Container huren Amsterdam

Het huren van een container in Amsterdam is altijd een goede optie om gemakkelijk je afval te deponeren. Bij Spelt-Afvalcontainer leveren wij zelf de afvalcontainers in Amsterdam. Bedenk je vandaag dat je morgen een container nodig hebt voor je klus? Dat is voor ons geen enkel probleem, wij hanteren de belofte: vandaag besteld is de volgende werkdag geleverd.

 

Geschikte container huren 

Wij hebben de passende container voor jouw klus, zo hebben wij meerdere soorten afvalcontainers in ons assortiment. Je kunt bijvoorbeeld denken aan: bouw- en sloopafval container, grofvuil container, tuinafval container, hout container, grond container, dakafval container en een schoon puin container.

Lees in de onderstaande blog verder en krijg zo meer uitleg over de juiste container voor je klus.

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Container huren Amsterdam

Bouwafval container is geschikt voor een verbouwing of renovatie

Heb je een kleine of grote klus? Dat maakt niet uit. We hebben de bouw- en sloopafval containers beschikbaar variërend van 3m³ tot 12m³, voor elke klus hebben we een container in ons assortiment

Voor een verbouwing of renovatie is een bouw- en sloopafval container geschikt, ook wel de mixcontainer. Je kan in de bouwafval container je afval in één keer in de container deponeren.

Groenafval container, is geschikt voor een tuinrenovatie.

Voor groenafval zijn er we meerdere formaten containers in de verhuur, de formaten zijn van 3m³ tot 12m³ beschikbaar voor groenafval. Is je tuinrenovatie groot of klein, we hebben voor elke klus de geschikte container.

Zijn je tuinplanten aan vervanging toe of ga je snoeien in je tuin, dan is de groenafval container geschikt voor jouw klus. Groenafval krijgt bij ons een tweede leven tot compost.

Grofvuil container is geschikt voor het opruimen van je huis of schuur

De grofvuil container kun je goed gebruiken bij het opruimen van je oude schuur, of voor een grote opruiming in je huis. Hoe groot je opruiming of klus ook is, wij hebben de juiste formaat container voor jouw grofvuil.

Ga je verhuizen en wil je van een aantal spullen sorteren en opruimen, of wil je een grote opruiming beginnen in je huis of schuur? Dan is de grofvuil container geschikt voor je klus.

Grond container is geschikt voor het afgraven van je tuin

De grond container hebben we in twee formaten, een 3m³ en een 6m³. De reden dat de container in twee formaten wordt aangeboden, heeft te maken met het gewicht van grond. Wanneer er een grotere container wordt gevuld met grond, kunnen we de container niet meer vervoeren.

Wil je een vijver in je tuin en daarvoor moet grond uitgraven worden, of heb je overtollig grond in je tuin? Dan is de grond container geschikt voor jouw klus.

Houtafval container is geschikt voor het afvoeren van oude meubelen

Voor houtafval zijn er meerdere containers beschikbaar, de formaten van de containers variëren van 3m³ tot 12m³. Heb je een grote houten meubelen of kleine houten meubelen die je wil gaan afvoeren in de container? Dan hebben wij hier ook een container voor! Bekijk hier de houtafval container die te huren is bij Spelt.

Schoon puin container is geschikt voor het afvoeren van schoon puin.

De schoon puin container is beschikbaar in een 3m³ of een 6m³. De reden hiervan is dat puin zwaar is in gewicht, hierdoor zijn er twee formaten containers beschikbaar voor puinafval.

Ga je een muur slopen of je straat klinkers vervangen, en wil je de oude vervangen? Dan is de puinafval container amsterdam geschikt voor jouw klus.

Dakafval container is geschikt voor het vervangen van je dak of dakkapel

De dakafval container is beschikbaar in de formaten van 3m³ tot 10m³. Voor elke klus waar dakafval bij vrij komt, hebben we dus de geschikte container voor jou.

Heb je veel bitumen of dakleer wat zou willen afvoeren? Dan is de dakafval container perfect voor jouw klus. Bitumen en dakleer komt vaak vrij bij het vervangen of vernieuwen van je dak.

Containers Amsterdam, vergunning nodig?

