9.4/10 (535 reviews)
  • Bezorging door heel Nederland
  • All-in prijzen
  • Inclusief 8 weken huur
  • Voor 23.59 besteld, volgende werkdag geleverd

Container huren Amsterdam

Welkom bij Spelt Afvalcontainers, jouw vertrouwde partner voor het huren van een afvalcontainer in Amsterdam. Of je nu bezig bent met een klus, een verbouwing, tuinproject, of simpelweg een grote schoonmaak, wij bieden de perfecte oplossing om moeiteloos van je afval af te komen. Met all-in tarieven, inclusief een huurperiode van 8 weken huur, bezorging, ophalen, en aantrekkelijke prijzen bieden wij verschillende formaten voor u aan. Hieronder geven we meer details over het huren van een afvalcontainer in Amsterdam.

 

 

De juiste container huren in Amsterdam voor al je afval!

Het proces van het huren van een afvalcontainer in Amsterdam begint met het selecteren van de juiste container die aansluit bij jouw specifieke behoeften. Bij Spelt Afvalcontainers bieden we een gevarieerd assortiment containers aan voor diverse soorten afval en formaten, zodat je precies krijgt wat je nodig hebt. Spelt heeft de passende container voor jou, hier zijn enkele voorbeelden van onze beschikbare afval containers:

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Vergunning voor het huren van een container in Amsterdam

Voordat je vol enthousiasme een container voor de deur plaatst, is het essentieel om vergunningen te overwegen. In de gemeente Amsterdam is niet altijd een vergunning vereist om een afvalcontainer te huren, maar er zijn uitzonderingen. Het is verstandig om bij de gemeente Amsterdam te controleren of je al dan niet een vergunning nodig hebt voor het huren van een container in Amsterdam.

Voor meer informatie over het plaatsen van een gehuurde container, kun je de pagina van de Gemeente Amsterdam raadplegen. Als de container op eigen terrein wordt geplaatst, dan is een vergunning of melding niet van toepassing.

Bouw- en sloopafval container huren in Amsterdam

Bij naderende bouw- of sloopprojecten is het overwegen van een bouwcontainer een slimme zet. Deze containers zijn ideaal voor het afvoeren van bouw- en sloopafval, zoals papier, puin, steen en gips. Of het nu gaat om een uitgebreide renovatie of een kleinere klus, een bouwcontainer maakt het opruimen aanzienlijk eenvoudiger. Bij ons vind je de juiste container die bij jouw klus past.

Voor veel klussen is de bouw- en sloopcontainer geschikt voor diverse soorten afval, waardoor je het afval niet hoeft te scheiden. Wij kunnen de container de volgende werkdag plaatsen, en na 8 weken of eerder kun je de container weer laten afvoeren.

Voor meer informatie over het afvoeren van bouwafval, kun je terecht op de pagina van de bouw- en sloopafvalcontainer.

Grofvuil afvalcontainer huren in Amsterdam

Voor grofvuilcontainers ben je bij Spelt aan het juiste adres. Of het nu gaat om versleten meubels, het opruimen van een zolder, of een aanstaande verhuizing, een grofvuilcontainer is in deze gevallen de ideale oplossing. Uiteindelijk zullen wij jou afval scheiden op een milieuvriendelijke manier

In een grofvuilcontainer kun je diverse soorten afval kwijt, zoals banken, boeken, glas, hout, meubels, papier en karton, en tuinmeubelen.

Wil je een grofvuil container huren in Amsterdam? Bekijk dan onze grofvuil container pagina voor meer informatie.

Houtafval container huren in Amsterdam

Voor klussen waarbij hout een significant deel van het afval uitmaakt, is het huren van een hout container een verstandige keuze. Denk aan situaties waarin je een oude schuur afbreekt of een vloer vervangt. Verschillende soorten hout, zoals deuren, geschilderd hout, laminaat, geverfd hout, onbeschilderd hout en verlijmd hout, kunnen in de houtafvalcontainer worden gedeponeerd. Niet alle soorten hout zijn echter toegestaan.

Voor meer informatie, bekijk de pagina over het huren van een houtafval container in Amsterdam.

Groen- en tuinafval container huren Amsterdam

Voor degenen met groene vingers hebben we de tuinafvalcontainer. Ideaal voor het afvoeren van snoeiafval, gras en ander tuinafval. Of je nu gaat tuinieren of je tuin volledig opnieuw inricht, de meeste afvalstromen uit je tuin kunnen in de groenafvalcontainer worden gedeponeerd. Denk hierbij aan bladeren, bloemen, snoeiafval en meer.

