9.4/10 (535 reviews)
  • Bezorging door heel Nederland
  • All-in prijzen
  • Inclusief 8 weken huur
  • Voor 23.59 besteld, volgende werkdag geleverd

Container huren Amsterdam

Wil jij een container huren in Amsterdam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Hier bestel je eenvoudig een vuil container voor het soort afval dat je af wilt laten voeren. Bij Spelt-afvalcontainer huur je eenvoudig in 3 stappen een container. Wij zijn in heel Nederland actief en hanteren de regel: vandaag besteld, de volgende werkdag geleverd.

Vind jouw container

Kies een container

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Vergunning voor container Amsterdam

Je hebt geen vergunning nodig wanneer een container op jouw eigen terrein komt te staan, zoals de tuin of de oprit. Nu is juist daar vaak geen ruimte voor, zeker in Amsterdam. Het is dan wenselijk om dat de afvalcontainer geplaatst wordt op een parkeervak of de stoep.

Je mag niet zonder toestemming een container laten plaatsen op gemeentegrond in Amsterdam. Het is vaak wel voldoende om hier alleen een melding van te maken. Deze melding kun je tot vijf minuten van te voren doen en is ook nog eens gratis.Er zitten echter een aantal eisen aan verbonden wat betreft de grootte, het aantal en de periode die de container blijft staan. Als aan één van deze eisen niet voldaan wordt zal een vergunning aangevraagd moeten worden. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de situatie en worden duidelijk aangegeven op de website. Ook als je alleen een melding hoeft te doen zijn er wel kosten aan verbonden als de container geplaatst wordt op een parkeervak. Voor meer informatie raden we je aan zelf even op de pagina van de gemeente Amsterdam te kijken.

Heb je al een omgevingsvergunning aangevraagd voor een verbouwing? Dan valt het afvoeren en plaatsen van een afvalcontainer hier vaak binnen. Wij raden je wel aan om dit nog even na te bellen.

Afvalcontainer Amsterdam

Er zijn diverse soorten containers te huren in Amsterdam. We hebben een puinbak voor schoon puin zoals stenen, beton, badkamertegels, dakpannen, grind, metselresten, porselein en keramiek. Meer informatie voor het huren van een puincontainer in Amsterdam vind je hier. Heb je gemengd afval? Dan is een bouwbak de beste optie. Hierin kun je elke soort gemengd (bouw)afval stoppen. De kleinste puinbak die wij leveren is 3m³. Deze bak is iets duurder dan een bigbag die maar een derde van deze inhoud heeft (1m³). Omdat je er vanuit wilt gaan dat al je afval in de bak past leveren we geen (te) kleine big bags, maar wel containers voor een voordelige prijs. Naast een puinbak leveren we ook bakken voor houtafval, Groen- en tuinafval, Bouw- en sloopafval, Grondafval en Grofvuil.

Container huren prijzen Amsterdam

Bij Spelt-afvalcontainer huur je gemakkelijk en snel een container inclusief 8 weken huur, BTW én aflever- en ophaalkosten. Nadat de huurperiode voorbij is, wordt de container bij jou thuis in Amsterdam opgehaald en krijgt het afval een duurzame nieuwe bestemming. Zo verwerken wij bijvoorbeeld jouw puinafval naar menggranulaat en groenafval naar compost. Zo krijgt bijna 100% van al het ingeleverde afval een duurzame bestemming. Alle prijzen op de website zijn inclusief aflever- en ophaalkosten. Je betaalt veilig en snel online met iDeal zonder borg te betalen, zo kom je niet voor verrassingen te staan. Er zijn verschillende formaten afvalcontainers te huur in Amsterdam.

Houtcontainer Amsterdam

Heb je alleen houtafval? Dan is een container voor houtafval perfect voor jou. Een houtcontainer is uitsluitend voor houtafval. Een houtcontainer kan uitermate handig zijn voor als je bijvoorbeeld een renovatie doet. De materialen die in een houtcontainer mogen zijn: geschilderd hout, onbeschilderd hout en verlijmd hout. Zo kun je dus denken aan bijvoorbeeld kozijnen, deuren of oude meubels. 

Houtafval container huren Amsterdam

Een houtafval container huren in Amsterdam kan in vijf verschillende formaten, van 3m³ tot 12m³. Bij Spelt-afvalcontainer huur je deze container inclusief 8 weken huur, BTW en op- en afhaalkosten. In deze container mag uitsluitend houtafval. Bekijk alle mogelijkheden voor een houtafval container huren in Amsterdam.

 

Grofvuil container Amsterdam

Ga je een woning, pand of andere ruimte ontruimen, dan kun je het afval dat hier uitkomt in een grofvuil container kwijt. We leveren grofvuil containers zelfs in het centrum van Amsterdam. Bespaar jezelf de moeite van het transport en laat een grofvuil container bij je voor de deur in Amsterdam bezorgen. Je kunt deze container vullen met al het huisafval dat JE kwijt wilt. Dit afval mag in een grofvuil container: oude meubels, zoals kasten, banken, tafels en stoelen.