Wil je een container laten plaatsen in gemeente Amsterdam op gemeentelijk grond? Soms moet je hiervoor een vergunning aanvragen. Ga je een container huren in Amsterdam, dan is het handig om bij de gemeente te checken of je hiervoor een vergunning nodig hebt. Voor meer informatie kun je kijken op de pagina container vergunning Amsterdam.

Prijzen voor het huren van de juiste container

Alle containers hebben een ander tarief, dit heeft te maken met de verschillende soorten afval maar ook met de formaten containers. De prijzen die wij hanteren zijn incl. btw, bezorgen en ophalen en acht weken huur.

Er komen geen kosten achteraf bij, mits de container voor een ander afval soort is besteld. Het kan namelijk gebeuren dat je achteraf ander afval hebt dan waarvoor de container was besteld, bijvoorbeeld: Je hebt een container voor puinafval besteld, maar uiteindelijk komt er bouw- en sloopafval in de container. Dat kan natuurlijk gebeuren, mocht dit het geval zijn dat er ander afval in de container zit, dan is het handig om met ons contact op te nemen. Je kunt onze tarieven pagina bekijken voor meer informatie over onze tarieven.

Het juiste formaat container huren Amsterdam

Voor je een afvalcontainer gaat huren, is het handig om te kijken hoeveel afval er vrijkomt bij jouw klus. Het is namelijk handig dat je gelijk de juiste afvalcontainer huurt: je kunt hiermee voorkomen dat je nog een afvalcontainer moet huren. Ga bij jezelf na hoe groot je klus is en hoeveel afval hierbij vrijkomt.

Om een beter beeld te krijgen welke container er bij welke klus past, hebben wij een pagina gemaakt. Deze pagina kan je verder helpen met het kiezen van de juiste afvalcontainer. Welke formaat afvalcontainer heb ik nodig?

Veilig en milieuvriendelijk een afvalcontainer huren Amsterdam

Veiligheid staat bij ons hoog op de lijst. Voor extra veiligheid raden we aan om een gesloten container te huren in plaats van een open container. Containers die hoger dan de rand zijn geladen, kunnen wij helaas niet vervoeren. Er kunnen dan gevaarlijke situaties ontstaan

Zodra de container gevuld is, wordt deze opgehaald. Het afval dat we afvoeren, krijgt vervolgens een nieuw leven. Zo verwerken we puinafval tot menggranulaat en groenafval tot compost. Op deze manier streven we naar bijna 100% hergebruik van al het afval naar een nieuwe duurzame bestemming.

Voor meer informatie of vragen staan we altijd voor je klaar. Neem gerust contact met ons op; wij helpen je graag bij het huren van de geschikte afval containers Amsterdam. Opruimen is nog nooit zo eenvoudig en milieubewust geweest.

Meest gestelde vragen:

 

Waarom een container huren?

Door een afvalcontainer te huren, zorg je voor een gemakkelijke situatie. De container kan je in drie eenvoudige stappen te bestellen. Zo voorkom je meerdere ritten met de auto naar de milieustraat. Ook blijft je auto netjes en blijft er geen afval in je auto achter. De container wordt op de gewenste locatie geplaatst en jij hoeft de container alleen maar te vullen. Wanneer de container vol is, komen wij de container weer ophalen.

Container gehuurd, wat kan ik verwachten?

Wanneer je een container hebt gehuurd, komen wij de container plaatsen op de gewenste locatie. Je hoeft hier vrij weinig voor te doen, alleen te zorgen dat er genoeg ruimte is voor de container. Houd rekening met 1 à 2 parkeerplekken. Zo heeft onze chauffeur of chauffeuse genoeg plek om de container op de gewenste locatie te kunnen plaatsen.

Tot wanneer mag ik de plaats en/of afvoer datum wijzigen?

Je mag de datum voor het plaatsen en/of afvoeren tot 1 werkdag (ma t/m vrij) van tevoren tot 12:00 wijzigen. Dit is afhankelijk van je aangegeven plaats of afvoer datum

Wil je meer informatie over Spelt Afvalcontainer Amsterdam?

Wil je weten wie wij zijn en wat wij nog meer doen buiten afvalcontainers verhuren? Dan kan je kijken op onze website: spelt.nl. Op de website vind je ook meer informatie over het verwerken van afval.