x 185cm x 200 cm
  Prijzen zijn all-in en incl. BTW

  10m³ gesloten container


  Middelgrote tot grote verbouwing

  Past op één parkeerplaats

  Beste optie

  12m³ container

  460cm x 185cm x 150cm
  Prijzen zijn all-in en incl. BTW

  12m³ container


  Indien beschikbaar in jouw regio

  Past op één parkeerplaats

  Vergunning nodig voor een afvalcontainer huren?

  Heb je containers nodig die je op eigen terrein wilt plaatsen zoals bijvoorbeeld de tuin of oprit? Dan hoef je hiervoor geen vergunning aan te vragen. In Gouda heb je geen vergunning nodig bij het plaatsen van een afvalcontainer op een deel van de openbare ruimte.

  Is daar geen ruimte beschikbaar? Dan is het belangrijk om de afvalcontainer op een parkeervak of andere geschikte plaats te plaatsen. Om dit te doen moet je minimaal 14 dagen voor plaatsing een aanvraag indienen bij de gemeente Gouda.

  Het kan voorkomen dat de gemeente precariobelasting heft voor het plaatsen van de afvalcontainer. Dit hangt af van de locatie en plaatsingsduur van de container. Voor meer informatie raden we de pagina van de gemeente Gouda te raadplegen.

  Heb je voor een verbouwing al een omgevingsvergunning aangevraagd? Dan valt het afvoeren en plaatsen van een afvalcontainer hier vaak onder. Wij raden aan om hiervoor contact met de gemeente Gouda op te nemen.

   

   

   

  Grondafval container huren in Gouda

  Een container voor het afvoeren van grondafval? Bij grondafval afvalcontainer is uitsluitend schoon grond toegestaan. Het afval mag niet gemengd zijn met andere materialen. Onder schoon grond verstaan wij zand, veen en aarde. Hier mag dus geen puin of takken tussen zitten. Bekijk alle mogelijkheden voor het huren van een grondafval container

  Puincontainer huren in Gouda

  Voor het afvoeren van puinafval waarbij veel steenachtig materiaal vrijkomt, raden wij een puincontainer aan. Soorten afval die afgevoerd mogen worden zijn: betonpuin, metselpuin (stenen), specie en dakpannen. Wij bieden allerlei mogelijkheden voor een puincontainer

  Grofvuil container huren in Gouda

  Ga je een woning, pand of andere ruimte ontruimen, dan kan het afval dat vrij komt in een grofvuil container afgevoerd worden. Voorbeelden van soorten afval zijn oude meubels, zoals kasten, banken, tafels en stoelen. Vind hier alle mogelijkheden voor een container grof afval huren.

  Koelkasten en vriezers bevatten een chemische vloeistof en mogen niet in de container. Voor dit soort grofvuil adviseren wij de gemeente van Gouda te raadplegen.

  Bouwafval container huren in Gouda

  Wil je een container huren in Gouda voor het verbouwen van de keuken of het slopen van een oude muur. Een bouwafval container is uitermate geschikt voor een grote verbouwing, bijvoorbeeld als je gaat slopen. Het soort afval wat hierbij komt kijken zijn hout, metalen, kunststoffen, papier, karton, glas en isolatiemateriaal. Hier vind je de mogelijkheden voor een bouw container huren.

  Afvalcontainer huren in Gouda: hoe kies ik de juiste?

  Als je het soort afval hebt bepaald voor jouw verbouwing, adviseren we je rekening te houden met de volgende tips voor het huren van een afvalcontainer. Dit zorgt ervoor dat je kosten kan besparen en een geschikte keuze maakt, waardoor je zeker weet dat al je afval in de container mag!

  Het formaat kiezen van een afvalcontainer in Gouda

  Onze afvalcontainers hebben verschillende formaten. Het formaat container varieert van 3m³ tot aan 12m³ met of zonder gesloten klep. Bij de keuze van een afvalcontainer adviseren wij dat het verstandiger is om een iets te grote container te bestellen dan een te kleine. Een extra container bestellen omdat de container vol is, kost meer tijd én brengt een hoger prijskaartje met zich mee. Lees hier het volledig advies voor het kiezen van het juiste formaat container.

  Hoeveel kost een afvalcontainer huren in Gouda?

  De tarieven voor een afval container beginnen bij een puinafval containers van 3m³ voor €159 en lopen op tot gesloten grofafval containers van 12m³ voor €569,- Alle prijzen die wij hanteren voor het huren van containers zijn inclusief aflever- en ophaalkosten. Je betaalt veilig en snel online met iDEAL zonder borg te betalen. Al onze prijzen zijn all in.

  Veiligheid & milieu bij het huren van containers

  Veiligheid voorop! Zorg bij het huren van een container dat deze niet te vol zit. Vul de afvalcontainer niet meer dan 20 centimeter boven de rand, zorg dat de lading niet te stevig in de afvalcontainer zit en er geen uitstekende delen zich in de afvalcontainer bevinden. Te hoog beladen containers worden niet meegenomen omdat wij hierdoor de verkeersveiligheid niet kunnen garanderen.

  Al het afval krijgt een nieuwe, duurzame bestemming! Alle soorten afval die wij inzamelen worden verwerkt en omgezet in hoogwaardige grondstoffen en energie. Op deze manier verwerken wij bijna 100% van het afval naar een duurzame bestemming!

  Leverings- en ophaalmogelijkheden bij een afvalcontainer huren

  Vandaag besteld, volgende werkdag bij je afgeleverd. Zorg ervoor dat je ruimte vrijhoudt voor de plaatsing van de afvalcontainer. Is de verhuurperiode verlopen, dan halen wij de container op, op een dag die jou uitkomt. Dit kan via de telefoon of mail geregeld worden.

  Wil je dat de container wordt gewisseld voor een nieuwe container? Ook dit is mogelijk. Bestel een nieuwe container via onze website en geef bij de opmerkingen aan dat de container gewisseld mag worden.

  Nog vragen? Of wil je meer informatie bij het kiezen van de juiste afvalcontainer? Neem dan vooral contact met ons op.