Maar ook gebruiksvoorwerpen zoals een strijkijzer, pannen, servies, bestek, prullenbak of ander groot plastic. Woonaccessoires zoals gordijnen, raamdecoratie, muurdecoratie, vloerkleed, speelgoed, fotolijstjes, potten, bakken en kapstokken. Koelkasten en vriezers bevatten een chemische vloeistof en mogen niet in de container. Zeker weten wat je precies wel en niet in een grofvuil containter kunt plaatsen? Lees ons blog. Je kunt de gemeente van Amsterdam raadplegen waar je met dit afval terecht kunt.

Container grofvuil huren Amsterdam

Een grofvuil container huren in Amsterdam kan in vijf verschillende formaten, van 3m³ tot 12m³. . Bij Spelt-afvalcontainer huur je deze container inclusief 8 weken huur, BTW en op- en afhaalkosten. In deze container mag je diverse soorten afval afvoeren en is dus zeer geschikt wanneer je jouw huis grondig gaat opruimen of gaat verhuizen. Je mag bijvoorbeeld hout, textiel en metalen gemengd in de container deponeren. Bekijk alle mogelijkheden voor een container grofvuil huren in Amsterdam.

 

Bouwafval Amsterdam

In het drukke Amsterdam kan het onhandig zijn om jouw bouw- en sloopafval netjes te kunnen afvoeren. Om vele ritten met een aanhanger te voorkomen is het handig om een bouwafval container te huren zodat je deze zorg kwijt bent. Je bestelt eenvoudig een afvalcontainer op een gewenste datum en wij plaatsen deze voor jouw deur. Zo kun je zorgeloos jouw bouw- en sloopafval in deze bak storten en we halen deze op wanneer je wilt. Dat bespaart je een hoop ritten, tijd en zorgen over het storten van jouw afval.

Bouw container huren Amsterdam

Een bouw container huren in Amsterdam doe je omdat je meerdere soorten afval wilt gaan afvoeren. De bouw containers zijn uitermate geschikt voor een grote verbouwing waarbij veel verschillende afvalmaterialen vrijkomen. Denk hierbij aan hout, metalen, kunststoffen, papier, karton, glas en isolatiemateriaal. Er zijn ook materialen die niet in de bouwcontainer mogen. Een bouwcontainer kun je huren in vijf verschillende formaten, van 3m³ tot 12m³. Bij Spelt-afvalcontainer huur je deze container inclusief 8 weken huur, BTW en op- en afhaalkosten. Bekijk alle mogelijkheden voor een bouwcontainer huren in Amsterdam. 

 

Tuinafval container Amsterdam

Een tuinafval container is perfect voor als je aan de slag gaat aan een renovatie in jouw tuin. In deze container kun je gemengd tuinafval kwijt. In een tuinafval, ook wel groenafval genoemd, container kun je het grootste gedeelte van jouw tuinafval kwijt. Denk hierbij aan: takken, struiken, planten, boomstammen, bladeren, riet en gras.

Tuinafval container huren Amsterdam

Een tuinafval container huren in Amsterdam kan in vijf verschillende formaten, van 3m³ tot 12m³. Bij Spelt-afvalcontainer kun je een container groenafval huren inclusief 8 weken huur, BTW en op- en afhaalkosten. Bekijk alle mogelijkheden voor een tuinafval container huren in Amsterdam.

 

Grond afvoeren Amsterdam

Een grondafval container is een container voor grondafval. Hierin mag uitsluitend schoon grond. Let er dus bij op dat de grond niet gemengd is met andere materialen. Bij schoon grond kun je denken aan zand, veen en aarde. Ter voorbeeld mag er dus geen puin of takken tussen de grond zitten. 

Grondafval container huren Amsterdam

Een grondofval container kun je in Amsterdam huren in vijf verschillende formaten, van van 3m³ tot 12m³. Bij Spelt-afvalcontainer huur je deze container inclusief 8 weken huur, BTW en op- en afhaalkosten. Bekijk alle mogelijkheden voor een grondafval container huren in Amsterdam.

Puincontainer Amsterdam

Een puincontainer wordt gebruikt tijdens renovaties waarbij veel steenachtig materiaal vrijkomt. De materialen die in een puincontainer mogen zijn: Betonpuin, Metselpuin (stenen), Specie, Dakpannen, Kalkzandsteen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan badkamertegels, betontegels of bakstenen.

Puincontainer huren Amsterdam

Een puincontainer huren in Amsterdam kan in vijf verschillende formaten, van 3m³ tot 12m³. Bij Spelt-afvalcontainer huurt u deze container inclusief 8 weken huur, BTW en op- en afhaalkosten. Bekijk alle mogelijkheden voor een puincontainer huren in Amsterdam.