Voor meer informatie over het huren van een afval container in Amsterdam, kun je onze groenafval pagina bekijken.

Grond container huren in Amsterdam

Bij tuinherinrichtingen waar veel grond vrijkomt of bij het vervangen van graszoden, is het huren van een grondcontainer ideaal. Op de grondafval container pagina leggen we uit wat wel en niet in de grondcontainer kan worden gedeponeerd.

Kijk voor meer informatie op de grondafval container pagina.

Puincontainer huren in Amsterdam

Bij sloop- of bouwwerkzaamheden is een puincontainer onmisbaar, omdat hier vrijwel altijd steenachtige materialen vrijkomen. Denk aan het slopen van een muur of het vervangen van tuintegels; dit valt allemaal onder het afvalsoort puin. Een puincontainer is dus ideaal voor het afvoeren van puinafval, zoals betonpuin, dakpannen, kalkzandsteen, keramiek en klinkers/sierbestrating.

Voor meer informatie over het afvoeren van schoon puin, kun je terecht op de puinafval container pagina.

Dakafval container huren Amsterdam

Als je bezig bent met het dak van je huis, kan er aanzienlijk veel afval vrijkomen. In dit geval is het verstandig om een dakafval container in Amsterdam te huren. Hierin kun je zonder zorgen het geschikte afval deponeren.

Let op: we bieden geen asbestcontainer in ons assortiment aan. Asbest, asbestgelijkend materiaal en golfplaten worden niet geaccepteerd; deze mogen dus niet in de container worden gedeponeerd. Als onze chauffeur dergelijk materiaal in de container aantreft, wordt de container niet opgehaald.

Voor meer informatie kun je onze pagina over het huren van een dakafval container in Amsterdam bekijken.

Prijzen voor het huren van een afvalcontainer in Amsterdam

Bij Spelt Afvalcontainers zijn de prijzen voordelig. De prijzen die je ziet op onze website zijn voor zowel particulieren als bedrijven. In Amsterdam huur je een container voor een prijs inclusief 8 weken huur; de container wordt door ons geplaatst en opgehaald, en de kosten voor het plaatsen en ophalen van de container zijn inbegrepen in de prijs. Ook btw zit bij de prijs inbegrepen.

Het betalen gebeurt veilig en snel online met iDEAL, zonder dat je een borg hoeft te betalen. De prijzen variëren van minimaal €159,- tot maximaal €1.094,-, afhankelijk van het type en formaat afvalcontainer dat je kiest. Voor meer informatie over onze prijzen, kun je onze tarievenpagina bekijken.

Het juiste formaat afvalcontainer huren Amsterdam

Het kiezen van het juiste formaat container is belangrijk bij het huren van een container. Een te kleine container betekent extra kosten en gedoe, en dat willen we natuurlijk voorkomen. Spelt biedt een ruime keuzen aan containers aan, voor verschillende maten, en voor verschillende soorten afval en dat zonder onverwachte kosten.

We hebben verschillende formaten containers. Bedenk eerst welke container je nodig hebt voor je klus en kies vervolgens uit ons assortiment van verschillende soorten containers. We hebben voor elke soort afval een geschikte container beschikbaar. Alle containers die we aanbieden passen op één parkeerplaats, dus het is handig als je een plek vrijhoudt voor de container die komt.

Wil je meer weten over het kiezen van het huren van de juiste afvalcontainer? Dan kan u gebruik maken van onze handig hulpmiddel de keuzewizard.

Veilig en milieuvriendelijk een afval container huren Amsterdam

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Voor extra veiligheid raden we aan om een gesloten container te huren in plaats van een open container. We nemen containers niet terug als het afval aan de bovenkant te los zit, zoals losse stenen. Veiligheid kunnen we dan niet garanderen.

Zodra de container gevuld is, wordt deze opgehaald. Het afval dat we afvoeren, krijgt vervolgens een nieuw leven. Zo verwerken we puinafval tot menggranulaat en groenafval tot compost. Op deze manier streven we naar bijna 100% hergebruik van al het afval naar een nieuwe duurzame bestemming.

Voor meer informatie of vragen staan we altijd voor je klaar. Neem gerust contact met ons op; wij helpen je graag bij het huren van de geschikte afvalcontainer voor jouw project in Amsterdam. Opruimen is nog nooit zo eenvoudig en milieubewust geweest.